Френски полицаи застреляха нападател с нож край Париж

Заподозреният се затичал към патрул от трима полицаи и крещял: "Ще ви убия!"

Обратно в новината

Коментари - Френски полицаи застреляха нападател с нож край Париж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, възврял му малко келят на нашия деликан, искал да си понакърви ножа малко, ама бива ли за една дреболия да го убивате, бре мискинлар!

Забелязвате ли, че почти всяка седмица има атентати вече. Целта на либералите е да почнем да свикнем, да ни избиват, точно както е в дивия свят. Време е за състание и заедно с диваците да пратим и новите болшевики по туземските земи.

И к’о? Да избием либералите ли предлагаш?

Като няма документи да питат в близките джамии. Там ще го разпознаят.

Добре свършена работа!

Два куршума са попаднали в него, а останалите 5?

"Сега - в Париж, скоро - в други градове! "

Два от седем по тичаща към теб мишена е горе-долу добре. Даже е отлично, но да му мислят околните, щото от заблудени куршуми и от рикошети такива неща стават, особено в населено място...

Сещам се за доктора от Пловдив и плъха.

Повече такива добри новини.

а в БГ щяха да го изчакат да заколи някои и да го оправдаят , че той си е психично болен и не му е първа проява и ще го пуснат по живо по здраво до следващия път! важното е , че е регистриран и познат на органите! вече не мога да разбера кое ни е общото с Ес и въобще с нормалните държава от който и да е континент!

Ислямският терор и негърската престъпност ще доведат, иначе търпеливото християнско население, до предлеа и ще избухне гражданска война. Единственото спасение е изселването на всички мюсюмани и цветнокожи в стратите им по първопрозход, независимо дали са дошли тук преди няколко години или няколко века.