Убит и ранени при атентат в химически завод във Франция

Един човек беше убит, а двама ранени при атентат срещу химически завод на американска фирма бдо френския град Лион. Нападателят - баща на 3 деца, бе задържан.

Обратно в новината

Коментари - Убит и ранени при атентат в химически завод във Франция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Днес отново бих попитал лидерите, които подкрепиха онова списание с карикатурите: още ли смятате за проява на добър вкус да се прави посмешище от вярата на хората? Още първия ден споделих, че е пълна просототия, минаха семдици, докато се усетят европейските премиери и президенти, че са го играли шутове на онова шествие в Париж. Не одобрявам убийствата, не одобрявам глупостта и пошлостта на онези карикатуристи, които заради жажда за самоизява подхвърлиха нациите си и Европа на уродлив гняв. Това наричам глупост! Обратно, смелостта е дейстиве, изпълнено с разум и смисъл.

Кому не е идвало на ум да резне залката на шефа си?

Че и тук има робовладелци за обезглавяване,има...Такива навлизат тук масово,бежанци,които не знаем,какво са вършели в техните си страни! И шивашките фирми веднага ревнаха да се промени закона и да започнат да наемат бежанци на работа,като гонят българските работници,които искат по високо заплащане! И,какво щяха да постигнат...най много някой работодател да остане без глава! Тези не са свикнали да не им се плаща,не са свикнали,като българите да робуват,даже,като идват тук се учудват на мизерията в България и как така ние българите се съгласяваме да работим за толкова малко пари! Но нашите алчни работодатели сами са решили,че трябва да си го намерят....

овой стандарт

И кой го отнася от идиотите ислямисти? Пак обикновените хора! Затова обикновените хора трябва да вземат нещата в свои ръце и да прекратят тази лудост с пришълците!

Мечтата на повечето работници...

...у бг им даи по един 20 годишен гоооуууфф и им гледаи сеира?! ще се изтрепат кат пилци!;)

дай му една лопата и да изкопае 4-5 ями ...

що ги не приобщавате бе?!

Главата отделена от трупа, и закачена на оградата! Абе, само преди две седмици толерастите изригнаха в медиите, спонсорирани от "Америка за все по бедна България" , срещу исторически достоверният(и много хубав) филм "Време разделно". Комай, нравите в ислямския свят за 300-400 години не са се променили...никак дори!

И ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ КОЙ ЗАПОЧНА ТОВА !!! КОЙ РАЗБИ СИРИЯ И ОСТАНАЛИТЕ АФРИКАНСКИ СТРАНИ !!!КАКВО ИМ ПРЕЧИШЕ КАДАФИ ? АМИ ФИНАСИРАШЕ ФРЕСКИТЕ ИЗБОРИ !!! И ТОВА НЕ Е КРАЯТ!!! МОЖЕ ВСИЧКО СЕГА И ДА ЗАПОЧНЕ ИЛИ ИЛИ

хайде, вземайте ги на работа, бре!

Ами малко да привкуси и европата от мусулманските мурафети. Га нашти прадеди са крещеличе че ги колят кат ягнета, европата се е хилила кат селска пачавра...... но колелото на историята се върти, както е казал.....който там го е казал....

та какво беше- не е хуманно отношението към "бежанците"....

И муслиманите, и евреите им е разрешено да лъжат 'друговерците'. тази жена лъже, не може да не е знаела.

И според мене лъже. Интервюираха я по телевизията с директна връзка по телефона - хленчи, преструва се. Начинът, по който говори...усеща се, че лъже. и според мене е знаела

ЦЯЛАТА ТАЯ РАБОТА С ИЛЯМИСТИТЕ Е НАГЛАСЕНА ЗА ДА СЕ ПЛАШАТ ХОРАТА .... АКО ИМА СТРАХ - ИМА И ПОДЧИНЕНИЕ .... ЗАЩО МИСЛЯ ТАКА ? .... АМИ ДАЖЕ НАЙ - ПРОСТИЯ ПАРТИЗАНИН И ВМРО ВОЙВОДА - ХАЙДУТИН ЗНАЕ ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ УДАРИ МАНДРАТА НА ЧОРБАДЖИЯТА , РАФИНЕРИЯТА МУ И ПРОЧИЕ - ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ИНТЕРЕСИ НА ВРАГОВЕТЕ ИМ :)))) ..... А ТИЯ БАМ-БАМ - ТРЕПЯТ НЕВИННИ ХОРА :))

КАКВО ХУБАВО ЗВУЧНО ФРЕНСКО ИМЕ!

,, Ясин Сали,,??? ,,ясен салимов,,!!!

Съпругат аму е шокирана.. и пуснат ли я - ще замине за Сирия при онази другата ханъма.

можели някой да ми обясни защо няма атентати в СЕВЕРНА КОРЕЯ

Защото там е раят на земята. Ти оттам ли пишеш?

Продължавайте с приема на араби...

Значи от всичките атентати днес да са загинали общо 50 човека... Я вижте, колко умират от инциденти в банята, на пътя, поради лекарска грешка или самоубийство... п.п. И не, жалко за хората, но не това е големия проблем. Големия проблем е, че има прекалено много хора, които ги е страх да мислят. И затова само повтарят, каквото им се каже.

И докато се трупате под такива новини, ще ги имате все по-често и по-често... Така работят нещата... Пък след това плачете, какъв бил ужасен светът. Зер някой друг го е създал и вие сте само за малко, нали??

то и пов реме на ВСВ в кравария са загинали повече от автокатастрофи отколкото на фронта...ами сега ко приам??? или питаме на козяк?)))))

Така се случват нещата,защото постоянно ни втълпяват да бъдем добри, а в същото време ни колят и разстрелват тези .............

Погледни бежанците с други очи.

Да погледнем под друг ъгъл...

Решението се казва Топол-М.

След десетина години Франция сигурно ще има друго име и в центъра на Париж ще се издига джамия!

Дали ще сме живи да видим. И ако сме как ще се казваме.

Ами...както казват англичаните - етническата толерантност ще спаси Франция от французите. Като гледам, май се започва...

Каква чудесна идея...

И ПУХЛЯЦИ...... ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ПРИЕМАТЕ ЧЕРНИТЕ ЕМБРИОНИ ОТ ЕТИОПИЯ, КОНГО, КЕНИЯ И ЩЕ ВИ СЕ СТЪЖНИ ЖИВОТА ОЩЕ ПОВЕЧЕ. КАК НЕ ВИ УВРЯ ПРОСТАТА ТИКВА БРЮКСЕЛСКИ ТЪПАНАРИ, ЧЕ НЕ МОЖЕ ЦЕЛИЯ КОНТИНЕНТ АФРИКА ДА СЕ ПРЕМЕСТИ В ЕВРОПА. КАК НЕ РАЗБРАХТЕ, ЧЕ ПРОДЪЛЖАВАЙКИ ТАЗИ ПОЛИТИКА НА ШИЗОФРЕНИЦИ ВСЕКИ ДЕН ВИЕ СЛАГАТЕ ПРЪСТ ВЪРХУ КОВЧЕГА НАРЕЧЕН ЕВРОПА И ПОСЛЕ ЛИЦЕМЕРНО ГОВОРИТЕ ЗА РУСКА АГРЕСИЯ. ПОГЛЕДНЕТЕ КАКВО СТАВА И В КАЛЕ ФРАНЦИЯ. 2000 МАЙМУНИ СА ОБЪРНАЛИ НА БАРДАК ГРАДА, ТОРМОЗЯТ ПРЕМИНАВАЩИТЕ ШОФЬОРИ НА КАМИОНИ. ДОРИ НЯМА И ПОЛИЦИЯ,ЦАРИ ПЪЛНА АНАРХИЯ. КАКВО СТАВА ЩЕ МАЙМУНИЗИРАМЕ ЕВРОПА ЛИ? ЧЕ БЕЛИ НЕ ОСТАНАААА

какво ми триеш коментара бе педофил

Бая много трият. Често и не пишат че е изтрито, коментарите просто изчезват, все едно никога не ги е имало.

директно прои госпожа ,,раис!!! след това не се ,,сърдете,, че идват танкове да пазят ,,арабелките,, и тези които ги пускат!!!!!!

Германците през Втората световна война са имали много добра тактика в такива случаи. При убит един техен са ликвидирали 10 човека от населеното място, от което е убиеца. В съвременен вариант това значи депортиране на всички роднини до девето коляно. Това е единственото противодействие срещу тези ненормалници....

що ше си играеме на депортиране? нима не са измислили напалма?

Толерантната и милозлива Европа реве над съдбата на мигранти, пуска ги с хиляди, а те от благодарност правят атентати.

Тревогите на французите са просто смешни. Скоро в Франция джихадистите ще са повече от християните и няма да има никакви проблеми с тях, щото наместо клоун президент, африканците ще си изберат султан. Французите да не се разсейват и да внимават с Русия, щото руснаците сън не ги лови и само се чудят как да превземат Париж и да поробят афрофранцузите :))))

ей сега франсетата ще видят защо българите не искат мюсюлмани- това ,което са го изживяли нашите предци преди 100 години ,сега се материализира при тях заради тяхната криворазбрана хуманност ,горкичките

ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА вече пусна пипала по цялото Средиземноморие, Либия, Франция, Тунис, Бл.Изток. Да благодарим на Чичо Сам за тези "екстри"! ... Скоро и у нас ще има такива новини.

Ами то и у вас на Кавказ има.Халифат.Да благодарим на съветското ръководство,че забърка л....та в Авганистан.И на руското,че продължава да ги бърка с продажбите на оръжие за мюсулманите радикали.

"Осведомения", ... пише се Афганистан. В САЩисаното тролско НПО не ви ли приемат с изпит по българска граматика?

Няма чичи Сам, няма дядо Иван. Трябва да се обединят хората срещу терора иначе ще духаш супата.

Трябва да видят дали атентатора има връзки с КГБ...Нашите атентатори от гара Буново се оказаха доносници към ДС/КГБ!

не, бяха агенти на Турция, вербувани от тяхното разузнаване! НЕ ЛЪЖИ!!!!!

ооо, гнусната пропаганда. И Левски е бил терорист, осъде справедливо и убит. Нали боклук? Ето драги съфорумци, виждате на живо как пропагандата на мошетата за пореден път се опитва да фалшифицира българската история. Вижте го добре, как лъже и мами. И го помнете, като четете другите му коментари. Макар да са с различни никове, по лъжите му ще ги познаете.

Интересно с какъв статут е бил въпросния терорист във Франция.Да се обзаложим-или френски гражданин с родители бежанци или бежанец.Ритуалното самоубийство на Европа продължава.И ние сме там като верни съюзници.

И току що сложиха ритуален минус на твоето лигично и здравомислещи изказване.

безумците-толерасти не спят. Слагат минуси на нормалните мнения.

ЗАТОВА МРАЗЯ САЩ, ТЕ СА ЛОШИ!

Наистина са лоши!

Мрази, който си искаш. Маргинали като тебе са без значение. Не че сте малко, но сте глупави и не можете да се организирате :)

ТАКА Е !!! МНОГО БЯХА ПРОТИВ ХАМЕРЛЪКА ЗА ПОДСЛУШВАНЕ ТО ВЪВ ФРАНЦИЯ - ТОВА Е ТЯХНАТА РЕАКЦИЯ -ОТВЛИЧАНЕ НА ВНИМАНИЕТО !!1

Изхожданията са не само чести и съпроводени със силни болки. Отделените изпражнения са воднисти, с гной, слуз или дори кръв. По-късно е възможно болните да отделят само кръв, гной и слуз това е т.нар. дизентерийна храчка.

Ти описа комунизма, младеж! Сега ше ти дам още едно описание, но по-интелигентно: "Днес за пръв път можем да видим плъхове да плуват към потъващ кораб" Чърчил за времето на комунизма.

И в курорта Сус (Тунис) днес е имало атентат с над 30 загинали, естествено предимно туристи европейци... прекалено много атентати за един ден, няма да е случайно съвпадение.

Предполагам заговор на империализма.

Шило

Мдаааа, Путин и Обама разговаряли за ИД. Последвал е атентат. Май съдбата на тази "държава" е решена.

Свещено човешко и религиозно право е на праведния мюсюлманин да реже главите на неверниците и той ще си го отстоява където и да е !За него това е гордост ,а не грях ! Толкова ли малоумни са европейските управници ,че защитават правата на мюсюлманите ???Малоумно е

47-годишен работник на строителна фирма, изграждаща Лот 4 на АМ "Струма", бе пребит до