Френският Сенат прие оспорван законопроект в защита на светската държава

Забрана за носене на натрапчиви религиозни символи и такива практики във висшите учебни заведения

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щеше да е по лесно ако бяха приели, че са светска християнска държава и останалите религии са на гости! Това щеше да реши всички етнически проблеми. Всички ИСЛЯМСКИ РЕПУБЛИКИ нямат никакви етнически проблеми, зашото правилата на играта са определени от името на държавата

Чета и гледам как пропагандата работи на пълни обороти. Пълно с радикални младежи без грам поглед за последствия. Това не се прави да се спре определена религия, а да се спрът всичките религии. И главния губещ в Европа ще е християнството. Либерализма иска да убие всичко което обединява хората под всякаква форма. Дали ще е национално съзнание, семейство, религия, раса и още много други. Вижте НПО-та на Шорош какво подкрепят и ще разберете как се дърпат конците и какви са средствата за да се постигне целта.

сетила се мара да се побара, цял париж вече е негърска клоака , със и без ислям демографската подмяна си тече

неолиберастия накрая.... БРАВО, ПИКО БЕЛЛО...

Браво на французите! Те нямат нищо общо по нито една тема, с останалите "западняци". Французите са хубав и културен народ,спретнато облечени,гостоприемни и приветливи ...за разлика от англосаксонските (предимно) 200 килограмови ,размъкнато облечени ,джендърясали, неолиберастки дебили с пластмасовите рижави муцуни и сектантския блясък в тлъстите очички....:)

Дира, майната ви че не ме допускате

Всичко това се организира от “богоизбраните” , и не се заблуждавайте че това е само срещу мюсулманите. В България ционистите и техните роби забраниха от години да няма християнски символи във всички правителствени и общински сгради. Дори коледните елхи са забранени като символ. Двама се карат , третия печели !!!!!

Какви християнски символи в правителствени сгради ? Ти нормален ли си, бе ? Това са сгради на падналите ангели и са свързани със светския характер на държавата. Рестрикциите касаят арабите, които се разхождат с воалите навсякъде.

радвам се за теб , че така гледаш на нещата. Само че никъде в закона не пише ,че е срещу мюсулманските религиозни символи както е в Швейцарския законнапример. А , ти продължавай да вярваш че пътя към ада е ......

Покръстете ги, изгорете им джамиите и изгонете имамите, ако искате да си върнете нормалния живот и държава!

BajMihal

Де да беше това, което си мислиш. Основно ще се насочат срещу християните. Носенето на кръстче ще е "натрапчив религиозен символ". Ходенето на църква ще е нежелан ритуал. Това сме го живяли вече преди 10ти ноември.

Ти си ненормален , бе ! Иди се прегледай ! Знаеш ли какви пари се хвърлят във Франция за реставрация на катедралите ?! Забранени ще са само натрапчивите мюсюлмански дрехи.

BajMihal

Пич, първо се научи да общуваш. Емоционалната ти интелигентност е с отрицателни стойности. В цял свят в момента либерастията процъвтява и насочва всички сили срещу християнските ценности. Това включва и Франция. Няма значение колко пари дават за реставрация, след като ти забранят да влизаш вътре и да се молиш като християнин. За тях това са паметници, които ще ползват за да говорят за "великото минало". Явно не си живял в комунизъм и затова си толкова наивен.

А един дебел кръстосан кор отзаде искаш ли?