Франция: България няма да влезе Шенген нито сега, нито на 1.01.2014 г.

Френският министър на вътрешните работи Манюел Валс заяви, че има "сериозни резерви" по отношение на присъединяването на Румъния и България към Шенген на 1 януари 2014 г. Проблемът с ромите във Франция повдигна въпроса за българското и румънското членство в зоната без граници.

Обратно в новината

Коментари - Франция: България няма да влезе Шенген нито сега, нито на 1.01.2014 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали ни откраднаха печатницата на БНБ. Ние за какво сме им? Жалки пладнешки обирджии. Французи, англичани, американци, брюкселци... Докато нашите цигани им стигнат на крадливщината....

Ей френски боклук! Браво не ви искаме шенгена! Не трябваше да влизаме и във вашата европейска кочина! Използвачи такива! Не ви искам парижа - осран вече от арабите!

Като гледат и слушат ранобудните студенти,които открито заявяват че или оставка или заминават за Европа,французите се уплашиха че ще напълним страната им с лумпени,борци за демокрация чрез нарушаване на законите.които ще вземем да окупират я Айфеловата кула или френския парламент,ще играят мач на шан зализе,ще пият бира на възлови кръстовища,ще пречат на милиони парижани да не могат да се движат свободно по парижките булеварди,ще трябва да променят статута на френските полицай-когато нарушителите на закона им налитат, те да ги прегръщат и целуват.Затова те са категорични -такива демократи не ни трябват и с право.

АМА къде са нашите продажни политици,за да го изпълнят?

Чудесно е,че не ни приемат,ние пък отваряме 3 и 4 блок на АЕЦ"Козлодуй",и проблемът ще си е техен.Спираме да казваме,че еди си какво е по искане на ЕС и съответно не го приемаме.Действаме реципрочно-10 наши желания срещу едно тяхно мижаво.

Франция не са ли расисти?

Те ги защитават , но не ги искат . Това на какво ви прилича ????? Неграмотните в България и Румъния .На тях им трябва не силна държава , а прости и неграмотни хора . Те лоесно се управляват.

Ми, като не ни искате, тогава да престанем да ви пазим югоизточната граница. И да започнем да ви препращаме сирийците...

....франсетата ни мразят още от....лето господне 1205-то, 14 април, когато Калоян Велики разгроми армията на Бодуен дьо Фландр....не стига това, ами окова във вериги и Императора им....от тогава треперят , само като чуят "българин", то и Волтер в "Кандид" ни описва като страшилището на Европа: )....а сега и орден не получиха и като наши скъпи "приятели и евроатлантически съюзници" си показаха зъбките..... аз пък се кефя, че ние им се озъбихме!щото от поза партер 24 години, ни заболяха колената ..

на обикновеният ,беден българин му е все тая, щото ще види света през крив макарон

Голем праз!

Hе само в Aнглия не искат нашите братя. от финландия ги изгониха,в германия пропищяха от тях,в Xоландия източват осигурителния им фонд,франция буквално я осраха !B българия влезнаха в парламента !Bреме е за черните бригади!

Mарсилия е във Франция, но няма нито едно франсе там.

я да видим: балгаря е в европа.,пазара е общ, сирииците са наш проблем и циганите сащо..... ебахти европата. браво на комунягите, сега остана да се гушнем с руснаците отново.... BINGO

То, реална друга алтернатива няма, освен да се договаряме с Русия! Оказа се, че големите в ЕС ни имат за колония и буфер, между Азия и тях! Пазим границите по Шенгенски, за наша сметка, източват ни всякакъв вид ресурси, по ефективно, от колкото източваха франсетата по-рано Мароко, или Алжир, като им бяха колонии! "А, ние мълчим! Позорно мълчим! Бездушно превиваме врат ... "

ДА ВИ ИМАМ ,,ОБЕДИНЕНАТА'' ЕВРОПА ! ХЕМ ИСКАТЕ ТЕРИТОРИЯТА НИ ЗАЩОТО Е НА НАЙ ВЪЗЛОВОТО МЯСТО НА БАЛКАНИТЕ ХЕМ ИСКАТЕ И НАС ЗА ДА ВИ ИЗКУПУВАМЕ БОКЛУЦИТЕ ХЕМ РЕВЕТЕ ??? ТО Е ЯСНО ЧЕ СМЕ В,, ГОЛЯМА ТЕЖЕСТ'' И ПОРАДИ ТОВА СТЕ НАПРАВИЛИ ТАКА ЧЕ ХОРАТА ТУК ДА ИЗМИРАТ ПО-БЪРЗИЧКО ОТ МИЗЕРИЯ СТУД БОЛЕСТИ И ГЛАД НАРЕЧЕНИ НАЙ-БЕЗОЧЛИВО ,, ДЕМОКРАЦИЯ" САМО ЧЕ НИКОЙ НЕ ЩЕ ДА ОБЯСНИ ЧЕ ТОВА ВСЪЩНОСТ Е ПСЕВДО !? ЛОШОТО В БЪЛГАРИЯ Е ЧЕ В ПАРЛАМЕНТА НИ УПРАВЛЯВАТ МЪЖКИ КУ.ВИ И ПР.СТИТУТКИ И НЯМА КОЙ ДА УДАРИ ПО МАСАТА И ДА КАЖЕ : - КАТО НЕ НИ ИСКАТЕ АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ И СБОГОМ Е.С. ! ТОГАВА ВЕЧЕ ЩЕ ИМ ЗАПУШАТ УШИТЕ КАТО ЧАЙНИЦИ САМО И САМО ДА НИ УГОДЯТ ! ВИЖТЕ САМО КАК НАЛЯХА В ГРЪЦКАТА ИКОНОМИКА СТОТИЦИ МИЛИАРДИ КАТО РАЗБРАХА ЧЕ ЩЕ ИЗЛЯЗАТ ОТ Е.С. А НАШЕТО ПРОГНИЛО,, КОРИТО'' КОЕТО Е НЕ САМО ФАЛИРАЛО НО И НА ИЗЧЕЗВАНЕ НИКОЙ НЕ ГО,, БРЪСНЕ ЗА СЛИВА'' . НЯМАМЕ ГОРДОСТ НЯМАМЕ ПОЛИТИЦИ НЯМАМЕ ДУМАТА !!!!!! НИЕ СМЕ СТАНАЛИ ПРОЗРАЧНИ И НЕВИДИМИ ...СТАНАЛИ СМЕ ...НИКОИ !

тез франглета кво са цупят сега. ще им доди от саседите. както винаги. че не кви в некво село не са ги уважили..селска им работа. дай са да наказваме наред..че войниците им не са бременни. тва си е работа на чурката на техния министар. тук колкото можахме, правихме. може да сме объркали дупките..тъмно беше. не ставаме за татовци. сажаляваме пред външното им и вътрешното им министерство. нашите министерсва са свикнали. като ви стане часно министерството като наши ниви и градини и вие ша свикнете. да са ни общи дъщерите ви. е, на некои други но щом ги давате..

чакат да станем богати за да влезнем в Шенген ли? За да бъдем употребени отново?

хи-хи ромите, нека си ги интегрират ако, могат . не да ни налагат наказания/глоби/, да ни обвиняват че, не сме толерантни към малцинствата.не се интегрира туй що неще!да си ги вземат и да си ги отглеждат с любов и разбирателсто.па и малко бежанци да си вземат! като са толкова хуманни!

да дучаш супата,касно е лиебе за китка.,като ядохте кифтета не ревахте а сега сто ревете *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много ясно го е казал мосю министърът, само че не ромите, а бежанците от Сирия са на дневен ред в момента. Бежанският проблем не е грижа само за страни като България,които пазят границата на ЕС. Нека вътрешните държави поемат поне част от сирийците.

Има изпуснати 70 комунистичеески години, през които ромите са били съществена опора на комунизма поради идеологгията работливи да плащат на мързеливи. Сега ние ги търпи, представете си ддо къде са ни докарали в търпението ни. Французите пишат всеки ден по вестниците за някакви малки групи роми, а при нас е цяло котило. И поради комунизма си ги възпитаваме в цигания, както до сега. Зер, кой ще гласува за комунисти, ако не роми и български дебили?

Има решение и за Шенген бе! Отваряме границата за всякакви бежанци - кюрди, сирийци, иракчани, тунизийци, алжирци, нигерийци и квито още се сетиш, даваме им статут на бежанци и ги транзитираме към Франция, за което подписваме съвместен договор с румънците и готово - после франсетата ще ни се молят да влизаме в Шенген ... ама ще правят това, което умеят най-добре: ще лапат патката!

ФРАНЦУЗИТЕ ДА НЕ СА ЛУДИ ДА ПУСНАТ МАРИОНЕТНО КОМУНОИДНО-НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКО ПРАВИТЕЛСТВО ПОД КОМАНДВАНЕТО НА АНАДОЛЕЦА АХМЕД ДОГАН ОТ ЦЕНТРАЛАТА МУ В САРАИТЕ!

Ако щат да ни приемат, важното е, че ние им натрихме носовете на франсетата като ги лишихме от ордена и те сега жестоко обидени ни отмъщават ;)))

Само тъй ще е, нацупени и напудрени :))))))))) Няма по-мръсна нация от франсетата спрямо България. Винаги са ни цакали. И като работодатели са такив

Правилно. Балканците със своите цигани са нежелани в ЕС и Шенген. Като допълним, че и в двете държави все още начело са бившите комунисти (сега вече капиталисти), които грабят с пълни шепи от еврофондовете какво друго може да се очаква.

Все пак, в европейските държава, легално работят много наши качествени млади и образовани българи.Циганите ни са за цвят. Ами, какво да кажем ние, които приемаме незаконно влизащи в страната ни бедни, многолюдни семейства от друг континент, вкл. и криминален контингент? Стига вече сами сме се плюли, защото каквато цена сам си поставиш, с такъв аршин ще те мерят и другите.

маннуелчо,да го ду.аш.като ти гледам физиономийката,дали не дали не ходиш на гей-паради

Вашите собствени управници се подиграват с вас ежедневно, ежечасно и ежеминутно, превърнали са ви във вегетиращи организми, чиито приоритет е елементарно оцеляване като в Судан, а те тръгнали френската политика да бистрят...Роби, роби-и-и...

ама си наши и ни любят. ти що завиждаш.

Не ти искаме нито Шенген, нито Съюза, нито скапаното НАТО... Режима в Северна Корея е за предпочитане пред сегашния!

Одобрявате ли, не одобрявате ли, никой не ви слуша, защото вие сте без значение за човешката история. Официално признатата за най-бедна и нещастна страна в Европа не може да има някакъв авторитет. Все едно да четеш "форумите" на папуасите, които защитават прекрасното минало време на човекоядството...Обяснимо ( нерегистриран ) 19.09.2013 17:44 Единствената страна от "братските социалистически страни" тръгнала по пътя на руския олигархичен политически модел и изцяло зависима от Кремъл, начело на която стоят съветски маши и чийто "преход" бе "организиран" от сина на "Заслужил Чекист" впоследствие премахнат от господарите си за непослушание, никога няма да бъде приета от европейското семейство. А вие плюйте...

защо помниш още папуасите? и звездите над фамагуста.

Стига стоки шенген няма да се унижавшем пред голем те "европейци"!защо не перебраться цигани те от сирия?

2007 г. - България и Румъния са приети в ЕС. 2015г. - Хърватия, Македония, Босна и Херцеговина и Турция са приети в ЕС. 2017г. - Албания, Косово и Сърбия са приети в ЕС. 2018г. - За първи път европейска институция назначава румънец на висок пост. Той назначава жена си, цялата рода на жена си, членове на семействата на техните съседи и най-добрите си приятели. 2019г. - Служителите от балканските страни представляват 10% от европейската администрация. 2022г. - Служителите от балканските страни представляват 60% от европейската администрация. Администрацията повишава заплатите тройно, въвежда гъвкаво работно време, южнославянските езици са на трето място сред "езиците на администрацията". Поради стрес 90% от служителите на европейската администрация излизат в отпуск по болест. Най-много заболявания са констатирани в периодите между 15.06 и 15.09 и 15.12 и 15.01 Болните служители са забелязани в Алпите, Канарските острови и други места, известни като лечебни срещу стрес. Европейският парламент гласува закон, според който бюджетът на ЕС плаща за лечението на тези болести. По време на отпуските европейската администрация се движи от стажанти на временни трудови договори. 2025г. - Балканците достигат 90% от администрацията. Македонците отново отказват да приемат еврото. 2026г. - Високата цена на европейската администрация изисква драстични съкращения. Уволнени са всички белгийски граждани, служители на ЕС. Балканските служители в ЕС достигат 99.3% от общия брой. 2027г. - България успешно приключва приватизацията. През 2028г. Сърбия поема председателството на ЕС. 2028г. - През февруари Германия напуска ЕС. Месец по-късно тя е последвана от Франция и Финландия. До края на годината под албанско председателство напускат Великобритания, Белгия, Дания, Швеция, Холандия, Люксембург, Италия, Испания, Португалия, Австрия, Чехия, Литва, Латвия, Естония и Словения. Всички тези държави въвеждат строг визов режим за ЕС.

аз да знай или псувам, което е лъжа, или се кефя. некой път от лоша храна и сбъркан режим се изпускам върху диражии, но на тях и плащат за диарии. значи, тъй как си тръгнал или отиваш на математика или в тоалетна. човешко е второто и лично..

на ... да му мислят тези, които щъкат напред назад.

Хич и не искаме вашия Шенген!Да може по-добре да използвате България!Не,мерси!

Сега България кой я използва и как, и това харесва ли ти? Диване...

франсета,нали и вие сте ПЕСОВЦИ?

Не ви искаме ШЕНГЕН! Достатъчно е да вземете циганите ни при вас в цивилизацията. После сами ще искате да дойдем за да си ги вземем

На мен бате Манюел ми дреме на черния г...з за Шенген! Аз съм вече европеец и ви смуча кръвчицата! Те българите не можаха да ни интегрират, но ние добре се интегрирааме във френската социална система! Не ща обратно в България, да си рискувам живота, да се катеря по диреците за жица! Обичам Францията!

ДЕВЛА,ДЕВЛААА/ СЛАВА БОГУ/ МАНГО. ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ,ЖИВЕЙ И НА ЛУНАТА В ЛУКС,ВЗЕМИ ВСИЧКИ МАНГАЛИ,НО ЕДНА УТРЕПКА ДА НЕ ОСТАНЕ В РОДИНАТА МИ. НИТО ЕДИН БОКЛУК ОТ ВАШИТЕ ДА НЕ СЕ ВИДИ ПО НАШИТЕ ЗЕМИ,ВЗЕМИ И ЕВРЕИТЕ.. САМО ТОГАВА БГ ЩЕ СЕ ОПРАВИ..ЖИВИ ДА НЕ СТЕ..МЪРШИ.. НЕ МОЖЕТЕ ДА НИ ПИЕТЕ КРАВТА-А НИЕ ДА ВИ СЕ СМЕЕМ.. ВЪН ОТ РОДИНАТА МИ...

Поредния европейски демагог и двуличник!Дори и един гражданин на България и Румъния да не се засели във Франция -тя е обречена. Имат си достатъчно от ,,ценния материал "от Африка и Близкия изток който от поколения вече се плоди усилено и изяжда социалната им система.От време на време възникват и тежки етнически проблеми но и до крайния взрив времето усилено напредва.Джамиите се увеличават а политиците им пеят приспивни песни за електората и се борят с вятърни мелници .

+1 Така е и в Германия, и в Англия, и в Австрия и т.н., а взели нас да гледат и хокат!

Той капитализама бе обречен, ама единствените обречени май сега са нещастниците като тебе...

Безсрамници, ЕС на главите си застаха, за да ни мачкат законите и направиха циганите повече хора от основния етнос на България. Сега ревът от циганите на България и Румъния, че били вдигнали нивото на престъпността, хранете ги и им наливате европейските си ценности за ваша сметка. Жалки нещастници, сичко ви е много 'европейско', когато е за чужда сметка.

те това го направиха за да не ходят циганите да им цапат парковете, да смучат българите, българите да им слугуват за да останат в БГ

Шенген??-да станат цените ,които сега са в лева същите,но в евро!

То е от ясно, та по-ясно. Никога няма да ни отворят тези врати!

изобщо защо са ни шенген и ЕС трябва да си луд да се натягаш да те доят

Шенген сега да го продават на сърби и македонци- ние го ядохме туй дърво.

Голям праз! Не ни искали в Шенген...Защо бе французи, нали сте много толерантни, нали сте за приобщаване на малцинствата? Какво Ви правят нашите цигани? Изтърпете ги,така както ги търпим и ние или дайте някакво кардинално предложение, а не ни баламосвайте с Шенген. И с Шенген и без Шенген циганите са си цигани!

когато Костов стане пак министър-председател тогава ще влезем в Шенген-сега сме в карантина..

Те и Костов няма да го искат в Шенген защото е доста черничък и крадливичък..

Напротив, с Костов отдавна щяхме да сме в Шенген.

Абсолютно съм съгласен. Жалко, че малко хора го разбират.

Защо вълците, които приличат на кучета никой не се и опитва да ги интегрира в селото, а циганите, които приличат на човеците непрекъснато се говори да се интегрират. Крайно време е науката да вземе отношение и изясни кое определя човека - външният му вид или поведението му. Нека в БАН си размърдат мозъците. И някой опитвал ли се е да опитомява див заяк, който на вид е същия като питомния.