Габрово се управлява ”от батко и братко”, според БСП

Габрово се управлява "от батко и братко", заявиха от БСП в парламента. Твърденията на БСП винаги ги подлагам на съмнения, отговори Цветан Цветанов от ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - Габрово се управлява ”от батко и братко”, според БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много ясно, нали общинските служители манипулират изборите. Така ГЕРБ може да спечели всички избори.

Рап*нчо Цветанов, братът на красавеца Дончев е назначен защото му е брат без конкурс и не се опитвай да ни правиш на по-глупави от самия теб с нескопосаните ти физкултурнически обяснения. Не живеем през комунизма

"Батко и братко" схемата е патент на БСП и тройната коалиция!!!

Комунистите защо не покажат един окръжен град с комунистически кмет- защото нямат и понеже не могат с избори действат с помия. Те това го могат най-добре.

Хей, тролове, свържете ме с тези, които ви плащат да слагате лайкове в полза на БСП. И аз искам!

Не виждате ли по кого стреля БСП? По най-кадърните хора в ГЕРБ. То бива подлост, ама чак такава... Нека кажат, че сестра ти к ..., а после доказвай, ч нямаш сестра. Единствената работа на БСП е да очерня и да предизвика скандали. Да сте видяли и чули с нещо смислено да се занимават. Ама като ги ръководи злобна жена, така е. Очернят другите, за да не излязат техните далаври по време на Орешарски и служебния кабинет. То една от тях излезе наяве - със самолетите...

Кадърни хора в ГЕРБ??? Това някаква шега ли е? В ГЕРБ са само роднини-суджукаджии.

Никой не е кадърен колкото премиера. Специалист по връщане на крадени коли срещу откуп

Ха,ха,ха !!! Особенно за самолетите ТИ си напълно прав ! Всичко излезе наяве - даже и американският посланник.

а бе депутатите на бсп защо не си варшат парламентарната работа,ами са се преварнали в разследващи полицаи.

gabrovec, останал съм с впечатлението, че габровците са грамотни .

А бе цвъки я кажи как купуваш цели общини. Ей това е майсторлък. Цялата община барабар с кмета и крепостните.

Партията на бентлитата,майбаховете,купонната система,заменките,банковите фалити,наемните убийства,отвличанията ,пътното пиратство,изборния туризъм и международната тотална изолация реве срещу шуробаджанащината?!?!?!?!?!

Върха на сладоледа ,нови 200 ,драги дебили-зрители в цирка БСП и компания!!След Хасково ,наред е Габрово,ама гвоздея в програмата е -назначен някакъв бай хуй за обществен възпитател в община Силистра ,роднина на кметицата! Това ще събори държавата- 400 лв общинска заплата ,пред нечуваното злодеяние бледенят дребните далаверки при БСП - 5 милиарда банкови фалити при Луканов,Беров и Виденов,3 милиарда от АЕЦ Белене на Овчара,2 милиарда в цанков камък при дружката Доган и 4 милиарда при дрогаря Олигарски от КТБ! Общо -14 милиарда спомени от БСП!

Краде адски, краде като за последно - ще закриват държавата.

червени педераси колкото и да вият вече не вървят ...не се котират ...остава им само Цанков камень , да се давят в него де.

партия герб трябва да се забрани със закон като фашистка

ТАНЯ ХРИСТОВА, ЛЮБОВНИЦА НА ПЛЕШАКА. БРАТ И БАДЖАРОВ, ТАТКО И, ОБИРАТ ВСИЧКИ ОЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ В ГРАДА...БОКО ДЕ СИ БЕ ТИКВО ЗЕЛЕНА.

Цветанов подлагам на съмнение....Божке, прибери си версиите!

Не знам,кой би разплел свинските черва на партия Герб във всички общини! Навсякъде е така! Направо ще се смаете какво е в нашата община! Ужас!

Я виж червните общини - там пък свинските черва са дебели, ама за това нищо не казваш

Преди месец минах през Габрово.За кратко време доста неща са направили.Доста чисто,озеленено и подредено ми се стори.Млади хора са се завърнали да работят в тоя град.Важни са резултатите,а не приказките.Нищо не се говори за КТБ,обира на века.Защо не разследват тоя случай?БСП и ДПС като бяха на власт,те какво направиха?.Едно нищо.Окрадоха държавата.И еврофондове бяха спрени.

ТАНЯ ХРИСТОВА, ЛЮБОВНИЦА НА ПЛЕШАКА. БРАТ И БАДЖАРОВ, ТАТКО И, ОБИРАТ ВСИЧКИ ОЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ В ГРАДА...БОКО ДЕ СИ БЕ ТИКВО ЗЕЛЕНА.

областта е с рекорден демографски проблем ама щом с очите си виждате друго, така да бъде.

Къде ги тия млади хора бе? Да не би да са съучениците в общината?

а како и серсто - нямат ли?

Мда-а-а-а, а крадливите и мързеливи гърци са вдигнали страшна гюрлутия затова,че министъра на отбраната им похарчил някакви си смешни 2-3 000 държавни евра в лондонски хотел.Бас ловя,че разходите на "държавниците" от БГ по Европа и света са поемани от домакините,което не пречи на нашите да получават командировъчни от бюджета ни.

представям си хората колко трябва да са намразили останалите партии, щом въпреки всички изцепки и цялата некадърност на ГЕРБ, рейтингът им само се качва и печелят избори все по-убедително

Овързани са, като свински черва. Нищо чудно да се плющят всеки с всеки . Като хамстери в аквариум са!

Вайййййййййй докато беше оня Станишко на власт имаше папане. Сега нямааааааааа. Нама и да има. Май ?

Хе, хе - Герберите сте ми много интересни :) Присмивате се и оплювате комунистите пък не си и представяте, че Баце и партията му са си баш комунисти - и по идеология и по манталитет и по мурафети :) Казвате - било оплюване - ОК - ама верни ли са имената от снимката, роднинските им връзки помежду им, партийната им принадлежност и заеманите позиции? Това можете да го проверите :) Ама Вие направо със слюнките напред :) Само факти бе - ето за Каварна - фактите са си факти, ама когато фактите са срещу Вас - това е оплюване :) Даже не разбирате колко все по-смешни ставате в очите на обикновенните хора, които не са "почитатели" на никоя партия :) Ха останете си със здраве!

Гащникът, който днес е във Варшава е съученик със Стоянов, неговия секретар. Ха, ха, ха

Гащник е баща ти малоумен лигльо. Ако си стоеше загащен, щеше да се роди една малоумна трагедия по-малко. Някога ползвате ли факти като аргументи? Естествено, че не, защото е необходимо да казвате истината. :)

Защо червените гниди нецсе скрият в дън земя. Няма такова нагло и лъжливо племе, както и симпатизантите им.

Тия толкова изгладняха, че вече не търпят.

Е то отдавна се знае, че Томислав Дончев е направил голяма схема за крадене в Габрово, но до момента се радваше на медиен и прукоратурен комфорт! ОСТАВКА на цялата пасмина от ГЕРБ, никога повече Бойко Борисов на власт, никога!!!!

От къде се знае бе, малоумник. Ком пропагандата бълва тъпизми.

Ком пропагандата ли назначи приятелския кръг в Хасково, който "ударно" усвоява европарите? Ком пропагандата ли "прекара" 50 милиона през малката провинциална фирмичка на роднините на Делянчо? Ком пропагандата ли пречи на Цецо и вожда му да повдигат обвинения и да правят реформи през последните 15 години? Най-вероятно им пречи липсата на мозък и това няма да се промени независимо колко пари, апартаменти и суджуци ще откраднат.

На комунистите ще им кажа да си е.м. и да се погледнат в огледалото.

ТРОЛОВЕ НЕГОДНИ. Комунистическата сган БКП-БСП за 70 години създаде това деморализирано общество и сега се опитват да го приписват на някой друг. Истината е ,че сгащиха отвратителния Овчаров -ментора на Корнела в нарушения за мини Бобови дол и за да не се шуми много спретнаха всичко около Добрев. А иначе ,ще ми е много интересно да видя кощрумбата Йончева осъдена и от Борисов и от Добрев.

Чадо, ма "отвратителния Овчаров" Баце го остави да представлява държавата в ЛУКойл - що така стана, бе?;))

След 3 мандата управление още са ви криви комунистите?! Какво сте направили за последните 15 години да се промени живота в тая страна или поне качеството на мат'ряла? Освен, че ограбихте и изгонихте всичко качествено и останаха само 6161 и Цецо да работят? Няма и надявам се никога повече да не се появят толкова нагли и цинични уроди. Най-точното определение за партията на Цецо и Буда е надсрахте се. Наглостта и лицемерието ви нямат край.

Разровете се в РВД, там над 50 % са назначени без конкурс, без ценз, без никакъв досег с професията. Включително г-н Цецко Цачев, архитект на гробищни паркове.

Скъпи "дРуГаРи", отдавна не сте управлявали но не мислете, че сме забравили забрави какво правехте. Не ни липсвате!

И после се чудим защо ГЕРБ печелят постоянно изборите, то октопода Бойко Борисов си е пуснал пипалата абсолютно навсякъде!!!

А за червената гнус ли да гласувам

Господа от ГЕРБ, извадете всички долни, гадни ризи на комунистите, които управляват и гласуват с гадното ДПС. това са самозабравили се хора, които защото не са власт, пречат да работи държавата. това са предатели, крадци, наглеци, т.е комунист, подкрепен от депесар. Абе българино, тази турска клика ли искаш да те управлява. УЖАС. Явно БСП, с ДПС са си създали послушен, гадничък народ. Или искате кмета на Кърджали да Ви съветва. браво.

Ами не могат бе! НЕ МОГАТ! Дори и това НЕ МОГАТ! От далавери и лапане не им остава време! Толкова са некадърни, че не могат и явни издънки да хванат. Разираш ли колко са НЕКАДЪРНИ теа от ГЕРБ? Щом дори БСП-то и ДПС-то не могат да хванат в издънка! Опитват се ама некадърността им пречи! И познай със своята некадърност как ще "преборят" престъпността и корупцията в България. Само повече затъват. Те това е голата истина ;)

АланКольо ,един по- един...споко ...пръв е Р.овч , после Курна , после ...после ...после цялата секта бъсъпъкрадливаилъжлива.

Следва Силистра гейт и Алфатар гейт!

Комунистическо-турските крадци ги е яд, че народът поумнява и вече не иска да ги избира, а те искат да крадат.

Управлява ни мутро-военно-полицейска шайка, обилно гарнирана с некадърници! И както става за сетен път, некадърниците са оплетени като свински черва в шуро-баджанашки връзки !!! После не се чудете защо сме в това положение. А тепърва предстои голямото нямане!

Политиците крадът, гражданите са мързеливи и не плащат данъци. Всичко е един голям алъш вериж. Образованието и медицината още повече затъват в блатото. Като знаеш, че ако се разболееш от рак или Алцхаймер вече си на боклука.... Болести, които вече се лекуват и поемат изцяло от касите на Запад. А децата ти в у-ще се обучават от учители, които не стават и за метачи. КОИТО МОЖЕ КРАДЕ, ТОВА Е ДЪРЖАВАТА.

Това е държавата на мутрите. Държавата на 6161, Борисов и Цветанов, не нашата и колкото и да се опитват да ви убеждават, че винаги е било така, аз си спомням, че не е. И толкова нагли и безочливи крадци като тях никога не е имало. Факт. Ако е имало, то индианците дето са на власт през последните 15 години, шяха да изкарат поне един единствен случай, а такъв не помня.

Изтриха ми коментара за Бургас. Нищо, той градът е малък и всеки знае кои фирми печелят за обновяване и пътища. Правете си сметката хора.

Тези направо са смешни. Не, че ГЕРБ не са сложили навсякъде наши хора. Тези хора не са рода, не са и на управленски позиции. Началник на отдел е нищо - служител изпълняващ нареждания.

Нищо ново под слънцето. Да проверят и кои фирми печелят по европроектите и с кой са свързани.

Уважаеми г-н Цветанов, може да бъдете сигурен, че никой не подлага на съмнение нито думите, нито действията ви и на клановете в ГЕРБ, които са се нагрухтяли на общински местенца. Никой не се съмнява и, че БСП са същите като вас, че и по-зле. Хората се съмняват единствено дали ще им стигнат парите за еднопосочен самолетен билет на децата им. Аз лично не се съмнявам единствено, че тези хора сами си причиняват всичко това като ви избират отново и отново, за което вие наистина нямате вина. Сами сме си виновни, че блеем и живота ни мина в чакане. Така че вас никой в нищо не обвинява. Само констатираме на каква дълбочина сме и че продължаваме да пропадаме.

Бродеше Баце Винету из прерията. И леко му беше на душата. Взора му се бе устремил в Европейското развитие и бъдеще на племето на Герберунгелите! Вървеше вече 10-та година той, но пустото му Европейско развитие все му убягваше. То беше като премиерски мандат аха, аха да го изкара до края, но все някой ще му разтури рахатлъка. В началото вървенето му спореше крачеше бързо и уверено само с една папчица с надпис ЙЕРП под мишницата. Тогазе у прерията го спре един индианец от СтанишУглу племето и го запита кво ша рече туй ЙЕРП. Баце само се усмихна загадъчно като Джокондата не че знаеше коя е Джокондата, но така му харесваше да се прави на загадъчен. Цецуолу помощник племенният вожд на тази му усмивка и викаше харизматичноумна. Та тогаз Баце Винету каза на СтанишУглувият индианец туй ще рече да се развие цялата прерия пред Европата да могат да ни видат и опознаят всите мурафети дет ги моем. И продължи по нататък. Но сега след толкоз години

навървили се като свински суджуци. Моля журналистите да уточняват за кой Делян става дума вече Всяка партия със Свой делян

Господа, искам не пропагандната война, разпалена от БСП и копията й, а друга и полезна за народа ни. Тя може да бъде за очевидните решения на въпросите: - защо у нас на партиите се плаща с парите на държавата и народа ни и с дарения на мафиоти, а не само и единствено с членския внос на членовете си? - защо не се съобщава на народа ни колко члена имат партиите у нас, отчетено по членските вноски? - защо тук няма държавен механизъм за установяване дали една партия има членове, т.е. дали наистина съществува? - защо депутатите са на държавна издръжка, а не на партийна или на лична след като обслужват предимно или партиите си или себе си? - защо у нас съдиите и прокурорите не се избират от народа както е в най-развитите държави, а се назначават от други властници и си разделят постове в съдебната власт в сговор помежду си, т.е. мафиотски? - защо в държавните институции ръководители се назначават свише, по квоти, не от състава на професионалистите в тях? - защо няма механизъм за наказание или поощрение на Президента, Министър-председателя и министрите по народна оценка с гласуване за дейността им след изтичане на мандата им? Такава война искам господа, а не тази фекална.

Ти работодател ли беше на жена си, че я назначи в ДАНС докъто беше в МВР, тюфлек със тюфлек неден? A?

Е, друго си е системата на комунистите 8:5:3 . Тогава всички областни, общински управления, министерства, агенции, и всяккави управи, се разпределяха по тази схема. В кюпа - БСП, НДСВ, ДПС. Защо не ревяхте тогава другари и другарки. Къде беше Ленчето да извърти по едно-две разследвания та свят да ни се завие ? Пардон, тя беше заета да обикаля на държавни разноски света и да си прави едни неща, които никого не интересуваха.Но пък се возеше отзад на мотора на министър -председателя Станишев.Ех, времена, ех, нрави !

По лоиката на обвиненията излиза, че щом някой от родата стане депутат, всички по редичката на държавна или общинска служба трябва да подадат оставки, за да не обвинят случайно въпросния "депутат" в шуробаджанащина! Някак си е повече от смешно, още повече изречено от средите на партия, която нинак не пада по-долу!

За усмърдените суджуци писах. Но както лавинообразно се развиват събитията,няма да е от слънцето навън само. ГЕРБ смърди.

гнусна работа е това на ППГЕРБ мръсна гадна партия не стига че грабят от обществени поръчки ами сега и от заплати искат да грабят мамицата им нещастна....

Най вероятно е така. А БСП как управляваше?

Хееей, Ти, не мисли кой как ни е управлявал преди, за да оправдаваш всички следващи. Мисли как да ги изметем всички такива негодници и да си вземем държавата обратно от престъпните им ръце.

Иван

То лошо няма да управляват ГЕРБ, но да правят нещо полезно. А в момента се получава точно обратното: 1.Нито една значима инвестиция за 12 години; 2.Цените на имотите се сринаха и в момента са по ниски от тези в Севлиево; 3.Целия град се напълни с мургави "Брат'чеди" и никой от общината нищо не знае по въпроса?; 4.Две години след ремонта на асфалта след "Водния "цикъл" десетки разкопавания и отново разбити улици. Доста може да се изброява, но няма смисъл.

Кво искаш от продажен и некадърен народ? Да произведе читава политическа класа? От ябълката не можеш да очакваш череши!