17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Другия път не с шамар! А с една яка цепеница и бабоеба да не стане от тротоара.....

първо е страшна простотия да обиждаш жена му..мъж толконя ти е акаъла

А казваха, че диктатура имало само в Русия, Венесуела и Северна Корея. Новият участник в тази група е и Франция.

Ма ти вярваш ли на лъжи пророците ? В Русия има повече демокрация, отколкото в тия неолиберал-фашистки сборища...белязали се сами като демократична общност.

Властта в Русия е толкова демократична, че се налага да плаща на казаци, чеченци и росгвардия да бият хората, а те са толкова доволни, че не рядко и самоинициатива проявяват.

Ми то в тая група отдавна са Шведистан, Германистан и Нидерландия, но ти още слушай какво ти казват същите. Лично аз и дума не вярвам на тия лъжци и палачи. Имам познати, които живеят отдавна в Русия, и никой не усеща никаква диктатура.

"Да се ваксинират децата без родителско съгласие " тоест могат да си правят опити с твоето дете без да те питат , при това те не носят отговорност ! Тези дето ги мислят и решават тези неща са по лоши и от фашистите , това са изверги !!

Ми то това е бетер фашизъм. Дори Хотлер не си е позволявал такива експерименти и е уважавал нацията си, немската жена е била издигната на пиедистал, за децата да не говорим. Това тука са брутални изроди, дегенерати, сатанински изчадия, които се кланят на дявола и нищо не може да ги спре от плана им за геноцид над европейците. Дано пукнат и горят в ада ! Ама, едва ли...

Най Любимата ми част е "16 и на 17 години да се ваксинират и без родителско съгласие" Премахват изискването за родителско съгласие, но ако детето получи увреждания в следствие на ваксината се очаква финансовата отговорност за лечението му да бъде изцяло на родителите му. В такъв случай родителите дори няма да могат да съдят фармацевтите защото вече е забранено. Фарма лобистите съвсем подивяха. Ако това не е наглост, не знам кое е.

Това истина ли е ? Дотам ли са го докарали тия наглеци? Ужас....

Май остана само едно решение: Изкарвайте гилотината на площада !

Никой не се съобразява вече със суверена, приемат и насила налагат пошлите си закони, мерки, ограничения, абе направо геноцид... Брутално, направо ! Повръща ми се от тия либерастки диктатори ! А овцете още вярват, че живеят в демокрация....и скандират като обезумели Еврогея...

Сега и по 3млн. на седмица да излизат, колкото са били от петък насам според организаторите (полицейската сводка е дслеч от меродавна), им го набиха необратимо. Сега и до кенефа с QR код. Лошото е, че болшинството от калъфите се радват, защото поне ги били пускали навън след 18:00ч. За БГ не се притеснявам. Тук настинката на хвана дикиш. И за щастие “мерки” йок, само проформа. Не вярвах, че ще го кажа, но за мен е чест да съм българин в България. Ковид-циркът тук мина относително умерено. Медиите си отгледаха някакъв контингент от ковидари, но критичната маса от хора проявиха здрав разум.

Е че половината от протестиращите са вече ваксинирани, но не искат да им се ограничават свободите. След дъжд качулка, както се казва по нашите ширини.

На крак, о парии презрение!

Здравни фашисти! Дано народът им да ги помете!

Фашизъм...

Ще разрешават на непълнолетни да се бучат с ваксина, която реално е експериментална и няма одобрение (има само временно разрешение за извънредна употреба) ? И то при положение, че вече се знае, че при младите може да предизвика миокардит? Тези са напълно откачени!

За да може да ги прилъгват по улиците и училищата със спринцовки. Жалко, но като си избереш олигофрен за премиер-носиш си кръста

Никой не го е избирал. Назначиха им го и той преизпълнява плана...

Защо да са им го назначили? Аз имам бегли спомени, че всички партии се обединиха зад неговата калинка-кандидатура за да имат обединен фронт срещу Льо Пен (или както се казва дясната им лидерка). Мисля, че те сами си го избраха и доста му се радваха...

Не е Макрон или френскя парламент,а Ротшилд.Искат да върнат феодализма и робството.

Как така избираш някой си да управлява и той започва да си въвежда,каквото му падне,да си прави,каквото си иска,такива ще си отиват с кръв и бесилки!

Те не само не си отиват, ами и за дълго остават. За наш ужас... Имам чувството, че вече цял век управляват Меркелица, Макарона и Курца...

В трите държави,в които са най строги мерките управляват социалистическите партии,от там си правете изводите! Това са Франция,Италия и Гърция! В момента там няма демокрация,а чист тоталитаризъм,отделно от тях идват и ЛГБТИ обществата и беззаконията,подкрепят Истанбулската,това са си чисти сатанисти!

В Гърция не са социалисти а Нова Демокрация , коеято партия е еквивалент на нашето ДБ все едно .

ДБ са леви и соц. Те са неолиберална партия (неомарксизъм) - т.е. "модерно" ляво, както е на Запад. В Западния свят това категорично е част от лявото политическо пространство (дясното са консерватори, либертарианци и подобни). Така че, ако казваш че тези са като ДБ, на практика сам признаваш че СА социалисти и леви. За съжаление у нас имаме изкривени представи що е ляво, що е дясно. Защото през 89-а, у нас се прокарва като алтернатива на комунизма именно неолиберализма (но на Запад той е ляво, не дясно). Т.е. имаме "модерно" ляво, което след 89-а ни е предложено за алтернатива на комунизма и оттам погрешно у нас е насадено, че това е "дясно", е да, ама не е. Защо комунистите са избрали "алтернативата" да е пак лява и да ни избудалкат? Защото и до днес най-големият им страх е възраждането на истинското дясно, което е патриотично, консервативно, християнско и не на последно място също и монархическо в класическият му вид. Ей затова у нас хората са с объркани представи за политика.

Човек пълни глупости си написал. Чудя се сам ли си ги измисляш тези дефиниции, или някой те лъже и ти ги ги повтаряш като глупак? Не мога да повярвам че след толкова години човек не знае какво означава "неолиберализъм". Обяснявам: Неолиберализма е консервативна икономическа теория опонираща на разпространената през 30те г. теория на Джон Мейнард Кейнс. Често като автор се сочи Милтън Фрийдмън и т.н. "Чикагска икономическа школа". Теорията се превръща от икономическа в политическа през 80те, когато е приета от "Консервативната Партия" в Обединеното Кралство начело с Маргарет Тачър. В САЩ идеологията е наложена по същото време от "Републиканската Партия" начело с Ронълд Рейгън. Неолиберализма, е силно консервативна дясна идеология нямаща никакви допирни точки с Маркс и марксизма. Ако искаш да се образоваш по въпроса и да не се излагаш по форумите чети Милтън Фрийдман.

Много добре знам какво пиша, защото съм чел. Според мен бъркаш неолиберализма с либертарианството. Фрийдмън е либертарианец, НЕ е неолиберал. Наистина либералната демокрация десетилетия сякаш нямаше аналог, след ВСВ, но постепенно се изврати тотално, стигайки точно до неомарксизъм. Нещата почват от Франкфуртската школа, ако не и от малко преди това... Преди да критикуваш чети, вниквай. Поздрави.

Браво за коментара ! Доживях един интелигентен, мислещ и четящ човек да обясни правилно понятията... Повечето овце съдят за съдържанието по опаковката. Ама те и сега ни внушават, че живеем в "демокрация", но всъщност живеем в ултра ляв неолиберал-фашизъм.. Колко ли трябва да си тъп да съдиш за същността на нещата по заблуждаващите им абревиатури и названия, с които лъжливите и нагли леви боклуци са се маскирали???? Още веднъж, браво за коментара Ви !!!!

:))) Значи сам си ги измисляш тези щуротии и явно си вярваш. Неолиберализма е старо и добре установено понятие. Има купища книги изписани по въпроса. Не можеш в днешно време просто да му припишеш ново (противоположно) значение, така като ти е удобно с простото обяснение че според теб се било "извратило". Правиш се на хитрец но не става така. Най-малкото не си подготвен за демагогия на това ниво. Либертарианството се припокрива с неолиберализма до голяма степен но има някой съществени различия. За да си убедителин в твърденията си трябва да обясниш как според теб идеологията на Фрийдмън/Рейгън/Тачър изведъж е станала Марксистка??? Не усещаш ли че това е пълна глупост... Знам че във форума има много политически неграмотни овце сред които такива опашати лъжи могат да минават, но трябва да си готов за подигравки от останалите които знаят за какво става въпрос.

Макрон е чист либерал. Гърците са десни либерали.. по-малко десни, отколкото либерали естествено, за Гърция говорим все пак.

Сериозно ли твърдиш, деби, че Макрон и Жан Кастекс са социалисти? А имаш ли елементарна представа кой управлява в Германия, каква е политическата й ориентация, дебил? За Гърция вече са ти обяснили. Я провери преди да развяваш малоумието си по форумите! Щото незнанието не е оправдание, деби, освен че показва ниския ти интелектуален капацитет.

Точно ти си тъпака. Днес ни управляват културните мсрксисти, все ми е тая как са се кръстили. Тя и партията на Меркелица е наречена Християн-демократичен съюз, ама ислямизира Европа и унищожава християнството. Толкова сте тъпи и праволинейни, идеалното стадо на либерастките боклуци. Те ви казват, че са либерали и вие им вярвате. Те ви казат, че живеете в демокрация и пак им вярвате. Та накрая се докарахме до концлагер. Ама не, не е фашиьъм. Демокрация е. Тъпаци... Тръгнал да ни цитира определение за либерализъм. И мисли, че всичко е точно. Когато същите маймуни ни лъжат за какво ли не. Виж си и що е демокрация, и дали живееш в такава...

Абе само ти си умен, то стана ясно. Жалко че не можеш да се аргументираш...

Хем БЕЗОПАСНИ И ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ВАКСИНИ, хем ФАРМАТА И ДЪРЖАВАТА ОТКАЗВАТ ОТГОВОРНОСТ ЗА ДЪЛГОСРОЧНИ РЕАКЦИИ. Докато Държавата и Фармата нямат доверие и не искат да поемат отговорност за своите продукти, както правят за много други ваксини, но 30г няма да рискувам. П.с. Следете колко бързо ще изтрият коментара ми!!!

гилотината е изобретена специално за феновете на короната, мисля че в музея ще намерят работещи модели

Този господин с микрофона от снимката събра хиляди хора на 50 см един от друг без маски в момент, в който във франция заразените за 1 седмица скочиха с 200%! Във Франция не е задължително да се ваксинираш и няма да бъде, освен за някои професии. То си е твой избор, ако не искаш да се ваксинираш, ходи се изследвай през ден и толкоз. Само дето сега теста е безплатен, а от октомври ще е с парички. Аз друго предлагам, ако се разболееш, защо държавата да ти плаща болнолечението по 1600 евро на ден? Не ти пука, много си отворен. Ми плащай си ги ти! Но това за жалост няма как да стане. И аз не харесвам ваксините, но се ваксинирах, защото към момента няма друга алтернатива. Аз ще пазя тези на снимката без маските?! И що?

Аз смятам че ваксините са едно от най-важните човешки постижения , но не се ваксинирах срещу корона (имам си антитела), нито съм се ваксинирал срещу грип. Има болести които не могат да се спрат с ваксини, но тук нещата отдавна не са медицински въпрос, просто ако не се спре тая откаченост ако трябва с гилотини и бесилки, ще измислят нови още по-безумни "опасности" и още по-безумни мерки и ограничения, и нали хората свикват на всичко, ще се озовем кой знае къде, или ще трябва да мигрираме към Танзания

господине, госпожо, третополов, ваксиниран, зомбиран, плащаме си редовно здравните застраховки, а за данъците и за заплатите на търтеите работим поне половин от цялата година! така че, по-кротксо с това да си плащаме допълнително и лечението! изразът "няма алтернатива" не е никакъв аргумент или по-точно е аргумент за идиоти и на манипулаторчета. "И аз не харесвам ваксините, но се ваксинирах, " "не ми е работа, как'сийке и не съм от тях..." нъл тъй :-)))

)--{;;;;;;;;}=--------------- ~

И на гей парада в Будапеща са без маски, но гледам, че не си се разтревожил за дъгата.

крайно време е за генерални стачки, гражданско неподчинение и гилотина за самозабравилите се рцидивист-политическата измет от пълни дебили, които не плащат данъци, а смеят да се гаврят със съдбините на народите си!

)--{;;;;;;;;}=--------------- ~

Децата могат да се ваксинират без разрешение на родителите!!! Усещате ли накъде ни водят? А се води добровола ваксинация. По-лошо е дори от комунистическия тоталитарен режим преди промените. А Пфайзер декларира очаквана печалба от тази година 2,5милиарда.

Комунистически тоталитарен режим има само в болните соросоидни и фашизоидни глави. Бедна ти е фантазията колко си далеч от истината за народната демокрация. Яко са ви промили мозъците, след като първо ви свикнаха да не четете. За заблудите, в които ви вкарват, винаги се плаща ужасна цена.

Светът се промени и продължава да се променя. И не ви пита, колкото и да лалате... Или се адаптирате или измирате като динозаврите. Случвало се е толкова много пъти, случва се пак., дали ви харесва или не - няма значение. Избирате и си носите последствията от избора

Беги бе роб зомбиран

Винаги след като милиони измрат идва часът на разплатата.Така ще се случи и с лаборантите, които създадоха и разпространиха ковида и с онези, които произвеждат и разпространяват отровни ваксини, за да се намали човешката популация. Само кръгли идиоти могат да се съгласят на своя отговорност да им инжектират неизвестни и неизпитани ваксини срещу подписа им за информирано съгласие. Очакванията са в близките години именно тези малоумници да измрат скоропостижно.

Много си зле. Още не се знае, как са измрели динозаврите - може да са ги ваксинирали? И други биологични видове са измрели вследствие човешка намеса!

По-скоро ще умрете вие.

Искат Война. Ще им дадем война. За нас път друг няма. Свобода или смърт. Време е да станем отново войнствени. Тираните на изродите отново са завзели света и кучетата им платени са хвърлени срещу човека. Ще смачкаме всяко зло,ако ще да пролеем кръвта си

Уоу... Пийте си лекарствата...

Хахаха.... Психиатър да посетим, а????

ти скоро при травматолог ходил ли си?

А според ваксърите няма конспирация и задължително ваксиниране !

Ами няма И статията е преведена/преписана с 2/3 от фактите грешни

Участват кораби на Индия, Пакистан и Иран. Нормално. И трите държави ще влязат в бъдещата Евразийската икономическа зона с център в Москва.

За първи път три атомни подводници вземат участие във военноморския парад. Впечатляващо!

Нека да си празнуват хората, ама ти що толкова се радваш? :)

А в същото време в РФ празнуват деня на военноморския флот! Честит празник! Гледайте на живо по всички национални руски тв канали

Точно в концлагера пРосия кво друго да празнуват? Там друго освен военни празници имат ли?

Делта мутацията на вируса изправя страната пред тежко изпитание Броят на инфекциите в големите руски градове нараства, а ваксинациите напредват твърде бавно. И държавата реагира с принуда: в определени професии ваксинирането вече е задължително. От началото на юли в най-големия ваксинационен център в Русия, открит в Москва, могат да се ваксинират до 6000 души дневно. И това е повече от необходимо, защото имунизационната кампания в Русия не върви хич добре. Делта мутацията на вируса изправя страната пред тежко изпитание. На ден има по над 20 хиляди нови случаи на Ковид-19, от които една четвърт са в столицата Москва. Няколкостотин души губят живота си ежедневно. По тази причина властите вече започнаха да задължават гражданите да се имунизират. Задължителни ваксинации Затова в някои региони руските власти започнаха да налагат задължителни ваксинации. В Москва например служителите в гастрономията, търговията и публичните услуги са длъжни да се ваксинират. Това важи и за 60 процента от работещите в предприятията. Който откаже – бива освобождаван. Във вътрешните помещения на ресторанти и кафенета биват допускани само ваксинирани, преболедували или с негативен PCR тест. И това води до тежки загуби за бранша. А в Черноморския регион на Краснодар, който включва и популярната туристическа дестинация Сочи, от август само ваксинирани и преболедували ще могат да почиват. Прибиращите се от чужбина, които имат ваксинационен сертификат, вече не се нуждаят от PCR тест при завръщането си в Русия. ---------- Оппааааа !!!! Мирише на наакани антиваксърчета :))))))))))))

И в Русия демокрацията работи толкова успешно, колкото и във Франция, Гърция, Великобритания и Австралия.

Мрачен рекорд в Русия - над 25 000 заразени и 726 починали за денонощие Русия регистрира най-големия брой нови случаи на коронавирус от началото на януари и почти рекорден брой починали през последното денонощие, предаде Ройтерс, като се позова на властите. Федералният оперативен щаб за борба с новата инфекция съобщи днес за 25 766 нови случая на коронавирус. Това е най-големият брой от 2 януари. 726 заразени са починали за изминалите 24 часа. Потвърдените случаи на коронавирус в Русия, с население от около 144 млн. души, надхвърлиха 5,733 млн. Страната е на пето място в света по този показател след САЩ, Индия, Бразилия и Франция. Смъртните случаи според оперативния щаб са 141 501 - най-много в Европа. Федералната статистическа служба Росттат обаче е отчела около 270 000 починали след заразяване с коронавируса само между април 2020 г. и същия месец на тази година, отбелязва Ройтерс. Руските власти се опитват да насърчат населението да се ваксинира срещу Ковид-19, откакто епидемичната обстановка се влоши през юни. Няма много желаещи, въпреки че официални лица уверяват, че броят им се е увеличил значително, предаде БТА. "В идеалния случай, предвид това, че ваксинацията е единственото ефективно средство за борба срещу пандемията, ние бихме искали всички да се ваксинират по един или друг начин. Това е трудно за постигане", обобщи говорителят на Кремъл Дмитрий Песков.

Демокрацията работи здраво във Франция- полицията бие и арестува наред. Демокрацията работи толкова успешно и в Гърция, Великобритания и Австралия. В Италия не толкова успешно, но и там се очаква да проработи успешно. Честно казано не виждам смисъла да участваме в такива успешни демократични проекти като ЕС. Или ОНД. Вчера синът ми ме попита "ами къде ще отидем тогава?". Казах му "Никъде няма да ходим, 1300 години сме си тук."

Сме си добре. И при нас опитаха с КППта и фашизъм и... набързо сменихме правителството. Да се оправят "умните" европейци..

Чакай да видим новото правителство, че предното предложение беше "затваряне, с бинипане и задължително ваксиниране". А и тоя Кацаров написа един план, дето има и КППта вътре....

правителството го сменихме заради "борба с корупцията" (любим социално-инженерен инструмент на либерастията), а не заради мерките, от които изобщо не можем да се оплачем на фона на безумията по света. славчовите харвардски калинки само да видят власт, ще ни накарат и до тоалетната да ходим със пропуск, поне ще опитат де, тука не сме франция все пак

Всичко 160 000 нацисти на льопен, комунисти и анархисти от цяла 67 мил Франция са само против. Капка в океана. А аз си мислех, че цяла западна Европа са антиваксъри, геьове, жендъри и путинисти като нас тролчетата!

Ти си обикновен идиот! За Европа не съм толкова сигурен...

В българия май е същото (надявам се). Кенефпросветените са около 10 процента (пак е твърде много). Но са много агресивни мноооого кресливи.

ФАШИЗЪМ В ДЕЙСТВИЕ!! 33 година тръгна от Германия, сега от Франция.... интересно защо Австрия изостава.....с отявлен фашист начело! Тоя бабоеб го тури в малкия си джоб! Малко му беше шамара!!!!

Объркани са ти представите какво е фашизъм. Фашизмът, нацизмът и болшевизмът са крайно леви идеологии. А австрийчето Курц е всичко друго но не и социалист.

Курц прави всичко като другите, значи е като тях. Напълни Австрия с ислям и измет, пък как се бил нарекъл лъжепророкът ми е все тая. Всички да леви марксисти. Културен марксизъм. Пък ти си упражнявай "знанията" за ляво и дясно. Десни са само Путин и Орбан ! Съдя по делата им, а не по либерастките локуми, които ни разтягат хлъзгавите боклуци като Курц...

Ваксините не са добри, ама карай да върви... важното са парите за тия хора

е по-добър. Нали?

Къв вирус бе телевизионен фен?! Я си извади главата от задника мухъл!!!

ТЪпо парче си, ама ТЪПО !!!!

Къв вирус бе ковидар? Я си бръкни с пръст в задника и се успокой!