Ердоган: Франция насърчава терористи

Ердоган използва инцидента в Мюнстер, за да обвини Франция, че насърчава терористи.

Обратно в новината

Коментари - Ердоган: Франция насърчава терористи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

трябваше още 2011г. да опатка набързо асад, Западът нямаше да ги има тези проблеми, а катарският газ вече щеше да тече към Европа през Сирия.

Ама и нагъл! С наш Боко са от една порода.

фърлете францията у океана! тя от там е изпълзяла на брега и там да си отиде! долу европата! долу францията!

аиде фанете се с руснаците за ръце и почистете континента от европата! а и ние от маалата ще помагаме!

Дали е КРЕТЕН по рождение или обикновено зомби?

Какво стана шансьоле Меркел? За това ли от няколко седмици потайно мълчиш? От десетилетия въоражавахте кюрдите; ceгa e време за изплащане мила Германия. Това е само началото. Когато случайно някой от свойте ПТУР'и се лепни на някой автобусче, влакче или самолетче, тогава ще разберем дали арийските майки не плачат ли кръв и сълзи...

Такъв е космическият закон, улично казано който сее вятър жъни бури или закономерно казано действие - противодействие. Както и да е , Германия и Европа още от началото на '80 въоръжава яко кюрдите срещу турците но дълголетният им проект се срина върху самите тях. И сега всичко това взе да им се връща обратно.

Франция на практика обяви война на Ердоган, и съвсем скоро ще има ДИРЕКТНИ сблъсъци, особено между военно-морските сили на двете страни! Истинските Играчи обаче все още са зад кулисите. Чакваме с нетърпение следващото действие!

Неоосманистките мераци на Ердоган и войната с кюрдите го вкарват в конфликт със Запада. Започва да флиртува опасно с Путин, като забравя, че интересите на Русия в региона са в разрез с турските и всеки жест на добра воля от руска страна е всъщност уловка.

БРАВО! Точно в десетката!

В някои френски медии заглавието е аналогично, но като че ли по-точно: "Сирия. Ердоган обвинява Макрон, че поддържа тероризма. Макрон би могъл да каже същото за Ердоган". Демек, "присмял се хърбел на щърбел".

Поне на този ден да ни бе спестено описанието на поредното повръщане на този сбъркан шут.

Нещо се заформя пак с участието на Франция, както беше в Либия и Ирак!

ердоган е луд също като сталин

Обикновено зомби съм!

много правилно отговори ердоган,ес е като зехтин винаги по повıрхността,да заповъдат в сирия да видят аскера как чисти вıорıжените терористи.

Прав е .

тази емблема на катедрата където говори ердоган от османско време ли е? някои знае ли?

емблема(арма) на президента на република турсия.

..... емблемата с шестнадесетте звезди и голямата звезда в центъра представлява 16'те тюрски държави през иcторията и република турция.

Прав е Ердоган но за всички за които историята не е микс от объркани факти ,полуистини и преднамерено фабрикувани лъжи е известно колко често в речите си Хитлер е критикувал Запада за двуличната му и безпринципна политика но това не променя фактите за неговите лични престъпления.Ердоган върви по неговия път и е въпрос само на време и обстоятелства да го надмине.

Грешиш Турският президент няма нищо общо с еропейският нацист Хитлер ,защото самата ислямска религия отрича расизма и национализма . Най голяма опасност за човечеството е белият англосаксонски империализъм ,точно това подсъзнателно ти ни го рекламираш . Англосаксонският империализъм се храни със новата теория на Хънтингтон ,за която без да си осведомен ,ти я подкрепяш и показваш че си проклет ислямофобист.

Обикновено зомби съм!

Сайтове написаха, че Франция е въвела армия от елитни наемници в Сирия, която уж щяла да възпира Ердоган, но у нас се мълчи по темата, за да не обидим "гнилите ябълки". Трудно и е на Франция да преглътне загубата от някогашното си окупиране на Сирия.

Елитни наемници. Как се разбира, че са елитни, като ще им е за пръв път? Събрали измет с претенции.

"Докато западните страни продължават да подкрепят терористите, ще продължават да са обект на терористични атаки като реакция" Пред фактите пастирките и катеринките трябва да замълчат.

Хм той и Кадафи плюеше САЩ и целия западен свят.

Хм, да, ма Кадафи немаше втората по сила армия в НАТО.

И двама явни съюзници с голям ресурс.

Съвсем прав.Терористите и тероръзмът са създадени от западните държави. Поздравявам Ердоган за слелостта да нарича нещата такива каквито са!

прав е човека и аз съм на същото мнение

Франция учудващо продължава да се мисли за велика сила, въпреки, че е включена по милост в този списък. Лошо нещо е да мислиш спомените си за реалност. Ердоган е предвидим и опасен.