Гаф: Първият UK дипломат представи в Пекин китайската си съпруга за японка

Съпругата ми е японка", каза министър Хънт пред журналисти на срещата си с китайския си колега Ван И

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дори и жената да е от друга националност,няма как за едно поколение,да се съкрати дебилството от поколения кръвосмешение

Че този не знае какъв пол е, камо ли жена му от каква националност е ... До тук води малоумието на неолибералната политика и ГМО храните !

Ами те всичките там не си знаят от каква раса са че през годините такава мешавица е станала и човека пак добре че съпругата си незнае от каква националност е защото по зле щеше да е ако той се беше изкарал ''японец''...

Deus Vult

Аз ако съм на мястото на жена му ще искам развод... очевидно на него не му пука коя и каква е жена му.... пък и те японци, китайци... се еднакви, нали?

Този "гаф" красноречиво говори за неговата интелигентност. За съжаление и на бритнците не им е лесно да си избират хора за висшия ешелон - или ще бъркат националността на съпругите си, или ще имат мъже за съпрузи.

в тва правителство буквално от кол и въже. честно казано когао видя някои европеец да се ожени за азиатка особено значително по-млада от него такава, го смятам за извратен перверзник. Възпитанието и ценностите на повечето китайки са да правят всичко за семейството си дори и и огромни лични компромиси, да са перфектни домакини и да поддържат хармонията на семейната среда. Това обаче когато не са ценностите на отсрещната страна, чиито ценности са единствено да се грижи личния си интерес и удобство, много често излиза, че горките жени са използвани постоянно от разни европейски фийкове.

Когато говоря че Ганьо е прост и неимоверно тъп (99 процента дебили) вие се обиждате. Ето ви нагледен пример. Ясно е на всеки с 3 мозъчни клетки или повече че този човек се е пошегувал. Но ако прочетеш кометнарите, ще видиш че повечето хора са се вързали че наистина се е объркал! Същите тези хора гласуват за Мутри, Царе и подобни и същите тези хора са виновни за унищожаването на България. Както го е казал мъдреца "Прост Народ, Слаба Държава"....а България е УЖАСНО слаба...

Да Ганьо е 90% дебил. Ти го доказваш с познания по дипломация и етикет на срещи на такова ниво....еб.вал се е човека бе. Майтап бе Уили.

Да Ганьо е 90% дебил и ти го доказваш с познанията си за дипломация и етикет при срещи на високо ниво. Базикал се бил човека...майтап бе Уили.

Такъв префинен майтап, че чак самия той не си го е разбрал...докато разбирш ли колегите китайци не са се разхилили на явната му простотия. Знаем ги колко са добре западняците и образованието им... не правят разлика между континент и държава!

Очевидно е, че човекът се е пошегувал, типичен британски хумор. Но друго си е това да се представи като гаф, търсене на евтини сензации...

Още един педал сложен по модела Макарон, да оправя Европа...и него да го оправят.

От новата серия парфюми, популярни сред британските съпрузи е - Новичок номер5. Още един малоумен плод на роднинската любофффф на извратения остров.

Англичанин на власт е същото като маймуна, играеща си с граната

Не бе тя е една китайска японка от англия. Да не се окаже, че е мъж. В европа нали само такива допускат сега до кормилото - умни и безвредни.

ОПАА , КИТАЙЦИТЕ НАПРАВО ИМАТ АГЕНТ В БРИТАНСКИЯ ПАРЛАМЕНТ :))

да, тя е японка от виетнамски пекин.

Леле майко мила.... този ни знае къде са го пратили, ни за кой се е оженил.... ни за какво е там... Боже мили ...