Продават ”златния затвор” на Строс-Кан за $13.99 млн.

Позлатената "затворническа килия" на бившия шеф на Международния валутен фонд Доминик Строс-Кан в Ню Йорк се продава за 13,99 милиона долара.

Обратно в новината

Коментари - Продават ”златния затвор” на Строс-Кан за $13.99 млн. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоа "социалист" я подкарал като нашите партийни секретари, освен това е и от тия, дето няма да остави дваисе лева на жената,да си купи нещичко. Но е вдига самолета, и се кани да яха Франция, Европа, значи и РБ. Пак ли братушките ще викаме,или както каза Тошо, ще се наведем , ще стиснем зъби и ще чакаме до следващата буря, вече пообръгнали ?!

Значи ние без да сме престъпници сме си затворени по панелните мизерни квартирки, а уж работим, свободни сме, а няма къде да отидем или има, но нямаме пари за това. Е, кой е по-голям затворник в този "свободен и демократичен" материален свят?

1з,99 милиона долара. много грамотно написано!!!

Ето затова тези алчни и ненаситни изроди ще драпат със зъби и нокти да не се разпадне ЕС и глобализацията от последните 20-ина години.Това е новата световна мафия,която бавно изпива кръвта на обикновените хора.Те предизвикват всякакви кризи,но лично тях не ги засяга.Даже излизат след това още по богати.Дано да си харчат парите на оня свят.

Точно така. Само забележи какъв месечен наем е плащан за него- 50000 д. на месец. А относно другия свят - местната валута там не се котира.

Мацко, това е все едно ти да плащаш за арестувания си мъж 50 лв. на месец, за да му е по-комфортно. Българинът казва: "Кой за кво е учил".