Мениджър източва френска фирма заради българка

Шеф на френска държавна строителна фирма е заподозрян в кражба на 260 000 евро, които отклонил от предприятието в полза на българка проститутка.

Обратно в новината

Коментари - Мениджър източва френска фирма заради българка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

О-о-оооо ... значи онез-там, завербованите изкуствени патици от страна на командированите `отличници`, започват да бъдат притискани да връщат зарибяващите торби с пари ! ... Леле колко такива случая ще има да видим !!!

не как изглежда а какво прави.:)

Не какво прави, а как го прави?

И на кого го прави, понеже ако ми го направи на мене, току виж изкярила 10 лв току виж не, зависи кой ден от месеца е :D

И на кого го прави, понеже ако ми го направи на мене, току виж изкярила 10 лв току виж не, зависи кой ден от месеца е :D

правилно хан токту..филмите са много далеч от живота имам един любим филм..корейски горчиво сладък живот -the best

И Боко се напъна пред австрийците да докара някое евро като тази девойка, но явно не им се хареса много.

Ето тази случка може да послужи за ремейк на филма "Хубава жена", но в български вариант. Кино, кино, живота не можеш да стигнеш!

Те пък тия са се оляли, според мен е щяло най-добре да стане ако си признае, макар, че тогава жена му ще има повод да го канерка за развод и да му измъкне ОГРОМНА сума.

Ето умните и способни българи който заминаха ва запад....сега ги приканваме да се върнат тук и да заемът отговморни постове....това еееее..нищо ново под слънцето ...Защо ли мойте деца не ги изберат за ръководни постове ...ясно защо ..защото са си тук..а не на запад да учат занаят....

то и аз работя в сити-то в лондон, постигнала съм го с труд и знания.но и няма да се върна в б-я да управлявам неграмотници и главурковци като теб.пълна загуба на време.тая държава с жители като теб няма да се оправи и след светлинни години!!!а твоите деца си седят в б-я,щото за нищо не стават и на запад явно не ги искат,а и за ръководни длъжности също ;)

ми не се връщай, имаме си достатъчно чистачки, хем те поне знаят, че светлинна година е мярка за разстояние, а не за време!

Те, жените не били виновни... Те Подсъзнателно се влюбвали в парите на тоя дето я мушка..., без значение как изглежда.. Така разправя Дискавъри... Мислела била за потомството си.))) Така че, не се вълнувайте - проституцията е генетично заложена..;-)))

Да, ама тук влюбеният и загубеният е друг! Явно не схващаш какво са ти написали!

ааа не, по-скоро камъни бих яла отколкото да си продам г+за.

Тази новина ми повдигна националното самочувствие:)

PRETTY,ханче!Поздрави от Малта!

ей това се казва чужда инвестиция ..дай боже повече

Да, момичето поне е родолюбиво българче и е вкарало парите в БЪлгария, а не като любимата" ни БКП, която ги изнесе!.. Веднага да я назначат в правителството като специалист по привличане на инвеститори! там ще си е на мястото между колеги!... Тоя пък не може да е толкова прост, за да засили толкова пари за една проститутка! С 260 000 евро може да си я поръчва всеки ден месеци наред, докато му писне!... Вероятно средствата са отклонени по някаква схема, а това е само извинение!... ТОВА ДА СИ ПРОСТИТУТКА, СЪВСЕМ НЕ ЗНАЧИ ДА СИ ПРОСТА! ЗА ПРИМЕР Е НА МНОГО ДЕВОЙЧЕТА, КОИТО И НА 20 ЛВ. И ПАРЦАЛКИ СА ДОВОЛНИ!... Любовта е велико нещо, прави мъжа глупак, а ако е имал лошия късмет да попадне на изпечена дама", свършва като този французин, който напразно ще чака изгората да му носи цигари в панделата!...

Тая е от "моите".Що парички ми донесе.Сега тряа се покрие за малко,че фирмата да изплати две/три забавени заплати щот не ми се ходи на прокурор и после в затвор пък тя да "печели' без мен.Ама ха..........

Охаа, тая да ми падне на снимката дето е.

Ако снесеш 260 000 евро е твоя.

Веднага да я назначат в правителството като специалист по привличане на инвеститори. там ще си е на мястото между колеги.

и ще свърши повече полезна работа за БГ от всички :)

Както се казва, българката е като торнадо. Идва с много духане и си тръгва с къщата.

Това е поредното доказателство колко са глупави и лесни мъжете. Няма жена, която да се е омъжила за някого само заради красивите му крака например

Но има много, които чифтосват с пълни прасета (визия, поведение, акъл - все прасе) заради добрият им доход. Просто краката са заменени с нещо друго.

Че то повечето ни мъже са като прасета.Разликата е, че едните прасета са с пари, а другите не.Ти ако си жена какво ще избереш?

Ха, ха, ха. Много точно казано.

Ева дълбок поклон за примера :)))

има! аз, недей се изказва от името на всички жени, не всички ме златотърсачки като теб, за мен финасовото състояние не е дори в критериите ми при избор на мъж.

здравей , Ева , не знаеш колко си права . Разликата е в това, че банкерът и шефът на фирмата освен, че ще го отнесат от държавата , че и от жените си , в БГ такива мъже са като национални герои

Тази на снимката ли е българката? Тя заслужава и повече от 150 000 евро.

Заслужава дръжки! Да не и е напреко...

праща пари в българия, значи налива пари в бг икономика :)))

Да, ние сме проклятието на света. Световните каръци:)))

Само мъж може да изпадне в такова глупаво положение. На едвали ще рискува толкова много заради мъж, освен ако не става дума за сина й.

Ами, някои български леки жени са професионалистки. Кво сега? Платил си е човекът. И изглежда не лошо е платил. Явно услугата е била ОК.

Тоя пък не може да е толкова прост, за да засили толкова пари за една проститутка. С 260 000 евро може да си я поръчва всеки ден месеци наред, докато му писне яко на ... Вероятно средствата са отклонени по някаква схема, а това е само извинение.

В случая идиотът не е българин.А и нашенката не го е изнасилила .

Е, къф е пробуема, нали той е шеф и парити са негови? В крайна сметка, жена му като не работи, поне да си трае на място.

осем секунди удоволствие - цял живот страдание !!!

ТОВА ДА СЕ ПРОСТИТУТКА СЪВСЕМ НЕ ЗНАЧИ ДА СИ ПРОСТА П....ТКА! ЗА ПРИМЕР Е! НА МНОГО ДЕВОИЧЕТА КОИТО НА 20 ЛВ И ПАРЦАЛКИ СА ДОВОЛНИ

Знаят как да омаят...

Любовта е велико нещо, прави мъжа глупак, и ако е имал лошия късмет да попадне на изпечена "дама", свършва като този французин, който напразно ще чака изгората да му носи цигари в панделата.

Крадци, мошеници и проститутки, - родна българска картинка...

важното е че са вкарали парите в бг

Да, момичето поне е родолюбиво българче и е вкарало парите в БЪлгария, а не като "любимата" ни БКП, която ги изнесе.

Наше лошо нЕма...