Коментари - Футболистът Борислав Балджийски с условна присъда за смъртта на юрист от "Топлофикация" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За причиняване на смърт 2 години условна !? Нямам думи

А за Иванчева -20!

Официално: В България вече може да убиеш публично и да си невинен!

Странна логика на българския съд. Ако не го беше ударил, човекът нямаше да падне и нямаше да се нарани така, че да почине. Имаме умишлен удар, след който човекът е починал. 2 години условна присъда за такова нещо е меко казано неадекватна.

Той ако го беше ограбил щеше да получи повече?! Да плачеш ли, да се смееш ли?! Не е нормално това.

240 депутата Х 2г условно-480г условно!Супер! :)

Отврат, поквара, и гнус! Покровители на престъпници! Нищо друго не може да се каже за съдебната ни система. Ама лека или тежка била телесната повреда. Какъв е крайният резултат бе изроди????? Убит ли е човека???? Убит е и то в резултат на удара!!!!!! Аз мога само с едно леко рязване на бедрена артерия да убия някой. Това значи ли, че понеже само леко съм порязал човека и съм невинен и той си е умрял сам???????????????? Не държава, България е КОЧИНА, БЛАТО и ДЖУНГЛА!!!!!!

Много е странна логиката на съда - той приема, че няма причинно-следствена връзка между действие и краен резултат. Да предположим, че автомобил връхлита върху пешеходец - чупи му двата крака от удъра. Пешеходеце лети 40 метра, при което пада на врата си, при което загива. Съда би следвало да отсъди условна присъда, на шофьора, че му е нанесъл средно тежка телесна повреда - само счупване, което след 30 дена зараства и всичко е ок. Факта, че лети 40 метра човека, пада и умира е без значение.

Абе какво става в тая държава ( ако въобще вече има такова нещо)?? Условна присъда за убийство!!!! Тиквун ще арестува лекари заради болничните, петима полицай в затвора заради Чората, Иванчева с 20 год заради "подкуп" а тоя с условна присъда заради убийство. То затова се шири тая престъпност и корупция тука. Парламент, правителство и съд трябва да са в затворите.

И преди го бях писал, по тяхната логика ако бутна съдия от прозореца на петия етаж следва да ме съдят за хулиганство, а г-н съдията какво ще му се случи, когато стигне кота 0 си е негов проблем.

Добре, че го е убил а не му е поискал подкуп, защото тогава жална му майка.

Ако в една държава убийство на човек е ненаказуемо - то тази държава не е държава, а джунгла, в която всеки може да убие всеки и да не бъде с издадена присъда... Явно подобни присъди целят да развържат ръцете на истинските престъпници с черно минало, които сега са вече с бели якички...Но и те имат семейства...

ЗА УБИЙСТВО ДВЕ ГОДИНИ УСЛОВНО! Е, това ли ви е нормалната държава? И "независимата" съдебна система? Ужас! И Борисов е щастлив! На какво се радваш? На това ли?!

за нещастие - да!, това значи. Е, малка подробност - зависи кой кой е в ситуацията. Но нашият безпристрастен съд многократно е доказвал, че на Темида превръзката е свалена не, ами и информация от Интернета ползва

Иванчева не е за "подкуп", а за недоказано поискан подкуп, на туй отгоре и неполучен, колкото и да се пънеше онова там прокуроче да казва, че е светела като коледна елха от парите.

абе, ти го бутни, па пак ще си приказваме. То за съдии има отделен параграф, като за наше гарванче.

...ударил главата си в шахта... - и как точно е проникнал в шахтата? А това че сам е ударил собствената си глава и без да го кажете се подразбира от присъдата.

Заради това "правосъдие" не съм в бг-то, то вече не е България.

Правосъдие ?

Съжалявам, че ще го кажа, но май под Турско робство сме били значително по-добре.

клише малко ама... у Кравария- хамерикА дирекТно у затворя ....поне 20 да пробва кисселото черно мляко.

Е живи ,богати и здрави да са ни съдиите за добрите и компетентни отсъждания да им се връща по сто ,ако не на тях на то на поколенията им ,амин ....

от как хората спряха да се бият, наглостта се покачи до космически нива. аз мисля че по-добре два три нещастни случая като този, отколкото всеобщата наглост

30 години за убиеца-боклук

Е това е според новите ЕВРО -АТЛАНЧТИЧЕСКИТЕ ценности!

Това е българското правосъдие - деградация в крайна форма и отражение на държавата и обществото!

Защото както и да го блъсне с кола шофьора не е имал намерение да навреди камо ли да убие.В този случай със сигурност е искал да му навреди, ерго ако на този му дават условна, на ПТП със смърт независимо от обстоятелствата максимално наказанието може да е глоба и мъмрене

Футболистът Борислав Балджийски с условна присъда за смъртта на юрист от "Топлофикация Нашето правораздаване е пшълно с '"оксиморони""/взаимно изключващи се тези/, на този убил по непредпазливост условна,за предположение за подкуп 20 г. затвор и т.н.

Убитият е юрист от "Топлофикация". Следователно е участвал в създаването на незаконните им схеми и изнудването на всички българи, следователно е престъпник, което автоматично оправдава футболиста, защото ни е отървал от един паразит.

Има ли убийство на човек? - има. Каква е тази условна присъда за убийство?! Какво е това българско кривосъдие? Няма справедливост и хората продължават да се "стопяват". ДОКОГА ще продължава това беззаконие?!!!

.. какво стана с убийството на секретарката на кмета на Пазарджик? Защо потулиха случая?

Знаете къде е терминал 2.

На Терминал 1 кво му й? Снобар ...

Татяна Кънчев-това е проститутката оправдала селянчето убиец

за убийство на куче дават повече,близките да събират пари за наемен убиец око за око,скапаният футболист трябва да бъде наказан

Присъдата е напълно законосъобразна. Футболистът е нанесъл кроше, без счупване на челюст или скула, тоест имаме лека телесна повреда, а това, че потерпевшия не знае как се пада, а пада на ръба на тротоара си е било негов проблем.

Параграф 22! Правосъдие подигравка със съдбите на хората.