Френският съд решава връщат ли се Баневи в България

Бизнесмените бяха задържани на 26 октомври на летището в Ница

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НА БГ СЕЛЯНДАШКИЯТ ЕЛИТ !

Е те нали имаха самолетни билети за след два часа в деня в който ги задържаха, уж. Нали на летището били. Голямо шоу.

все още не мога да проумея, защо трябва френския съд да решава връщат ли се баневи в България! ми тя, мазната госпожа каза, че си пътували за България, когато ги арестували! искали да си се приберат в родината, хората, що са ги възпрепятствали? арабаджиеви как си се прибраха без шум и пукотевица

прокуратурата като са започнали да връщат, да върнат И Цветан Василев, и Арабаджиеви, и Митьо очите та да стане "ВИП Брадър" като хората.

А може би по-правилно е да се напише, че френския съд решава ДАЛИ ДА ВЪРНЕ еди-кой си. "Връщат ли се ..." предполага свободно придвижване.

А бе тия шмекерета, нали доброволно се връщали към България, когато франсетата ги заловили на летището, а сега изведнъж не искали да бъдат депортирани! Ей селси тарикати бе!Ч

"Бизнесмените Баневи...." Тя - със широка усмивка на лице, излъчваща доброта и любов и доброта към целия свят, той - сериозно изражение на човек, който по цял ден управлява, направлява и само с бизнес се занимава.... Еманация на родния бизнес-"елит" ?

Червените спонсори и едни от спонсори на митингите.

ги върнат ! Франсетата нещо са сбъркани тотално и от една Франция на Де ГОЛ ,сътвориха едно гето от джихадисти, араби и цигани.И тия ги убиват,но франсетата хжанати под ръка пеят псалми "Ние сме единни".

върнат ли ги българския съд ще има коледни подаръци и тези ще са на свобода.

Изобщо да не връщат тази проститутка в България, имаме си предостатъчно.

Един цирей като се спука искате и връщате ли си го обратно? Така е и с олигарсите, с крадеца, обрал дома ви и политиците с престъпно управление. Мислете!

ако много се искаше тяхното задържане щяха да изчакат да кацнат в София и да ги приберат,а сега ще гледаме сериал

комсомолеца доносник евразийския фен да не мислите че ще бъде окован като Иванчева- той е от другарите така че ще му се размине

АБЕ ТИЯ КЪДЕ НАСТЪПИХА МОТИКАТА... ТЯ РАБОТАТА ЯСНА... АМА НЯМАТ ЛОСТОВЕ КАТО ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ. ТОЙ КАЗА ПО ТВ, ЧЕ В 2 СЕЙФА Е ДЕПОЗИРАЛ ЕДНИ ДОКУМЕНТИ И НЕЩАТА СПИХНАХА...

какво ревете над чужди гробове, като само в софия, баневи имат около 800 недвижими обекта. вие изобщо нямате и ни най-малка представа какво е имотното им състояние... журналистите са кухи на врачешки каци и абсолютно нищо нито знаят, нито разбират. карикатури. палячовци. наемници. клоуни... п.с. купувал съм един обект на баневи в кв. изгрев... продадоха ми го буквално на безценица. ама буквално.

Не ги връщайте. Там си ги дръжте тези термити. Тука обезкостиха де що има.....

Отвратителни нахалници!

Искаме си ги. Та те са Национален капитал. Еманация на прехода.Безумният криминален преход.Както Иван Сунанин заведе завоевателите в блатото,така и нас ни заведоха в блатото. Нека сега Банев да има срещи от "третия вид" с правосъдието и следващите 10 години да се къпе само с мъже. А Баневица,която е една селска хурка да се върне в провинцията от където е дошла и да копа компири като е правила майка и и баща и. От джанката банан не става. О където дошло, там и отишло.

При толкова мастити милионери ударени, при задържани държавни служители с оборот от корупционни схеми за милиони ... ще да са заделили много пари за протестиращи. Дано поне добре им плащат, защото по пръчките на плакатите личи, че сред тях има и ''спонсорирани" ядра. За съжаление обаче присъдите ще са "мъмрене" и е странно спонсорството, защото тези съвсем не са свикнали да не става каквото пожелаят

Тези са супернагли и безочливи.Ще бъдат сготвени,но не в полза на държавата,а на други олигарси.

Глупости на търкалета. Маастрихт трактата от 1992 задължава Франция да ги върне в България. Чак не е за вярване, че още не е направено.

Върнат ли се Баневи, Баце си е отишъл завинаги.

Бре,че компетентност....

Ееех.. Баневи ще се върнат, ама Бойко си отива.