Париж заплаши с ответен удар заради Сирия

Ако в Сирия "е пресечена червената линия, ще има ответни действия", заяви говорител на френското правителство, цитиран от Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - Париж заплаши с ответен удар заради Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Удар трябва да има, но по истинските извършители и техните покрожители и снабдители, а не по предварително набедените!

Да се чете - покровители.

Макарончо, стой до полата на баба си и слушай разкази за велики френски командоси в българско село.....

Странна е терминолоигята на световинте и европейски жандарми. "Отговор" на какво?! Кой кого е тровил, а особено жидоянките или задавените петли?! Лудите "началници" на световиня ред сами си определят методолоигята за наказания. От инкого неканени в Сииря, те ще налагат мир и ред там. От никого не упълномощени в света, те ще налагат мир и ред в Сирия. От никъде не доказано, че режимът на Асад е ползвал отровни вещества, ама те ще бомбардират поради своя кеф, че "така трябва"! Дано така им съдерат задниците, че да си спомянт за виетнамския синдром. И френските петлета и янките ядоха бой там, струва ми се, че ще го ядат отово и тук, по ред или заедно.

Някой бута Европейците да се избият, а пък те, горките само това и чакат. Никой не си е взел поука от историята. Интересно, Ще познаете ли кой ни бута към война? Само, че... Защо ли си мисли, че този път ще остане в страни от бойните действия?

Войната трябва да се пренесе при причинителите и техните поддръжници за да вкусят и те от тоя толкова желан елексир!

Ха, ха света стана смешно място. Решават началниците, че ще изядът някоя страна и фабрикуват лъжа, я за отравяне, я за химическо оръжие, я за правата на жените и нападат. Унищожават страна, народ всичко, заграбват парите с които е съживила икономиките им и пристъпват към поредната касапница. За какво НАТО говорим, за какви умиротворители. Боже господи ти ли ги създаде тези масови убийци накичени с какви ли не "ценности". Моля те поправи това зло наречени САЩ и тези лицемери наречени западни политици.

Аз

Франция... Париж... бошкееее...

негрaмотност, Цвинге, негрaмотност! бог, боЖе, боЖке

Аз

Фонетика Морфология Лексика Синтаксис Стилистика Който едвам е докретал до морфологията, секи път става за смях, колчем се опита да дава акъл на владеещия стилистиката. Как се пише, .-ке, "секи" или "всеки"? И защо?

Дали пък и Асад не е давал на някой от франсетата пари на заем като Кадафи, та така се пенят тия? Абе, аз си мислех, че само евреите не обичат да връщат заеми, ама тия ги надминаха и по размер на заемите, и по нежелание да си връщат дълговете! Цели държави са готови да затрият от лакомия, бре!

Па те тия са си баш евреи. Линиата на Саркози са от унгарски евреи.

Кои бяха тия? И защо България не отбеляза националния празник на Алжир с избитите над милион и половина алжирци през 1962-ра?

ПАРИЖ може да се бие но ако е за лъжата на белите каски което простотия ( звънах на мой познат с който бяхме ст-ти ) отговора беше такъв в поликлинката жаже и не знаят за тази афера . НО ВСЕКИ МОЖЕ ЧРЕЗ ГУГУЛ БЕСПЛАТНО НА СЕ СВЪРЖЕ С ПОЛИКЛИНИКАТА И ДА СЕ УВЕРИ САМ. ТИмате глави търсете и питаите

Още през 80 те години Ванга предсказа: Русия ке тръгне да трови ора по целио свет. Ама светот ке и го върне. Накрая от глад рушняците ке ручат трева као добиток

:D

франците ще се бият с Rusia , хахаха, наи-вероятно да ядат сарми.... опс сармати

Абе, американците много им се иска ТСВ. Ама ако може Русия да е виновна. Пък и ако може те да вземат участие в накрая, за делбата на баницата, пък дотогава "само" да продават оръжие на всички "заинтересовани" страни. И да подканват бодряшки и ехидно от страни към "сдържаност".

"Абе, американците много им се иска ТСВ. Ама ако може Русия да е виновна." Ако ще е ТСВ никой не го интересува кой е виновника, няма да има кой да търси отговорника. Но ако ще е война по-добре да е локален конфликт или какъвто и да е, но не е на територията на воюващите. Освен износ на демокрация може и да има и износ /предизвикване/ на войни и се търсят не причини, а повод за война и тогава се търси виновника!!!

Хахаха, някой да е видял или прочел за нещо сериозно направено от французи и италиянци?Е да, на Макарона не му стигат силите за повече от това да се оправя с баба Бриджит.

Ще идат гордите французи да бранят човешките права. С постъпателно евателни движения гордо ще вървят. Но като усетят дебелината на тоягата тогава с въртогъзични движения ще се приберат.

Каква "информация" за предполагаемата атака може да се получи от разговор между Тръмп и Макрон, без никой да е бил на място? Единствената информация, която се вижда веднага, е че тези двамката решиха да използуват ситуацията за собствени политически цели и не им пука дали няма да стане голям конфликт. Ужасно е, че съдбата на света е в ръцете на подобни хора!

Не бой се - тия са кукли на конци. Нищо не държат в ръцете си. Тях ги държат. Пък ТСВ е решена много отдавна, сега се натъкмява подходящ повод. И се мъчат да извъртят тъй, че Русия да я е започнала, пък сащ да "брани свободния свят от агресия".

След аферата Скрипал отново на дневен ред дойде Сирия. След САЩ и Франция, явно НАТО ще се ангажира с решаване на въпроса, следват Обединеното кралство, а каква ли позиция ще вземе Турция, от нея зависи в голяма степен решаването на "проблема Сирия", по-нататъшното и участие в НАТО и няма ли да е тя следващата страна за "демократизиране", след като преди месеци номера в Иран не мина?

Не знам за щатскостания, но клоуните от франция начело с перезидента-геронтофил ще останат без флот въобще. Не е лош вариант да си седнат на гъзо гейатлантиците по света и у нас.

Матей 24 "6 И ще чуете за войни и за военни слухове; но внимавайте да се не смущавате; понеже тия неща трябва да станат; но това още не е свършекът. 7 Защото ще се повдигне народ против народ, и царство против царство; и на разни места ще има глад и трусове. 8 Но всичко това ще бъде само начало на страдания, 9 Тогава ще ви предадат на мъки и ще ви убият; и ще бъдете намразени от всичките народи поради Моето име. 10 И тогава мнозина ще се съблазнят, и един друг ще се предадат, и един друг ще се намразят. 11 И много лъжепророци ще се появят и ще заблудят мнозина. 12 Но понеже ще се умножи беззаконието, любовта на мнозинството ще охладнее. 13 Но който устои до край, той ще бъде спасен. 14 И това благовестие на царството ще бъде проповядвано по цялата вселена за свидетелство на всичките народи; и тогава ще дойде свършекът. 15 Затова, когато видите мерзостта, която докарва запустение, за която говори пророк Даниил, стояща на светото място, (който чете нека разбира), 16 тогава ония които са в Юдея, нека бягат по планините; 17 който се намери на къщния покрив да не слиза да вземе нещата от къщата си; 18 и който се намери на нива да се не връща назад да вземе дрехата си. 19 А горко на непразните и на кърмещите в ония дни! 20 При това, молете се да се не случи бягането ви зиме или в съботен ден; 21 защото тогава ще има голяма скръб, небивала от началото на света до сега, и каквато не ще има. 22 И ако да не се съкратяха ония дни, не би се избавила ни една твар; но заради избраните, ония дни ще се съкратят."

Дълговете на фалиралият запад стигнаха огромни размери, за да се върнат трябва някаква голяма война обаче вече няма слаби противници за мачкане. А Макрон любителя на баби, може само да подскача около Сирия. Ако руснаците решат ще му издухат от там и смешните войници и евентуално някой дръглив кораб

Май ви тресе страх, комуняги д*лни (и плтени)?

Педерастът Макарон се взима много на сериозно. Да, САЩ го поставиха за президент на Франция, за да унижат гордите французи. но защо да страдат те, заради един чифут педераст.

Слушайте сега, вие, хората от НАТО! Вие бомбардирате стената, която не пропускаше потока на африканската миграция към Европа, стената, спираща терористите от Ал Кайда. Тази стена е Либия. Вие я унищожавате. Вие сте идиоти. За хилядите имигранти от Африка, за подкрепата на Ал Кайда ще горите в ада. И така ще бъде. Аз никога не лъжа. Не лъжа и сега.

Не са идиоти. Знаят какво правят. Но за съжаление повечето хора не знаят защото не четат Божието Слово записано в Библията. Вавилон иска своето, но ще бъде тръщнат стремително. И никога повече няма да се намери през вечността за радост на живота.

Патакламата наближава, но нито Макрон, нито Тръмп, нито техните господари - никой няма да бъде на сигурно място. Досега гледахме новини от разни локални конфликти, но този който предстои, ще е тотален тежко и горко на всички ни...Странно ми е, че има отявлени военнолюбци сред обикновеното население.

Слава Севрюкова е казала, че две трти от човечеството ще изчезне в това, което предстои и че ще трябва да вървиш с дни за да срещнеш жив човек! Това значи, че към 5 милиарда души ще дадът фира. Според нея тоя период ще е някъде към 2022/25 до към 2030 г.

Сирия кога са бомбардирали Франция, че да има ответен удар? Тия съвсем изпаткаха вече!

Че Югославия, да не би да е разпарчетосвала Тексас, пък им разсипаха държава и ги поръсиха с гравитни бомби. Забравил си, то едно ли е.

графитни

Малоумниците повярваха на фалшивата новина с газовата атака!!!Един от нашите арабисти каза, че новината е поднесена от хора, ужким сириицци, но говорещи с египетски диалект. Ако се вгледате по-внимателно в материала, ще се убедите, че ОТВСЯКЪДЕ ИЗДИША!!!

И за по-малко са ставали войните. Това е напълно достатъчно. Мислех, че Европа ще пламне заради пиратския остров, но явно франсетата също ще катализират процеса. Колко повече оръжие се изсипва толкова по-добре. Войните продължават докато свършат оръжията или хората, което настъпи първо.

Проблема е, че реално няма никакъв интерес за разследване на случая нито то страна на САЩ, нито от техните съюзници. Целта им е перверзно ясна, да държат Руснаците под напрежение. Обърнете внимание понеже Англетата оплетоха конците, сега мълчат, на тяхно място се появи Франция и тя заговори със същите аргументи видимо продиктувани от САЩ.

И целта на червените тролове е перверзно ясна.

и бабата Меркел!

Така е. Бабата като не му пуска вече, само лудории му са в главата.

Като не му пуска, да лъска бастуна, че да се успокои!

явно е истина за френските съветници в ,,източна гута,,...!!! ,,боли...а...макрон...,,???

Това ли е повода: размяната на информация ... "АПРИОРИ потвърждава използването на химически оръжия"? А не си ли задава въпроса КОЙ е употребил газа или отново АПРИОРНО това е Русия. А ще бомби ли бандитите, ако те са провокирали фалшивата новина? Яко са го хванали Микрона за топките, пък и кладенеца явно е пресъхнал.

Верно казва народът, че луд умора нема!

Само се поти!

Ох и тоя като мей се чуди с какви напъни да озапти недоволството в страната си.. Нали нямахте нищо общо бе франсета????Или е дошло време да заличавате следи?????

Като трябва да има дипломация и да се разговаря защо гоните дипломати бе мухльо...

Да *ба и ценностната. Значи от загриженост за изтребление , ще отговорите с допълнително изтребление , пък дори и да е нямало всъщност изтребление. Асад баре си е дома , а вие чии го търсите там с бомби справедливост да садите.

От кога демократично управление отправя заплахи за чужди територии без никой да го е питал. Какъв е бабоева в Сирия по точно?

франсетата пък с какво заплашват :)?! едно време македонците така: ние с китайците сме милиард и половина

Празноглаво изказване относно петата по сила армия в света!

Ако не се докаже, че Асад е виновен яе му се извинят ли?

Да. И на теб също, защото си от съществено значение за човечеството!

Както се ''извиниха'' на бая страни които разрушиха и ограбиха ама след бая години вземат та си признаят че е нямало основание за тези разрухи.....

икономическата ситуация го налага

Франция, за разлика от напускащата Великобритания е в ЕС. Много би било добре за сега да не се набутват между шамарите в Сирия. Макрон само доказва за пореден път колко е далеч от един Дегол. Вопиуща нужда има ЕС от истински лидери, подобни на Орбан.

Много тъпи опорки взеха да ви спускат вече!

и се гледа видео по тубата, а и на иванка - как да не й угоди мъжленцето... тия хора възприемат нещата като случки от компютърна игра.

Малее, що за идиоти. Онзи оранжев наглец на щатите се бута в Сирия, но той не допуска мюслита на територията си лесно. Франсетата са пълни с мюслита и ако влязат във война, ще бъдат надупчени от атентати, от вътре. Толкова ли са прости? Ядоха хуя във виетнам, кое ги кара да си мислят че тук няма да го ядът?

Щом Франция започна да се меси в разделянето на Сирия , това е сигурен признак че европейската икономика върви на долу, търсят отчаяно изход от ситуацията

Ердоган също предупреди франсетата да не подпомагат кюрдите в района, франция не може да си реши вътрешните проблеми тръгнали да се бутат сред бабаитите....

Това означава ли, че софийЦките протестъри ще получават вече грантове И от френското посолство???

Политическият удар символизира края на Франция и Британия като колониални държави и сили с водещо международно влияние. Антъни Идън е принуден да подаде оставка. През следващите години процесите на деколонизация в Третия свят се засилват рязко, окуражени от слабостта на довчерашните колониални империи. Световното влияние вече съвсем очевидно се поделя между СССР и САЩ, а Британия не предприема друг опит да защити военните си интереси в чужбина без американска подкрепа, чак до Фоклендската криза през 1982 г.

Видяла жабата че подковават коня...