Гълъб Донев: Признателен съм на всички, които не подминаха 217-ия км на "Тракия" (видео)

Първа точка в дневния ред на служебния кабинет е преодоляването на бедственото положение в община Своге

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, той и Валентин Николов от ГЕРБ стана директор на АЕЦ Козлодуй без да има образование и опит в областта на енергетиката.

На практика са извадили късмет, че лекарите са били там по случайност. Но все пак - браво.

Поздравления за всички спрели в аварийната лента и отишли да помогнат! Вижда се, че в България все още има много достойни българи!

НОВО шокиращо назначение направи правителството на румен радев в енергетиката, където бе извършена поредната чистка. В условията на най-тежката енергийна криза тоя слага начело на енергетиката човек, който нищо не разбира от тези проблеми и е абсолютно чужд на бранша. Деница Златева застава като изпълнителен директор на държавната „Булгаргаз“. Златева е бивш вицепремиер от първото служебно правителство на Радеве и е част от т. нар. „вътрешна опозиция“ в БСП. Тя няма професионален и експертен опит в енергетиката, Чистката в мениджмънта на стратегическото предприятие е скандална, тъй като новоназначените в борда са хора без опит в газовата енергетника. Пробутването на Златева за шеф на „Булгаргаз“ е станало под натиска на Кирил Добрев, който има свои бизнес интереси в този сектор, Ясно е, че за чеп за зеле не става тая партийна кариеристка, та камо ли икономически експерт по горива. И какво точно разбира от газ, работила е в отдел „Административен“? Толкова ли нямаше някой специалист в тая област? Това е гавра и с политиката и с бизнеса. Съсипаха я тая държава и продължават… С назначението на Деница Златева се финализират усилията за ликвидиране на „Булгаргаз“. Тя е нереализиран вицепремиер на Борисов, поради несъгласието на БСП. Госпожата се изявяваше като завеждащ за известно време международния отдел на НС на БСП, вицепремиер, отговорен за председателството на България за ЕС по време на първото служебно правителство на Радев, нереализиран поради несъгласие на ръководството на БСП кандидат за вицепремиер на правителството на ГЕРБ от 2017 година, (несъгласие, превърнало я в отявлен критик на ръководството на БСП) и, о, да, административен директор на „Булгартрансгаз“, назначен от същия ГЕРБ през размирната 2020 година на върха на протестите срещу Бойко Борисов, отговарящ за кадровото развитие на трима шофьори и една секретарка. Една забележителна биография, която напълно отговаря на профила на всички днешни назначения от правителството на Радев. Прискърбно е да се вижда, как в навечерието на сложни избори в България в условията на върлуваща икономическа, социална и политическа криза, човекът, призван да обединява народа, не само че не го прави, но и полага всички усилия да разедини партията, която го издигна и подкрепи два пъти за президент. Може би целта е и по-стратегическа – в най-добрия случай осигуряване на вакуум в ляво, който да бъде овладян и структуриран след 2027 година. А може би това е стремеж за компрометиране на цялата многопартийна система като неспособна за управление на държавата и като следствие въвеждане на президентска република. И да не забравяме за икономическия интерес. Дали това назначение е случайно и от тази гледна точка? Защото с него се финализират почти едногодишните усилия за ликвидиране на „Булгаргаз“ в полза на многобройни търговци на газ, които отдавна се стремят към тази ликвидация, за да получат достъп до обществени поръчки със сладки комисионни на гърба на всички нас.

Важното е да вървят руските опорки за братския сръбски народ

Болен човек. Деца са пострадалите бе Дебил. Взимайте си лекарствата американска лека кучка и с Кирчо за Америка. А и лубрикант вземете.

Че кой говори срещу децата? Тук има будни българи, родолюбци, които умираме от смях с наивната опорка за "братята сърби"

Докато не се ремонтира магистрала Тракия, рискът от злополуки си остава! Всички карат в лява лента, защото дясната за нищо не става - дупки, неравности.

Голямо побратимяване със сърбите, голям смях. Минете границата, не като туристи - нещо по работа, да видите как ще ви оскубят по братски... Мхм. Естествено, че трябва да помогнеш на човек и особено дете в беда, но Недейте изтрещява чак толкова... Какви братя са ни сърбите??? Те са пряко отговорни за измислената държава Македония и измисленият македонски език, всичко измислено на гърба на българската история. Няма да пропусна ролята на националния предател Георги Димитров, но сърбите нищо не са спестили... Да споменавам ли предателството им в Междусъюзническата - Най-голямата национална катастрофа на България след Освобождението..??? Ако сърбите бяха на наше място - никога нямаше да ни кажат братя... Не се лигавете излишно, защото утре като ни се изплюят в лицето по сръбски, както историята ни показва - ще се чудите какво е това братоубийство.. Да се оправят пострадалите, особено децата и дано не пораснат предатели като дедите си

ЗЕМЯТА НА ДЕДИТЕ НИ!!! ЗЕМЯТА, НАПОЕНА С КРЪВТА НА БОТЕВ И НА ЛЕВСКИ!!!! Соросоид такъв!

Туй добре, ама гълъби, крещящи орли, па ние не сме орнитолози м.мка му !

Орлите, могат да гонят гълъби, за да ги ядат

ЗЕМЯТА НА ДЕДИТЕ НИ!!! ЗЕМЯТА, НАПОЕНА С КРЪВТА НА БОТЕВ И НА ЛЕВСКИ!!!! И някакъв си там гълъб соросоид!!!!

Това ли е най-важната новина в държавата???

Ами защо не? Всяко зло за добро! Браво на хората, браво на тези Човеци, не са се питали от коя партия са и дали са русофоби…

Левите либерали бсп, пп и дб една стотинка не отпуснаха за пътища.

Значи според вашето експертно мнение, за около 6 месеца, колкото управляваха, те намериха как да спрат таксите за детски градини, да увеличат майчинските, пенсиите, но видиш ли за пътища не дадоха, а ако бяха дали, любопитно ми е, как и това нямаше да оцените, а щяхте да измислите следващото, за което не са успели да дадат. Ай, сиктир, неблагодарни тъпаци.

Някои от ПП управляваха и в 2021. И между другото, таксите в детските градини си бяха ниски, по-добре да бяха разработили програма за привличане на повече персонал в яслите и детските градини

Толкова български братя и сестри умират на тази магистрала, тогава Гълъбчо мълча!

Само Бойко Борисов го подмина, докато се строеше. Само, като се събираха парите, се спря и помогна много.

Глупост след глупост

Какво се е случило на 217км. Моля не ни занимавайте повече с братския сръбски народ!

Ами то някога имаше полицаи и ДАИ по магистралите, ама ви е и тях трепете и осакатявате.

Вашите деца са и наши деца! Няма как да ги подминем.

Никакви братя не са ти сърбите, в какъвто и да е план. Иначе децата са си деца. Всеки трябва да помогне.

можеше да ни спестиш нас*ирането си в публичното пространство но щом държиш всички да те гледаме .....

E kak признателен? Всеки е длъжен по Закона за движение по пътищата. На останалите актове. Нали имате камери и GSM проследяване.

Спазващите правилата за движение ще са ви признателни ако се сложат камери за средна скорост около всички входове и изходи на магистралите, коит да са свързани в реално време със специализирани патрули и при особенно нагли случаи както и за нарушители с чужди номера да се задействат тези патрули и да извеждат нарушителя от движението! Това са наглеци, които застрашават живота, здравето и имуществото на спазващите правилата. Ако продължаваме така да ги толелираме и да им се разминава в един момент ще важи закона на джунглата и никой няма да знае дали ще се прибере вкъщи жив и здрав! И да вземат да добавят още по една лента на това подобие на магистрала или поне да минат старателно и да поправят всички по сериозни дупки и неравности в бавната лента!

Нашите камери нямат Timestamping. Затуй не може. Много скъпа инвестиция ще е наново. И няма да оправдае очакваният. Някой ще кара пак с 200 ще пие едно кафе в бензиностанция ще зареди електричката или гориво и ето ти нормална средна скорост.

А ние не сме признателни на АПИ, че магистралата е на вълни от по 2 педи разлика. Точно 8 часа преди инцидента в 11:10 в този участък имам подаден сигнал на 112 за пропадане на дясната лента с една педя на поне 4-5 поредни кръпки... Журналистите ги призовавам да направят проверка колко сигнала до 112 има в деня на катастрофата към 112 за пропадания на платното в този участък! Искрено се надявам застрахователите да ви скъсат задниците от искове, жалко само за децата...

И да това де ти е виновен оня дето 12 години управлява, а този дето няма два петъка, така ли? Трол!

Поредните празни приказки от поредния случайник.

Браво на хората които са помагали

И за какво са тези глупави коментари??? Човекът чистосърдечно е благодарил... Колко от управляващите сте го чули да благодарят за нещо??? Като няма за какво да кълвете, за името сте се захванали... Ей простотията българска край няма...

Няма отърване от политическите тролове, отровиха всички сайтове, в които може да се коментира нещо.

Всички в подобна ситуация винаги са благодарили! Това, че чуваш избирателно е твой проблем. Не се различава коментара ти!

Браво за човечността на всички помогнали! Българинът в същността си е добър и състрадателен. Не се поддавайте на лицемерния либерастки неомодел на поведение. Не всичко което идва от запад е задължително хубаво!!!!

Това много добре го знаем! Хайде хора, които не са минавали граница, да не "разсъждават" какво било на Запад!

Заради това ли в Германия звънят на родителите си дали може да им отидат на гости?

Къде го чукаш, къде се пука...

Полицаите ги няма на магистралите, ако са там са на сянка под някое дърво и си цъкат на телефоните. В неделя , когато преминаването през тапата на " Хемус", е инфаркно от нахални мутри с джипове, ти няма никакви .

И ако бяха на магистралата щяха да попречат на шофьора да сваля седалката на човека ли? Що за неадекватни коментари?

Що не награди доктора бе сврако!

Щото наградите не се дават от него,бе тъпунгер.

Взимай Свраков и другите пернати,които назначи и отлитайте.

заедно в труд и бой! хе-хе

за калинките на Радев: "Още малко за газа - винаги съм се стремял да запазвам добрия тон по отношение на институциите и техните правомощия. Но когато действията им прекрачват границите на нормалността и сигурността на България, нямам право да мълча. Може би за някои назначаването на Деница Златева за изпълнителен директор на "Булгаргаз" да е уж положителен елемент на фона на повсеместното уволнение на „не наши“ социалисти с „по-наши“ такива. И бих разбрал едно такова отношение, ако не ставаше въпрос за енергийната сигурност на България, а и на националната такава като резултат. Това е най-кризисният сектор в цяла Европа и Азия в момента. „Булгаргаз“ е стратегическо предприятие (или поне беше такова до неотдавна), с основна цел гарантиране на доставките на газ на оптимална цена. Вярно е, че през последните месеци това не беше във фокуса му, имайки предвид възможния конфликт на интереси на досегашния му изпълнителен директор в полза на определена фирма и пагубния финансов резултат от това. Смяната му беше наложителна и даже закъсняла, но с кого? С Деница Златева се оказва решението на служебния кабинет (разбирай Радев). Нищо лошо, ако ставаше въпрос за професионалист от висока класа в областта на енергетиката, имащ опита да преговаря с такъв мастодонт като „Газпром“ и доказал се професионалист в областта на борсовата търговия с газ. Уви, нищо подобно. Госпожата се изявяваше като завеждащ за известно време международния отдел на НС на БСП, вицепремиер, отговорен за председателството на България за ЕС по време на първото служебно правителство на Радев, нереализиран поради несъгласие на ръководството на БСП кандидат за вицепремиер на правителството на ГЕРБ от 2017 година, (несъгласие, превърнало я в отявлен критик на ръководството на БСП) и, о, да, административен директор на „Булгартрансгаз“, назначен от същия ГЕРБ през размирната 2020 година на върха на протестите срещу Бойко Борисов, отговарящ за кадровото развитие на трима шофьори и една секретарка. Една забележителна биография, която напълно отговаря на профила на всички днешни назначения от правителството на Радев. Прискърбно е да се вижда, как в навечерието на сложни избори в България в условията на върлуваща икономическа, социална и политическа криза, човекът, призван да обединява народа, не само че не го прави, но и полага всички усилия да разедини партията, която го издигна и подкрепи два пъти за президент. Може би целта е и по-стратегическа – в най-добрия случай осигуряване на вакуум в ляво, който да бъде овладян и структуриран след 2027 година. А може би това е стремеж за компрометиране на цялата многопартийна система като неспособна за управление на държавата и като следствие въвеждане на президентска република. И да не забравяме за икономическия интерес. Дали това назначение е случайно и от тази гледна точка? Защото с него се финализират почти едногодишните усилия за ликвидиране на „Булгаргаз“ в полза на многобройни търговци на газ, които отдавна се стремят към тази ликвидация, за да получат достъп до обществени поръчки със сладки комисионни на гърба на всички нас."

ИМА го ДОБРОТО макари малко да бъдеме ХОРА ЧОВЕЦИ