Франция, САЩ и Великобритания с проект за резолюция за Сирия

Франция, САЩ и Великобритания представиха в Съвета за сигурност на ООН проект за резолюция за Сирия.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Откровенната военна агресия срещу Сирия трябва да бъде замазана. Прах в очите на слепите!?

...баси наглостта !!!...аиде AQмерика ..като са толкова отворени ..че и Aнглiя и Frantsia...да си унищоят арсеналите от химически oражiя и да покаjaт на света личен пример и как се прави !!!...сащото важи и са ядрените и'м арсенали !!!...като са такива ревностни противници на ядрените и на химическите оражя !!!...боклуци нещастни !!!

че досегашният механизъм за разследване не е бил независим, щом предлагат от сега нататък да се създава такъв като независим!

КГБ

Време е цивилизованият свят да се обедини срещу американския агресор и неговите подлоги.

Две страни плюс Русия- ......разбирай повече от половината свят! Само , че за нашите говеда истината е само такава каквато каже чичо Сам!

"Тя / Резолюцията / включва създаването на нов механизъм за разследване на употребата на химическо оръжие..." САЩ притежава най-голямото количество химическо оръжие в света. Вълкът се грижи за кошарата с агънца :(

НЕЗАВИСИМ такъв! А досегашният какъв е бил?

Доказателства за хмическо оръжие още няма, а те тръгнали да правят полюции... западните лидери не ги интересува има ли химическо оръжие или не, те искат да диктуват кой какво да прави и пряко да нарушават суверенитета там където им е угодно...

Те прекрасно знаят ,че няма химическо оръжие в Сирия,защото беше онищожено,те точно знаеха,кога ще е комисията там и,че няма нищо да намери и затова гърмяха точно там където трябваше да е комисията и то точно в денят когато трябваше да е комисията там.????Дали целта на ударите не е била точно комисията да уцелят:))))Казват ,че поне учените още не са се подложили на европейските и антлантически ценности а си казват каквото излиза от анализите

:))))Това ли са лидерите на света дето задават и защитават европейските и антлантически ценности-Франция и Макрон-един младеж,който все още спи с девойки на годините на майка си,САЩ един медиен продукт дето все още живее,но не спи с жена си която е на годините на дъщеря му, и Англия с една госпожа дето никой нито иска да живее с нея ,нито да спи:((((Бедна,бедна ми Европа ако такива задават тона на морала

Тези олигофрени са се вживели в ролята на светата инквизиция. Кой им е вменил, че само те което кажат и направят е правилно. От тук насетне да престанат да циврят след като някой от доволните Араби им върне жестовете и обичта на тяхна територия. Няма как да сееш смърт и да очакваш да поникне мир и любов. САМОЗАБРАВИХТЕ СЕ!

САЩ, Англия и Франция въобще не се интересуват от действителността, те смятат, че те са онези, които СЪЗДАВАТ действителността със своето мнение. Как ще свърши всичко това не се наемам да предскажа!

а ми вземи прочети кратката история на ссср, варшавският договор, сив, социалистическият лагер, и изпълнението на решенията на историческият априлски пленум на цк на бкп, и ще разбереш как ще свърши всичко това!

и за Римската империя...И за гръцката цивилизация...Те пък защо са рухнали, като не са строили социализъм, да ги вземат...

предната работа Свърши 2 пъти ,,на гъза,, на японците, да ти припомня!

Без да прочета статиятадо край и какво предлагат,само да попитам-тези три(САЩ,Англия и Франция) страни кой поткрепяха във войната в Сирия,на кого даваха пари да се бият и срещу кого,и защо сега решиха да се намесят???Дали не е заради това,че тяхните протежета загубиха и ги отсвириха от разпределението от баницата

не разбрах за какво служат тези резолюции ... сащ англия и франция векове са ходили на лов във Африка за носъри ... без резолюции ... сега е по лесно ... думкат със самолетите и носърите сами бягат до америка или Европа ... за къв ч... им е тая резолюция

Първо трябва да бъдат ликвидирани всички западни инструктори на територията и след това прокситата им там.А след това и гнездото на юдомасонския тероризъм Израел.

Може да не ни харесва,но си спомням Виетнам,където имаше подобни последни бомбардировки,преди едно безславно оттегляне завинаги.Дали сега не се сбогуват завинаги с много важна част от Близкия изток,преди настаняването на руснаците там за дълги години.

Отрепка... отиди сега във Виетнам и си купи нещо с рубли... Това обаче можеш да направиш с долари без проблем!!! И още... да видя случайно сирийците по улиците в Дамаск какви коли караха... може би лади и москвичи??? Смешник!

Сузи, ти да не си бригадир на група тролове на пряко подчинение на "Козяк" 16. Като гледам как настървено пишеш, навярно е така. За твое сведение във Виетнам можеш да си пазариш не само с рубли, но на някои места и с български левове. А сети се защо.

Казахстан, огромна страна с много природни богатства, където руският е официален език, се въздържа да подкрепи другаря Путин!! Защо ли?

Сузи заработили за едно ''смъркало'' че гледам бая се назорваш макар с едни и същи глупости

САЩ, UK ДА са чували за РУСКОТО ВЕТО

Тази световна организация отдавна си е изпяла песента! Тя е на запазняците да си узаконяват непрекъснатите разрушения и убийства по света, за нищо друго не е годна!! Тройката разбойници нападат суверенна страна с някакъв измислен газ и ООН признават правотата им!!Въздържали се , гласували за все сателити на САЩ и сие!!

Е какъв ще е този "нов механизъм" ? Има Договор за всеобща забрана на химическите оръжия, подписан от 193 и ратифициран от 190 страни, 20 години отне тази ратификация ! Има Организация за забрана на химическото оръжие, която има и опит, и средства, и хора и сложна документна база как да разследва всяко съмнение даже за употреба на ХО. И сега за една нощ 4-5 държави написали на коляно проект за "нов механизъм" и да се приеме, щото така им било изгодно ?! Е, не стават така тези работи.

И ще си заврът проекта там дето слънце не грее защото Русия ще му сложи вето както те направиха...

тъпи, те гласуваха! осем на три. познай за кого! а комунделите ще наложат вето! познай защо

Само рускините стават и то за краткосрочна игра и после як шут отзад! Другото е тотални алкохолици в перманентен делириум!

Мъка голяма рублофили! Има шанс да започнат преговори. И тогава кой ще е виновен, че в Русия няма индустрия и че се изхранват като страна от третия свят, с продажба на суровини.

Това пък къде го измислихте ? Русия изхранва Египет и Турция, 140 милиона тона им е реколтата на руснаците от зърнени тази година, 45 милиона им е износът, излязоха на първо място по износ за 2017 г. Какъв трети свят ви тресе !?

малко несериозно е да ти забият 130 ракети и ти да се радваш че не са те уцелили всичките! Сега беше момента Путин да потопи Кук! Ако наитина оръжията му не са анимета! Един сериозен отпор щеше да разклати стола на Тръп и Мей! Когато посрещнат ковчезите щяха да мирнат! Но явно тези прехвалени оръжея са само в мечтите му!

Първа стъпка към отстраняването на химическите отровители от власт. Покрай Асад ще заминат и другите двама "съюзници" - Путин и Хаменей.

защо като са знаели за химическите заводи не са предприели до сега нищо???Саркози го съдят за 20 Милиона,а не за това че унищожи либия!!Демокрация????

вземат ли амриканците сирия , следващият ще бъде иран ... оттам иран ще удари израел , а израел е пъти по слаб и ще посегне към атома ... оттам гори вече света и краварника този път със сигурност !!! затова дано руснака не оTSтъпи от сирия !!!

е твърдението, че атаката на САЩ е заради употреба на химически оръжия. Първо това вече сме го чували по адрес на Ирак и се оказа лъжа. Второ: Не може САЩ да претендират за морален стожер - не и държавата, убила десетки милиони невинни само в последните 2 десетилетия

вика: Дръжте крадеца!

Това е пълна подигравка - първо бомбардират Сирия, без мандат от ООН ,след което внасят резолюция в ООН за урегулиране на положението на бомвардираната от тях Сирия - ЦИРК КОМЕДИ ФРАНСЕ!

САЩ, Великобритания и Франция готови ли са да гласуват за тази резолюция да се прилага и за другите конфликти точки в Близкия Изток, например Йемен (където техните саудитски приятели от няколко години бомбандират местното население), или Израел и Палестина?! Или за техните съюзници и приятели няма проблем да извършват военни престъпления?!

за йемен не знам, там щатите подкрепят президента в борбата срещу шиитите ислямисти от хизбулла, ама почина ще го прилагат в молдова, украина, грузия и крим!

Ами да го прилагат и в САЩ, Британия и ЕС тогава!

за бившия усср да решиш твоите душевни болки и стига навирал тоя крим, дето не е ваш навсякъде. какво общо има това с резолюцията и темата?

Ще се "обновявате", ама мозъците ви остават като билярдни топки и простотията лъщи като кубето на "Ал. Невски" в летен ден. Обединеното кралство и Великобритания 2 отделни държави ли са и от кога?

Може да не ни харесва,но си спомням Виетнам,където имаше подобни последни бомбардировки,преди едно безславно оттегляне завинаги.Дали сега не се сбогуват завинаги с много важна част от Близкия изток,преди настаняването на руснаците там за дълги години.

Като ги налегне махмурлукът и шизофанията краварите и техните лизачи пак ще пратят 100-тина ракети. Ще измаслят нещо, както измислеха за Саддам, за Кадафито, сега за 3-ти път получават пристъп на проверена информация за хим. оръжия на Башар Адан. Путин отдавна ги е разбрал и не бърза да се среща с нито един от тях - каквото и да обещаят или подпишат, пет копейни не струва. Отмятат се без дори да предупреждават.

Бла, бла, бла! Пряката цел е да се спасят г.ъзовете на великите умерени бунтовници, начело с Ал Кайда. По-далечната - ако може все пак да бутнат Башар Асад от власт и да си вземат безплатен газ. Това е евроатлантическия начин на действие.

Руснаците плащат ли си нефта на Сирия?

е употребата на думата САМО редом с Китай.

го е налегнало явно Путьо след ракетния пердах, защото снощи е влязъл в госпитале. Може и да не излезе......

тази новина от "обсерваторията" ли я получихте или от централата на "демокрацията"?

трите бивши колониални и настоящи нео-колониални сили с линийка, молив и географска карта в ръка в централата на най-голямата нпо...

Доста точно описание. Ама 1943 отдавна мина.

защо не поискат ,,резолюция,, да нападнат сирия...??? оон не им трябва...!!! ,,обикновен,, фашизъм...!!!

що си губят времето?? гласуване няма да има! комунделите ще наложат вето ! деветото по ред когато става въпрос за сирия!

драги русолюбци, ако комунделите не наложат вето резолюцията ще се приеме! та ако комунделите не наложат вето, аз най тържествено обещавам един месец да пиша за вашият отбор! дори ще си купя ватенка за да влезна по лесно в ролята на русолюбец! ще ти смачкам от бъзик тия пиндоси само за 30 дни!

тролчо не се пъни, че току-виж си останал без пари за следващата доза!

ако сорос ти плати за второкачествената тролска продукция.

От града беше допуснато да се евакуират със семействата си 18500 въоръжени джихадисти-противници на Асад,които ще бъдат настанени в нам кой си друг град ,където ще правят нова идил-държава.Това е по нареждане на краварите и се чудя как франсетата им се връзват на акъла. Напускащите джихадисти твърдят,че срещу тях не са ползвани БОВ, остава Асад да е тровел привържениците си.

Чудя им се на западните политици. Каква резолюция може да се приеме за страна, в която се води война и са възможни всякакви провокации? Всеки може да активира газ, после да набеди онзи, когото си поиска. И сега светът не вярва, че го е направил Асад, но те си повтарят тяхното, защото им е изгодно да оправдаят действия, неподкрепени от международните организации.

Англия и Франция,като бивши големи колониални държави познават добре манталитета на туземното население.Затова и техния принцип на работа често пъти отразява бушменската поговорка,че" поведението на кученцето винаги е свързано с дължината на кучешката каишка".Сега само остава да познаем /до 3 пъти/как се казват кученцата!

,,... САЩ, Обединеното кралство, Франция, Великобритания, Холандия, Швеция, Кувейт, Полша и Кот Д'Ивоар..,,??? ,,Първите европейци, които се появяват по крайбрежието на страната, са португалските търговци. Те обаче са изтласкани от французите, които построяват през 18ч3 военноморското укрепление Гранд Басам и през 189з страната е обявена официално за френска колония под името Кот д'Ивоар. През 1895 Кот д'Ивоар става част от Френска Западна Африка. На 7 август 19ш0 страната получава пълната си независимост. В последвалите години страната води прозападна политика...,,??? за другите няма нужда от ,,исторически преглед,,...!!!

от кого е получила независимост? да не би и тях да са ги освободили русские?

тролчо, бегай да си гълташ хаповете, само простотиии дращиш!

След лекцията за Кот Дивоар бихте ли ми обяснили и отношенията между Обединеното кралство и Великобритания или да се обърна към умниците в дир.?

комунягите се оакахааа......хаахахахахахх

Не ми става ясно от статията защо агресията на САЩ и съюзниците им по престъпление срещу суверена държава без одобрението на ООН е използвано в кавички като "агресия". Дали самата статия е с пропагандна цел или е мнението на редакторчето на ДИР-а?

,,агресията,, за мирни цели...!!! светата инквизиция горяла на клада ,,еретиците,, за тяхно ,,добро,,...??? да се ,,пречисти,, душата им...!!! откраи време ,,в името на човека,,...!!!

Целата работа е да спрат Асад, да не истреби до крак ислямистите, щото за нови у САШ нема пари.

Франция, САЩ, Англия са се прославили като най- големите търговци на роби- продавали са хора, като стока. Избивали с десетки милионни местно население в колониите си. САЩ избиха над половин милион цивилно население- основно деца и жени, с ядрените бомби в Хирошима и Нагасаки ! А " каца коя г*внА е държала, мед не може да държи" - е казал народа, в случая съвсем на място!

По-голяма наглост не е виждал светът. Крадецът вика дръжте крадеца! Пиратско, нагло, подло нападение върху суверенна държава. По-добре този Съвет за сигурност да се разпусне, ООН от сумати време не е умиротворяващ фактор в политиката. Крайно време е да се засили ролята на Съвета на Европа, за какво ни е ООН, за легитимиране на експанзионистичната политика на САЩ ли? И тази троица ще претендира за миротворство и хуманитарност. Тръмп и Мей ги разбирам, клатят им се столовете и недоволството към тях расте. Нужна им е каквато и да е активност извън страните им за отвличане на вниманието. Но Макрон защо го прави, един Господ знае.