Макрон почете жертвите на атентатите преди 3 г.

Еманюел Макрон участва във възпоменателни церемонии в памет на жертвите на атентатите в Париж преди точно три години.

Обратно в новината

Коментари - Макрон почете жертвите на атентатите преди 3 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това не беше атентат, дир. Беше разстрел, защото това вестниче се изгаври с религията на мюсюлманите, които го приеха доста сериозно. Нямаше случай след това на масово нещастие на хора загинали, което да не беше пак по неподходящ начин осмяно от останалите живи "журналисти".

започвам да се възхищавам на гигантското лицемерие на политиците. евала! не всеки го може. вие за това сте по тези постове, защото го можете. по този начин жертвите биват двойно убити.

пък ББ почете султана ердоган в цариград ..

куй тоа макарон,бе?

Право да ви кажа, заврете си новината в тоалетната на редакцията!!!

КОЕ Е НАЙ-СТРАШНОТО БЕДСТВИЕ В този век скоро ще ВИДИМ как ЦЕЛИЯT живот на човечеството ЩЕ бъде предопределен ЧРЕЗ различни способи. Атомната война НЕ е най-страшното бедствие. Тя може САМО да разрушава. Истинското бедствие ще ДОЙДЕ от психологическите науки. Те ЩЕ се научат КАК напълно МОЖЕ да се КОНТРОЛИРА човекът. Тъй като ние НЕ осъзнаваме, МОЖЕМ да бъдем ЗАСТАВЕНИ да се държим по ПРЕДОПРЕДЕЛЕН начин. Такива, КАКВИТО сме, ние сме НАПЪЛНО предопределени. Едни от нас са християни, други мюсюлмани и т.н. Това е предопределеност, а НЕ свобода. ВМЕСТО нас РЕШАВАТ родители, ВМЕСТО нас РЕШАВА обществото, ВМЕСТО нас РЕШАВА представителен политик, ВМЕСТО нас РЕШАВА духовник, ВМЕСТО нас РЕШАВА медия. Един СТАВА лекар, втори - инженер, трети - джихадист, четвърти - журналист. Сега неговото поведение е ПРЕДОПРЕДЕЛЕНО. Ние ВЕЧЕ постоянно сме контролирани, а нашите МЕТОДИ са все ОЩЕ твърде примитивни. Новите ТЕХНИКИ ще успеят дотолкова да ПРЕДОПРЕДЕЛЯТ нашето поведение, че никой ДОРИ няма да каже, че има ДУША. Ако ВСЕКИ ваш отговор е предопределен, КЪДЕ е смисълът на душата. КЪДЕ е смисълът на вашият така наречен живот. Ето защо човекът, такъв какъвто е, е просто един БИОРОБОТ (роб - стока - предмет) на шепа "хора", привилегирован елит и паразит - ЛИДЕР.

а кога ще почетем 2-та милиона убити от #европата в българя, а?

Свърши се, намериха росен Ангелов самоубит. Но много преди официалната информация, излезе друга с много шокиращи сведения за истинския убиец - той е младеж от Нови Искър. вижте в между редовете ком

dobrin

този макрон трябваше вече да е осигърил добавката за произвивени години на третата възраст

не, не им стиска. сега окарикатуряват само путлер.

Това е тъжна годишнина. Атентатът беше нещо ужасно. Но от друга страна, сега стиска ли им на франсетата да карикатурят исляма, Корана и Пророка Мохамед? Нещо май спряха с карикатурите и подигравките.

какво е шарли ? слуга на цианизма или да ?единствените ,които имат интерес от крайното противопоставяне между ислям ,хриянство и други са сатанинските ционисти под и без прикритие .не е трудно да се усети за човек,който държи на истината ,но трябва поне малко да е бил в контакт с най-комплексираното и мързеливо племе !!