Коментари - Френската полиция арестува руския художник, пуснал секс видео за политик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Такива случки в Русия се наричат "потъпкване на свободата на словото". Във Франция за заита на нечия неприкосновена личност. Амнести интернешънъл да се самосезират и да намалят рейтинга на франсетата!

Като го бяха арестували в Русия, соросоидчетата опищяха орталъка за спазването на права и свободи! Сега нещо са се смълчали, хаха!

Този не може да бъде истинският Павленски. Този двойник подготвен от коварното КГБ да всява смут и съмнение в демокрацията и евроатлантическите ценности

Тоя вече наричан "руски активист", по рано бе определян като борец срещу Путин и се беше прочул че си бе оковал яйцата на Червения площад. Когато логично го арестуваха, целият "демократичен свят" чрез платената преса нададе вой и обяви, че ето го мракобесният режим на Путин. Сега го арестуват във Франция, ноооооо странно-вече никой "демократичен журналист" не рони сълзи за този нещастник. Или арестите са интересни само когато стават в Русия?

най-миролюбивите на света!!!

руския художник ,борец за Демо крация. Утоп ист ! Навсякъде приет и навсякъде преследван !

Не ме интересува качилият клипа в Интернет какъв е. Интересува ме видеото, и дали на него се излагат на показ евроГейските ценности. Интересуваме да ли са се плющяли мъже, или мъж със жена. Или най-вероятно са се плющяли родител 1 и родител 2, типично по евроГейски.

от френските власти. самият павленски определя сайта си като порносайт и се извинява, че клипът е свален от погазилите свободата на словото му.

Става дума за клипчета на онаниращ мъж, изпратени на млада жена.Човекът е женен с три деца, оттам идва проблема, не от "еврогейските ценности"...

жената е правила същото пред неговия екран, секс по интернет е най голямата мода сега

любовницата му (на артиста), 29 годишна, предоставила видеото - двамата са били отседнали в хотел. имената й не се споменават. явно са направили комбина или са сглобили филмчето. арестът на павленски е удължен за неопределено време. това са последните новини, които прочетох за случая. работата е скалъпена, според мен.

двамата с павленски са се чифтосали през януари тази година. госпожата е получавала въпросните видеа, които е разпространил "артистът", сега е арестувана заради разпространението и тя и била дала вече показания. като нищо е имало и изнудване, неуспешно. сега и двамата на съд.

както и да го погледнеш си е разпространение на орно.

В никой сайт те съм виждал толкова порнография, колкото в твоите тъпи и скучни реплики

Павленский е под закрилата на могъщото крилото на неолибералите-марксисти, които мразят християнските ценности, като целоста на семеиството и вярата в доброто, ... целта е била да дискриминират политик които отстоява консервативните, вече споменати ценности, ... за изцепката, на Павленский нищо няма да му направят, най много да го осъдят, стотина дена да чисти градинките

освен това Гриво вече го съди. Да не говорим какви изказвания имаше от страна на хора от френския политически елит. ще лежи в пандиза, стой та гледай. и вече няма да е под закрила като "политически бежанец".

тоя запали цела банка и пак нищо не му направиха, та камо ли да го накажат само за едно видео което всъщност съдържа истина а не клевета

има присъда - 1 година ефективно (повечето време е прекарал в затворническата лудница с няколко диагнози) и 2 условно за палежа. и ето го, откачалника, след излежаването на затвора, цъфнал и вързал с поредната история, наръгване с нож и укриване от полицията. апропо, присъдата му няма давност, тия 2 години са му в кърпа вързани.

в лудницата, във веселото отделение ще си прекара времето чудно, в подходяща компания от съмишленици и чести отпуски за рехабилитиране, ...

за останалото си прав. от самото начало на творческия му в кавички път той си е бил за там.

творчеството му се състои в това, да превърне индивидите в ексземплари

е наръгал двама души с нож. министърът на правосъдието по повод видеото каза, че за подобна публикация по своя инициатива за чуждличен живот по техните закони се полагат две години затвор. освен това "артистът" има две години условно заради подпалването на френската банка, които без значение какво ще решат за втората му изцепка, ще му се наложи да лежи заради нападението с нож, заради което е бил издирван от началото на януари. Е, и той е би цапардосан веднъж по чутурата при самоотбрана.

в дома на адвоката Хуан Бранко.

Същата история като организатора на атентати и вербовчик за ИДИЛ - Ахмед Чатаев. Защитаваше го Амнести Интернешънъл и други западни НПО-та.

за подпалвачество във Франция дават 10 години, а на тоя пироман са му дали 3, при това 2 са условно. нищо, сега да се оправят с тоя ненормалник. руските ми фенове разни ненормалници си траят и си налягат парцалите. художник... издател на парцалчето политическа пропаганда. апропо и жена му има присъда - кой им гледа двете деца, докато се правят на "художници" и стоят в панделите и психодиспансерите не е ясно. горките деца.

Типичен руснак, сър.

психарите са еднакви навсякъде.

Я му вземете паспорта и го качайте на самолета за МАсква..и там да се прави на демократ насмъркан.

Ама там кога го гонеха за дивотии франсетата и други техни подобия гракнаха че са му ''нарушени правата'' на бореца за правда ама сега са бетер и то само защото изтъпоса същността на кандидат кмета, а другото няма как да не се скалъпи за оправдание за някаква ''принципност''...

Коя полиция не е бърсалка на властващите та и френската да изостава??? Сега все ще скалъпят нещо неадекватно за което са го прибрали

Дааааа, Когато Павленский вършеше дивотиите си в Москва и полицията го прибираше, той беше борец за граждански права и свободи и непримирим противник на диктатора Путин. Сега в Париж е нарушител на обществения ред и добрите западни нрави, постоянен клиент на френската полицяя , многократно разследван и вече осъждан... Лицемерие, гадно, противно лицмерие....

Не е лицемерие, а заблуда!

Аз

Великият Джордж Карлин казвше (непреводимото оставям на английски): На израелските убийци им викат командоси. На арабските командоси - терористи. Contra killers are called freedom fighters. Well if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire what do freedom fighters fight?"

"от Съпротивата убийци, ги наричат ​​борци за свобода. Е, ако борците срещу престъпноста борят престъпността, а огне борците борят огъня, какво борят свобода борците ?"

Същото като "бунтовници" и "терористи".

Типичен руснак!

ако бъдем точни.

Аз

Е аре, са... Довчера защитен беглец от азиатскита доктатура, неска престъпник... Аре определете се най-после...

И този е " артист" колкото Христо Явашев.... Но им е изтипосал кандидат кмета! Какво типично френско лицемерие: " Семейството ми е най- голямата ми ценност!", а оди да се пере на поразия!

Като го гледам тоя руснак, повече прилича на бат Муджо от маалата.

Най-добре тоя "художник" да го върнат в Русия, ще се погрижат да го пратят на почивка до слънчева Коллима и ще се реши въпросът

Правилно е разпространил записа. Повечето политици са много морални и семейството им е важно. Но прат ли камерите да снимат се чудят в кой бардак да се натикат.

Да бе, как да не им повярвам, че са го задържали заради друго.

Този ли беше, дето си беше заковал тестисите за една ограда, в знак на протест срещу незнам си какво?

Евроатлантиците защитават със зъби и нокти престъпниците и атентаторите в Русия; дават им убежища и берат плодовете. Халал да са им!

И защо?!?! Нали педерастията се проповядва от Западна Европа като нещо съвсем нормално? Децата от 4 годишни ги питат какво искат да бъдат момченца или момиченца !!! Сега, този дърт педерас запо така прави??? Те либерастите наистина са шизофреници!

Разбрали, недоразбрали...кой ви каза, че става въпрос за хомосексуализъм???

Айде, Навални и другата сган да идат да пискунят в Париж.

Уважаваме презумпцията за невинност, няма да сочим виновник. Това трябва да направи правосъдието, каза адвокатът на Гриво по телевизията. не е зле, Гусин Примерът и Главния му пудел, проКУРора де.., да научат смисъла на тези думи

Явно Павленски във Франция не му харесва, целта му е Америка е сега се чуди колко повече да се докаже пред претендиращите за вселенски господари американци и техните идеи за всеобща ГЕЙфикация на света.

Е нали "свбодоа на словото" това-онова ?@!?@!?!

Руснака не познава французите нищо че се пише парижанин. Особено политиците им са много подли. Като нищо ще осъдят руснака и ще плаща

то и у нас, ако някакъв "артист" подпали портала на БВБ и удари с нож двама души, санким ще му се размине? как ти се струва, оправдаваш ли нещо такова?