Г-7 ще подкрепя Украйна „колкото дълго е необходимо” и обеща още санкции срещу Русия

Изявлението дойде, след като във видеообръщение Зеленски поиска оръжия и системи за противовъздушна отбрана, които да позволят на страната му да спечели надмощие във войната в рамките на месеци

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В превод - Г-7 искат тази война да продължи.

НАЧЕСАХТЕ ЛИ СЕ ДЕМЕК? ЩЕ СЕ БИЕТЕ ДО ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНЕЦ, ТО Е ЯСНО НА ВСИЧКИ! ЗАЩОТО ИНАЧЕ, ОТИВАТЕ НА ВЪЖЕТО ЗА МНОГОБРОЙНИТЕ СИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО!

егати и старческия дом е това Г7... няма ли някоя ракета да се заблуди както са се събрали и да отърве човечеството от тия паркинсоно

Миришат на изпражнения

Никога човечеството не е било толкова реално близо до.. ..Самоунищожението си!!! Никога! И всичко защото САЩ и ЕСкучките им, .... не искат да изпуснат Света от хищните си прогнила вече зъби!! Не искат справедлив и равноправен свят!! Украйна е Нищо,.. един от инструментите им...

УГО ЧАВЕС, КОГОТО УБИХА ТЕЗИ САТАНИСТИ: ДЯВОЛЪТ/ Г 7/ БЕШЕ ТУК И ЗАМИРИСА НА СЯРА!

България трябва бързо да се измъкне, да избяга от смъртоносният капан ЕСАЩ и НАТО!!! Да се измъкне... Ако ни Разрешат тези които залпжиха и ни Вкараха насила в Капана! Иначе ще го Счупим и ще се Спасим.....

Само бичуването на Европа ще е дълго. Опус дей в действие. Но защо и ние да страдаме

Нека подкрепят, щом така искат, после да не реват, че нямало газ за икономиките и че пещи дето не спирали по 10 години щели да спрат и да се съсипят и нямало газ за отопление, ако се паднела студена зима. Ехооо, вие имате ли акъл? А Ердо, дето го раздава диктатор, казва, че няма да въвежда санкции, щото това ще навреди повече на Турция. Ти да видиш, има повече акъл от тия.

Че подкрепяме Украйна докато руснаците утрепат и последния украинец и после че спрем.

Западноевропейска сбирщина.

Плащат им да работят против ЕС и ЗА САЩ..

Не знам, какво е говорено на G7 и от кого, но 100% знам, че нашите "мисирки" лъжат кат дърти циганки!

ДОКАЗВА ВОЙНАТА КАТО НЕОБХОДИМОСТ !!

За Путин и Лавров ли говориш?

ГОВОРЯ ЗА БОКЛУЦИ КАТО ТЕБ ! АПОЛОГЕТИ НА ЧОВЕКОУБИЙЦИ! ЦЪРВУЛ С ПАПИОНКА.

Ццц, много невъзпитан си бил. Как обижда, братче?!...

Не,за майка ти и баща ти...!!!

вече не е необходимо. То и от самото начало не беше, ама имаше едни пари за пране. Ми вече нема. Нема злато, нема гориво, нема кюмюр даже. Зимъска кат изпуфкат в печките зелените хартии, дето печатането им е по-скъпо от номинала, самитете ше изтряскат тва дето е останало от украйна, белким копнат некоя недоопоскана въглищна мина. Абе закривай!

НЯМА ДА УСЕТЯТ ГЛАДА И СТУДА !! А СА ОСНОВНИТЕ ВИНОВНИЦИ ЗА ЦЯЛАТА БЪРКОТИЯ!! ВЪПРОСЪТ Е КАК НАРОДИТЕ МОЖЕ ( И ТРЯБВА!) ДА ГИ ИЗПРАВЯТ ДО СТЕНАТА !! ТОВА Е !!! КАЗАНО ПРОСТО - ИЛИ НИЕ ТЯХ, ИЛИ ТЕ НАС !

Тая дето я мислите нема а стане. Студената война сме я гледали вече...

ТАКАВА ПАСМИНА ДА ЗАТРИЕ ЦИВИЛИЗАЦИЯТА НА ЦЯЛ ЕДИН КОНТИНЕНТ ?! ТЕЗИ МЪРШИ БУКВАЛНО УБИВАТ НАРОДИТЕ СИ ! ВСЪЩНОСТ, ТЕ СА БЕЗРОДНИЦИ!

Заради едни бандеровци!

4.5% - Това съотношението на БВП на Русия - срещу Г7. Икономика 21 пъти по-малка от тази на Г7 се опитва да прави някакви маймунджолъци - няма да е дълго.

Проблемът е че Русия си плаща на корумпирани политици, зависимости на страни от енергоресурсите, дългосрочна стратегия на Путин начертана от много добър екип. Вижда се как и в България Путин е начертал блестящ план както с политиката, политиците, хибридната война, газа и газопроводите. Всичко....

укро-олигарсите в Радата от какво са забогатяли? КП призовава тукашната беднотия да си дарява заплатите, що не призоват укро-милионерите и милиардерите да дарят нещо?

Маймунджулъците ги правят хохлите, а тия, на снимката горе, им хвърлят бакшиш.

ама тия дето взимат решенията и казват "Ще плетим цената" нищо няма да усетят. А наридите им ще ядат бахура, но не им пука. Само ка фон дер лайнен каза да се намалят климатиците през лятото и отоплението през зимата с някой и друг градус и всичко било идеално. Ама тя няма да стои на студено и няма да се поти през лятото. Евала.

Тези соросоидни опорки вече нямат въздействие... Всичките фалшиви цифри за БВП,икономическа мощ и т.н. измами вече излязоха на светло...! За това е измамата "корона-19"...Последен,отчаян опит да се спаси "Запада"-а...С печатане на пари вече НЕ МОЖЕ...

Тази с мижавата си икономика щяла да предизвика световен глад!!! Ха,ха,ха!!

ТОВА Е ЧИСТО И ПРОСТО СЕДЯНКА НА МАЛОУМНИЦИ !!! ВСЪЩНОСТ, МЯСТОТО НА ТЕЗИ Е В ПСИХИАТРИЧНО ЗАВЕСЕНИЕ СЪС СТРОГ РЕЖИМ !!

50+

И до кога ще подкрепяме? ДО пълното затриване на всякакъв съюз предполагам? Тези от Европа откачиха- значи са готови да изтребят собственото си население само и само да се противопоставят на Русия без да се интересуват дали тя не е права в случая? Това се казва- коректно отношение..... С купуване на прескъпи горива ще се затрием преди да сме успели дори да се изправим, но нали най-големите джендъри са начело на ЕС.....

Недей рева, Западът скоро ще фалира, СССР2 ще победи и ще дари всички бивши соц. републики с безплатен газ и нефт, за да празнуват победата. Защо се нервираш?

"Запад"-а отдавна е фалирал... До сега печатането на безконтролни количества пари вършеше работа,но.....не може повече !

Колко много оръжие се даде вече и няма резултат! Колко още трябва да им се даде за да свърши войната??? Въобще не вярвам,че с наливане на оръжия войната ще свърши.Ще има още много избити хора и разрушени градове... Зелински в началото искаше да преговаря,но като видя,че му дават пари и оръжия се отказа...Защо??? Таван на руския петрол??? А защо в другите страни петрола хвърчи???

Ок, сега. Някой, чебуратор да разясни. Санкциите само правят Русия по-силна и ЕС по-слаб, но тролетарята тука ги приема лично, все едно нещо лошо му се случва... Не би ли трябвало да настоява за още санкции? Или тролетарята изведнъж се изджендъри и се асоциира с ЕС, а не с Русия?? Разкажете ми защо точно санкциите, които правят Русия адски силна и които доближават до разпада на ЕС ви дразнят толкова? Или вие искате ЕС да се разпадне, ама бензина да е 60 стинки и курвите да са безплатни, а? :))

Г7 може да се противопостави само с изграждане на ФАБРИКИ.

Това е като бой между двама боксьори - много як и много слаб. Всички подкрепят слабия като го свестяват между рундовете, надявайки се якият да се измори и да се предаде ... Жалка история са Г7 и ЕС! Истината е, че отдавна изпуснаха сроковете и за военен отговор (и добре, че не отговориха!), и за дипломатическо решение.

Ех, колко жалко, че не те взеха в ЕС или поне ЕК да им отвориш очите... А, то, тука за жълти копейки, нас просвещаваш. РАЗХИЩЕНИЕЕЕЕЕ!

"....е предложение за въвеждане на таван на цената на руския петрол, предаде Ройтерс." Това е все едно лидерите на Г7 да кажат "Ние заявяваме, че вече се видиотихме напълно"

500+

_stankow

Мамини сладки. Не могат страните си да оправят, тръгнали света да учат на акъл ! Ще стои той, светът, да ги чака. Като бърз влак ги задмина !

Според мен ако наистина искаме да го Тирон на руснаците трябва да приемем Украйна в г7

В Г-7 не те приемата заради сините ти очи само. За Украйна има ЕС и НАТО.

Тези големи малоумници, щели да наложат таван на цената на руския петрол. Та те ако можеха да слагат тавани на цените на каквито и да са продукти, отдавна да купуваха всичко отвън по долар. Колко са жалки само и един от друг по тъпи, що не наложиха таван на цените в собствените си страни и да стопират инфлацията. Как ли им се смее Путин на идиотщините им.

късно е мечо либе за мирна китка , ше наджуджиме украйна до козирката с всякакви оръжейни системи , ако требе и крилати ракети томахоук ше им дадеми ! вие кво си мислите , че за 40 млрд $ ленд лиз ше им пращаме фуркети и спагети ли ? нема баце , казано е : кът не щеш мира , на ти американска оръжейна секрира ! треперете москалчета и вие техните бг сукалчета , иде страшен задокеански армагедон , ще размажем на пълен порцион всеки който ни се пречка , дори и пършивата и изнурена московска беззъба мечка !

Хахаха, пикльо спирай филми.

СмЕни дилъра...

се насмъркаки яки

Признавам че са упорити до такава степен ще дразнят руснаците докато не завладеят цялата Украйна. И после ще се чудят къде не им излезе сметка...

дето искали да са по-яки от Путин :)))) http://ursa-tm.ru/forum/uploads/monthly202206/image.png.71bf423656e1ed4e520a7b72c5b2fc4c.png

Толкова са жалки горкичките. Още си живеят в миналото хилядолетие и си мечтаят да управляват света.

Криля Советов ..ама руският сайт Дир. ру все ме трият хвърчипутатници

Зомбита

Няма такива клоуни !

Г-7 ще подкрепя Украйна до последния украинец, след това за продължаване на отслабването на Русия смята да включи следващата жертва, Литва или Полша.

1. В Г-7 било концентрирано половината от световната "икономическа" продукция, а не продоволствената. Т.е. на кухите пари, без покритие. Г-7 концентрира и 95 % от световния външен дълг. С една дума, ако Русия и Китай спрат износа си за тези страни за 3 месеца, "финансовата" им продукция ще стане равна точно на нула. 2. Не могат да сложат таван на цената на руския петрол защото арабите от ОПЕК ще им бат мамата на секундата. 3. От Русия зависи на каква украйна ще помагат.

Ей, тоз путин е най-силния и най-високия мъж на света. Лично съм го виждал да язди сибирски тигър, гол до кръста, при минус 200° и с голи ръчички да убива бяла мечка. После с погред строши две 100 метрови дървета и си направи палатка и сал, с който се спусна в северния ледовит океан и уби син кит с юмруче.

Русороби, казваш, РОБИ! Ти онези от дуругата страна на дъгата харесваш ли ги? Искаш ли децата ти да са такива? Искаш ли в упилище да ги питат "искаш ли повепе да не бъдеш момче, ами момиче (или обратно)? МОЖЕМ ДА ТИ ПОМОГНЕМ! Ако това не ти харесва, ама подкрепяш ония, които го налагат, ти си човек без право на собствена воля, тоест РОБ!

Май е по добре да следиме брикс...

"колкото дълго е необходимо" даже и след като вече няма украйна, т.е. - наесен

Оядените ухилени оли..рени ни сервират кризи всякакви, с газа, горивата,пшеница, бежанци и не знам какво още. Колко тъп дтрябва да си, щом при тази обстановка, когато силните богати като Германия реват заради газа, а ти постоянно увеличаваш санкции, щото си голям, ама таратанци. Ако бяха големи, нямаше ра квичат заради намалени доставки от Русия. И всичко това заради нахалния зелен и държава, която дори не е в ес. Ако войната продължи не дай си Боже още година, защото Украина и Русия се въоръжават постоянно, какво ще правят "лидерите"? Ще фалират ли ес? Те на кого служат в крайна сметка? Явно на зеления и кулеба.

Най-после си намериха повод да покажат таената дълги години омраза към Русия.Това е защото съзнават собственото си безсилие и незначителност.Готови са да накажат собственото си население.Не им пука и за украинците.Важното е да издърпат килимчето под краката на Русия .Предпочитат да коленичат пред вчерашните си врагове Иран и Венецуела .

Още много разрушения и човешки животи ще бъдат отнети от тези мазни политици.

Пиздин докара на страната си фалит и мизерия засега.Следва разпад и презрение към рушняците за следващите поне 50 години.

ДОРИ ЕДИН НОРМАЛЕН ЧОВЕК !?? ВСИЧКИТЕ НА ТАЗИ СНИМАНА СБИРКА СА ИДИОТИ , С ПРИВНЕСЕН ВКУС НА ПЕДЕРАСИЯ !

Само твоя путлер е истински мъж, нали? Лъскаш ли на портрета му, зайчик?

ДА ДЕ ОПИТАМ ДА РАЗБЕРА ЗЛОБАТА ТИ. НО ТИ СИ ЕДНО НЕЩАСТНО ДРЕБНО ПЕДЕРАСТЧЕ КОЕТО ТЪРСИ ИЗЯВА, ЩОТО НЯМА КОЙ ДА ТЕ ОБРУЛИ ;)

ЕСЕНЦИЯТА НА СВЕТОВНИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ ЕЛИТ ???? БОЖЕ, КАК СЪЗДАДЕ ТАЗИ ПАСМИНА ОТ ИДИОТИ !!!

с това вдигане на цената на санкции за Русия дали осъзнават, че намаляват цената на човешкия живот в Украйна ?

Много лесно е да обещаеш каквото и да било на страна, която след една година няма да я има изобщо. Ама пък и на кой му пука за Усрайна, която напълно вече съответства на цветовете на знамето си - осдрискаха се до небето? На никого естествено.

Западните джендъри наливат от пусто в празно, но ще крепят и въоръжават Украйна до последния украинец... Такова бездушие и духовен упадък, чудовищна деградация.

Мачкай руснака за да си добре. 140 години руско робство стигат!!! Вън руския окупатор от България.

Защо хората мразят по-добрите ,по-кадърните,по-успешните,по-великите?????

Правилно,ватниците да си ядат ракетите.

Те въпросните "ватници" имат помовината жито на земята. Те какво да ядат имат. Ти по-добре кажи, на супата от евра или долари олио слага ли се? Че и него от Русия ще го купуваме.

Ние в България произвеждаме почти двойно повече пшеница на глава от населението спрямо Русия. Става въпрос за големите излиш ци, които те и Украйна доставят на третия свят. Развитите държави са самодостатъчни по отношение на храни.

Само да кажа, че Русия воюва само с ⅓ от професионалната си армия. Направете си сметка ако се включи донаборната армия и мобилизираната армия от запасняци.

Ти си представи какво ще стане ако се включи останалата част от професионалната им армия (онея 2/3).

са 146 млн. в Европа живеят 500 млн я да видя кой клас си завършил

да я влключат, ще има повече трупове. После урките ще стигнет до мАсква за 7 дена

Украинските нацисти и националисти не заслужават подкрепа. 2014 г. Порошенко доста гадости наговори като - украинските деца ще учат, а в Донбас децата ще се крият в бомбоубежища. Заслужена участ.

100+ само за това за децата на Донбас. Тоя плужек заслужава да го провесят за единият крак в центъра на Донецк (или Мариупол) и всички да гледат нещото как му изтича през очните ябълки час след час.