Гълъб Донев свиква Съвета по сигурността заради военния конфликт в Украйна

По думите на служебния премиер риск за националната сигурност има, но няма пряка военна заплаха

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Донбас и Луганск ще се върнат в родината си !

В полнеба пламя, В полнеба смог, Россия с нами, И с нами Бог! Пусть суждено погибнуть на кресте, Но на колени не поставить нас, В кровавом полюшке один за всех Стоит и держит небосвод Донбасс.

защо българския премиер говори с опорки на американското посолство?

Донева пак си е отворила човката и се натяга пред фатмака от Дондуков 2 цвъртяща глупости. Натиска се до посиняване, за да застане начело на следващото служебно кокоше правителство. Ми, да, за крадене има още много, много!

СЕДМИЦА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ , ВСИЧКИ /освен FASHISTI - REVIVAL / , МНОГО СЕ ЗАГРИЖИХА ЗА УКРАИНА , ДОРИ КУрнела , КОЯТО НЕ ИСКАШЕ ДА ИМ ДАДЕ , ДОРИ ЕДИН ПАТРОН ! ФУРНАДЖИЙСКИ ЛОПАТИ !

Братският български народ поздравява 4те области, които се обявиха чрез ДЕМОКРАТИЧЕН референдум като част на РФ! ЧЕСТИТО, братя и сестри! Както се казва- скоро и у нас. Да не забравите да гласувате за Възраждане, за да им го турим на еничарите, фон дер лайнен и нагло саксонците тук! На хаир да бъде! Свобода и Демокрация за целия свят ! Да отхвърли игото на нео нацизма и колониалното робство на Англия, САЩ, ЕС и так далее.

Виж ти! Колко сме стриктни! Обаче признаваме Косово, което беше откъснато с война и се самообяви за независимо в нарушение на конситтуцията на Сърбия. Русия не може да заплашва никого. Щото е член на Съвета за сигурност. Обаче САЩ, Франция и Великобритания могат. Щото са членове на Съвета за сигурност. И изобщо не са пращали войски в Либия, Сирия и Афганистан. Упс. Там и бяхме и ние - по покана на правителството, което ... Пак упс - дойде на власт след чуждестранно нахлуване. То същото стана и в Ирак, ама кво пък толкова. И сега на наш Гълъбчо, най-важното му е бивша Украйна! В София "бежанец" (май-нелегален), наръга с нож български младеж. В няколко области е обявено бедствено положение заради мигрансткия натиск. Що бе, Гълъбе наш е "бедствено", а не извънредно? Да не би пък да си признавате, че мигрантите са напаст, бедствие някакво? Че е така си е ясно. Ама се отнася и за украинските миигранти. Или пък не? А няма ли да обсъдите на този Велик Болярски Съвет, подготвяното в момента в Турция групово от между 80 и 100 000 "бежанци" преминаване през границата в страните от ЕС? Щото те от Турция само през две граници могат да нахлуят в ЕС - гръцката и българската. Медиите в Турция гърмят на темата. У нас - тишина. Или това не ви интересува, а Гълъбче наше свидно? По-важно ви е да не закъснеете с непризнаването на референдумите, щото ако закъснеете и на Козяк сън няма да ги хване. Споко бе, Гълъбе! На Путин му е през оная работа, дали вие ще ги признаете тези референдуми или не. Ще си го премести в другия крачол.

Време е за Възраждане

Слава Русия! Крим, Донбас, Луганск, Запорожие, Херсон са Рууууски. Радев и неговият премиер Гълъб са поредните национални предатели подпомагащи фашистите в Киев с оръжие. Руснаци и украинци са братя на нас, и ние трябва само да ги помиряваме, а не да помагаме на едната страна. Долно слугинажно племе, Българският народ не одобрява това което правите и ще си го получите скоро

Време е за Възраждане

Отлитай!Нацвъка цялата държава.

Време е за Възраждане

Ей Гълабчо , народит скоро ще ти ритне Галъбарника ! Крим е Руски , Укрите са убийци , убиха много Българи в ДНР и ЛНР ! Къде беше бе Гутик , когато ги избиваха Българите 8 години , да не споменавам Двамата Българи Изгорени Живи в Одеса от Укрите и ти ги Защитаваш още , Мръсник Антибългарски ! Гони Укрите от България !

Плачеш за милион таврийски българи избити от руските фашисти бе родоотстъпническа гнидо. Айде бегай на фронта трябва тор за новата сеидба

Този не е учил история. Само каквото му сведат да списва.

Александър Николов – мирен протестиращ, разстрелян в Одеса на 2 май 2014 г. Опожареният Български културен дом в Одеса на 2 май 2014 г. Разкъсаните 15 български знамена в Киев на 7 юли 2015 г. преди посещението на българския Президент. Оскверненият преди 3 март Паметник на българските опълченци 1877-1878 г. в Болград – поруганите им имена, омазани с украинска жълта и синя боя, на 29 февруари 2017 г. и написаната на него закана към местните българи „чемодан – вокзал – София“ Българинът Василий Кащи – публично жестоко пребит пред залата на Общинския съвет, а очите му залени с антисептична течност, в Белгород на 30 май 2017 г. Първият акт на преврата в 2014 г. – отмяната на законите, гарантиращи права на българския език. Прекрояването на Болградските общини през 2020 г., за да изгубят българите мнозинстното си в тях, международно осъдено с Декларация на Народното събрание на България от 20 май 2020 г. „Закона за коренните народи“ от 1 юли 2021 г. грубо дискриминиращ, живеещите от векове там българи.

Нали се събирахте в Гълабарника ? Какво пак искате да Кълвете парички !

Трябва да се изгонят всички с руски паспорти „е утре ще си направят в България руска народна република.. и всички които подържат руските терористи в България да им се търси наказателна отговорност и да се арестуват и съдят.

по-добре да мълчиш и да изглеждаш прост, отколкото да си отвориш устата и да разсееш всякакви съмнения...

Но все пак внимавай какво си пожелаваш, че започнем ли да гоним.....не се знае

Рискът за националната сигурност на България се нарича Европа, НАТО, окупационната Демокрация!

Гонете УКРИТЕ от България и повече никакво влизане на Укри в България !

Заминавай за азия, малоумен кремълски маргинал

Вървете дарявайте заплати бе, мърши еничарски, вашият Кирчо ви заповяда, не помните ли??

сега не смеят да обявят дори национална катастрофа, въпреки, че жертвите са повече от ПБВ, ВБВ, ПСВ и ВСВ взети заедно! или ще посмеят са обявят?

Ами СЪЩ не са ли член на Съвета за сигурност,ама нападнаха Афганистан,Ирак, Сърбия,Сирия и др. или за тях правилата не важат. И не само ,че не порицаха САЩ ,ами и им съдестваха за тия престъпления !

От Гълъб ястреб не става.

Русия прави частична мобилизация, а ние ще обявим поредния пълен фалит!

Вместо лична отговорност ни подават колективна безотговорност!

а стига бе! "бежанците" ни съсипаха държавищата , я тия пак с украйна се занимават! Русия и САЩ ще решат за България, а на нас ще ни кажат резултата и ние ще изкрещим покорно "Ъес, Сър"! или има и други мнения, а?

Всички мислещи хора знаят че не Русия е врагът а окупаторите сащ и техните пионки политици .

Складовете са полупразни празни 80% от техниката е пратена тайно в Украйна, да се ползва от фашистите в Киев .

Много ми е интересно дали при една проверка, българските танкове и самолети ще се окажат на мястото си.

Пита ли го някой какво ще признае и какво не

Уауу каква опасност от Русия? ДАНС информира Донев ,че руските войски са ама на 30минути от ,,Орлов мост”.Софиянци правят в момента голям оборот на магазините за цветя.

Освен да свикат пак един съвет и утре гълъба и зеления чорап, друго не виждам кво ще им е във възможностите да направят на тия яловици....

Подкрепи управление на ГЕРБ и ДПС,с Възраждане е свършено.Отива при ВМРО на бунището .Впрочем Копейкин често обръща палачинката.От младежкото БСП, през ВМРО до Възраждане.А в Парламента гласува с ГЕРБ и ДПС. Нещо повече,неговите хора играха хоро с Пеевски.

На зануленият бункерен педераст Възраждане да ходят да бранят Крим щото Херсон падна снощи Мдаа

Бе как преди 1989 за България нямаше рискове а сега всяка година все по-зле става. И Гълъбе, ти Русия я остави. По-добре гледай ония 100 000 талибани, дето се събират край Одрин.

Полуколония на умрялото се се сере

Младите не са чувсли за Кореком

Явно си бил мъртвороден преди 1999г.скабоумнико.Ако можеш да четеш порови се в Евростат за финансиво икономическото състояния на НРБ до 1998г.Тогава дано ти се образува някоя гънка в мозъка ти бъбрек.

А като нямаше опасност, направиха възродителен процес?

Че какво му беше лошо на възродителният процес? Властта от рано хвана за гушата мераците на някои за дестабилизация на държавата. Да си чувал за атентатът във вагона за майки с деца?

Бе направен поради опасност, но някой казват , че не е имало такава през комунизмо..А жалкото, че пострадаха и невинни хора

Добре , ако победи Русия, какво ни чака? Светло бъдеще? Досега няма партия , която да защитава интересите на независима България .Всички са в единия или другия край. Кое по-молкото зло? Русия или Европа?

Няма как да пАбеди

Дай боже да е така, но колко му е и лудият Путин да натисне бутона?.Как ке преборва безумието?

Само войните подпалени от САЩ са демократични, евроатлантически и Устава на ООН за тях не важи.

Просто някой трябва да каже, че царя е гол. Че Байдън е престъпник.

Всеки път, като срещна в новините името Гълъб Донев се питам, колко трябва да си .... за да кръстиш детети си Гълъб.

Що бе? Можело е и по-зле да го кръстят. Представяш ли си ако бяха решили Гугутка Донев или Врабче Донев.

Великобритания и САЩ. Колониализъм, оръжие, смърт, фалшиви пари, терор и геноцид.

Ти дебил или да ?

Русия ще я отддели и тая пиявица сега, но тя много агресивна и кръвожадна се оказа...

1992-а Украйна окупира автономен окръг Крим, част от РСФСР, и автономния град Севастпопол, които след поредните кръвопролития Украйна анексира през 1997-а. През 2008-а,по време на войната за Южна Осетия, специално изпратени в Грузия, още преди войната, украински военни части свалиха три руски военни самолета над руска територия а украински граничари убиха 8 руски граничаря в Азовско море. Така че не е необходимо да си от дълбоката държава за да се сетиш че рано или късно Украйна и Русия ще се сдърпат, окобено ако едната държава си помисли че НАТО ще я подкрепи.

Ако не знаеш да ти кажа ....САЩ нападнаха Ирак ,Либия ,Дирия ....Афганистан ...

Черните овце които продадоха България се откъснаха от българските корени и от българския ген.

В момента военните изливат тонове химикали в небето над София - психотропни вещества, тежки метали, канцерогенни на вируси....затова тоя като тоя изглеждат неадекватни и без мозък, побърканвци

Българските национални медии попаднаха в ръцете на американски военни пенсионери. С една единствена цел - манипулация мозъците на бедното българско население - това са избирателите. Цензура, дезинформация и сладки простотии.

Не забравяйте, че и в DIR-а има цензура и платени драскачи с квадратни кухи мозъци !

Смешници. Чрез теа тъпири Мунчо атакува парламентарната демокрация и партиите. Първо беше ГЕРБ с юмручето, после ПП правителството, после БСП. Атакаува всички и фрагментира представителството в парламента. Ако партиите искат да се съхранят, трябва да направят промени. Като миним, трябва да премахнат измислицата Служебно правителство и да вдигнат бариерата за влизане в парламента. По този начин ще се избегне попадането на случайници в управлението и промяната на геополитичската ориентация на страната. Тези двете промени са болезнено необходими ако искаме да я има България. Иначе, младите ще се изнесат от страната и Митрофанова ще я засели с мужици.

Нату се опитва да ги избие тия боклуци , почнаха да мрат гълъбов , Начев,.Коритаров по- рано и купища други боклуци още бяха терминирани от господарите им...

Байдън да очаква ядрен удар !!!

И без това в момента ни тровят, погледнете небето...няма кво да губим...

Ако в Италия изборите ги спечели утре италианския вариант на Възраждане, както се очаква - в България, кой ще спечели изборите?

Ще ги спечели Тъпото с изтрития мозък.

NATO срещу останалия свят. Война между американския бизнес и военен тероризъм и старите цивилизации.

Избирателите толкова могат.

Айде и тоя ще вдига гълъбите ... Всички нещо свикват, барем намерят кой да им свърши работата и да обере ППешкира!

Яйцата по 2 лв. Сиренето по 50 лв/кг .

Отворете фейсбука на Мунчо да видите хората, каквому казват

Чистете бомбоубежищата !!!

Искам да питам малоумните евроатлантици, какво стана с преврата в Китай? Освен тъпи лъжи друго можете ли? Путин умря ли пак?

Гласувайте на 2 за Възраждане! Само с мнозинство ще им го наврем на всички предатели и техните “партньори” от ЕС и НАТО!!!!!!

Да им го турим на атлантическите "ни" партньори! Обаче, ако Коцето обърне палачинката - той ще ми е номер 1 в списъка !

Трябва първо да видим дали ще я обърне. Другите вече са ясни. Те отдавна са свалили гащите и са се надупили на Урзула.

Обръща палачинката.От младежкото БСП,през ВМРО до Възраждане . А в Парламента гласува с ГЕРБ и ДПС.Неговите хора даже играха хоро с Пеевски.

Та самият Копейкин е предател.Да му го наврем на него.

От Гъзраждане, беж в Донецк и луганск

е бръкнала така дълбоко отзад на Коцето, че му мърда устните.

От изключително слабото си управление-пожари,наводнения,мигранти,инфлация,заеми.Отказаха танкерите,за да стане "неизбежно " обръщането към Русия .Газ от Газпром няма и пак търсят танкери,вече на 4-5пъти по-висока цена.

Се е оплел като гълъб в калчиша.

И? Кво, след съвета имаме ли сигурност? Или сичко в алабаланица?

Познахте! Както казва една циганка в култово видео в тубата: Всичко е паприкаш!

Сега е момента за обявяване на мобилизация на запасняците та да види държавата на какво може да разчита при война.А нпървата работа на новото народно събрание е да въведе задължителна военна служба

Това ако не е пародия - бивш комундел политически офицер да се прави на натовец и евроатлантик!

Прави.Путинист и в червата.

Радев и този смешник са пълна трагедия!

До трола с ник нейм хихи От толкова плющене за това си на това дередже! Чудиш се за коя жена от форума да се закачиш, за да я питаш дали си има ебач! Нужно ли е да ти пиша колко си изпаднал! Този народ затова е на това положение, понеже мъжете само за ебане мислят. Крайно време е жените да се захващаме за народно полезна дейност и за оръжията. Такива като теб само за едоебани путки мислите, затова Родината загива!