17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вместо да си пие ракийата ще ми се катери тоя , преди много много години , хората от каменната ера са смятали , че да излезеш от пещерата е глупаво, като гледам коментарите явно много хора все още мислят така

Заради такива като този, вдигат пенсионната възраст.

Би трябвало да бъде арестуван и съден. А в книгата на рекордите да се забрани вписването на такива опасни за здравето.

аф

Правилно! Всички трЕбва да са в лагери и да копат, и задължително с татуирани на челото петолъчки !

Да попитам. Тази олигофрения поощрява ли се или се преследва? И ако този се изплющи на плочника и се размаже пред зяпачите, това психическа травма ли ще е за тях или емоционално разтоварване?

Лудост с една дума.

От една страна това е много трудно, но от друга си е пълна тъпотия.

а от трета страна не носи ползи на народното стопанство

И този няма да умре на 87год.в леглото си. Но браво- на света му трябват смели, шарени хора

Как неговите постижения, за които се говори в статията помагат на обществото? И с какво са полезни на когото и да било

Друго си е някой да ти даде папо, а?

Какво ми слагате минуси, отговорете ми, ако имате какво

1. Защо нещата, които този човек прави, трябва да помагат на обществото? 2. Ти днеска какво направи, за да помогнеш на обществото?

аф

Иване, този си е купил две ролки Белана, ДДС-то от продажбата им е с голяма полза ;)

Ами отидох на работа, за да осигируя на мен, жена и си и дъщеря си препитание. Чрез моята заплата също така правя вноски за да издържам социално и здравно: мангал, пенсионер, социално слаб и хрантутник в администрацията. Всичко това движи икономиката. Семеството за което се грижа е ОСНОВНА градивна клетка на обществото. Ако ти се струва малко - представи си общество от спайдърмени - дали ще му хареса на някого?

1. Защо нещата, които този човек прави, трябва да помагат на обществото? По принцип не трябва, но за да го пишат по новините, трябва да са от полза за обществото или поне за някой. 2. Ти днеска какво направи, за да помогнеш на обществото? За да ме пишат по новините, трябва да съм направил нещо. Мен не ме пишат.

Опитай се да погледнеш зад практическия рационализъм. Защо хората покоряват планини, защо създават картини, защо правят усилия да украсяват ястията си, защо се състезават помежду си....... . Какъв е рационалният смисъл на живота изобщо?

За теб сигурно няма смисъл и от Бохемската рапсодия, Нощна стража и Давид. А много съвременници са се подигравали на полета на братя Райт...

Нямам против човекът да си изкачва каквото си иска, но да ми го пишат по новините и да ми внушават, че е нещо, към което трябва да изпитвам респект, няма логика. Когато някой покорява планина, той го прави за двое собствено удоволствие, другите не изпитват удоволствие от това.

аф

Е ти ако искаш да изпитваш удоволствия от това, което четеш, по-добре си купи някое порно списание.

Това е чисто и просто зрелище, дадено на народа. Нищо повече. Ползата е същата, каквато е ползата и от зрелищата.

Ето Пешо - обяснявам ти. Човекът прави нещо много опасно. Нещо, което аз и ти със сигурност не можем - ще се изтърсим на земята - аз няма да умра, защото ще падна още на 2-ия метър :D. Една много голяма част очаква, че това е невъзможно, както, че това е лудост. Освен това обществото очаква, че този човек ще се гърне рано или късно. Какво показва това деяние на човечеца и с какво той допринася за обществото. 1. Показва, че на неговите години хората още е много рано да мислят за пенсиониране. 2. Показва, че човек на неговите години може да има една много добра физическа подготовка и няма моето коремче, нищо че съм на 30. 3. Показва, че хората трябва да си преследвам мечтите и целите. Със сигурност има още много неща, които могат да се напишат.

По твоята логика, човека е създал работа на журналисти и полицаи, а вероятно допълнително към внесените осигуровки от тези на които е създал работа, ще внесе в бюджета и глоба.:)

Изкачвал се е по решетка.

аф

Коментар, типичен за Бай Ганьо или някой реднек.

Браво.Тоя наистина го признавам за извънземен,просто не мога да си представя че съществува такъв човек,съчетал в себе си толкова смелост ,сила и издръжливост ! Гледайте и Живот на върха на пръстите,с покойния вече Патрик Адленже,също велик катерач

аф

В “Живот на върха на пръстите” участваше и Катрин Дестивел , а това е филмът, който преди 30ина години ме запали по катеренето, въпреки , че с баща ми ме водеше по скалите и преди това.

Явно (д)журналистите от Дир-а са толкова неграмотни, че не правят разлика между „осигурен“ и „обезопасен“. Катерачът не бил „осигурен“! А, сега де! Каква точно осигуровка му е липсвала? Здравна или гражданска отговорност?

е и ти малко не си в час с терминологията в катеренето, ама кой ти гледа в тая жега ...

Ко ти пука, ский, че е жега, не дръж толкова на тия неща

Точно щях да напиша същото! Само съм изненадан от многото минуси - явно вопиющата неграмотност е широко разпространена и върви ръка за ръка с наглата агресивност...

аф

Ами ограмоти се, бе пич! Това, че смяташ нещо за правилно, защото би било езиково издържано, не значи, че фактически е правилно. Различните сфери имат терминологии, които не са задължително свързани с правописа. Всеки катерач или алпинист, ще ти каже, че терминът е “осигуровка “ .

Браво на него! Изключително предизвикателство, имайки предвид колко е ветровито в центъра на Лондон. Освен това Heron Tower си е висока сграда и със сигурност адреналинът е бил на MAX! :)

Този не е земен

Възхищавам се на постиженията му. Жалко е, че няма да доживее старини.

Бе той вече не е много млад, гони 60-те!

поредния психар... селфи направил ли си е?

Ако беше психар нямаше да може да постигне това което е постигнал Робер. Очевидно става въпрос за човек с изключителни способности.

Е дайте снимка да я видиме поне тая кула как изглежда де! Много постно поднесена новина.

Напиши Heron Tower в Google и ще я видиш.