Оланд: Операцията в Мали не е приключила

Френският президент Франсоа Оланд заяви, че операцията на Франция в Мали не е приключила и че африканските страни скоро ще поемат щафетата.

Обратно в новината

Коментари - Оланд: Операцията в Мали не е приключила | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

германя се опитва много пути да провери златните си запаси но досега винаги и е отказвано.

след венезуела ного даряви поискаха златото от назионалня си резерв обратно от англя, франзя и уса. германя сусто си даржи златото в франзя.и колко странно че френските воиски са мали в този момент. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Еххх...защо тази операция за налагане на "демокрация"не беше проведена от янките, аууу с какъв кеф щехме де ги плюем мръсните американскип империалисти......а сега какво, другарите от Позитано ни казаха, че някакси не било удобно да плюем. Другарят Оланд е социалист и партията му е члрен на ПЕС, а шеф на ПЕС е другаря серГЕЙ, та за това не трябвало......да де ама като не плюем не ни плащат и сига какво ни плюене ни пари......

ще приключат, кога окупират острова и завладеят богатствата на мали.

Свършиха им париците на Франсетата и се юрнаха към колониите.

"Ще ги построим наново, господин президент", увери го генералният директор на ЮНЕСКО Ирина Бокова*, която придружаваше Оланд при посещението. Имахме една такава патка - куневица . Днес имаме и втора - Бокова . Утре и нея като я изгонят от Европа ще взима заплата от ГЕРБ колкото пенсиите на 1000 човека .

Да, да... Но в Сирия няма уран и му дреме на Оланд за сирийците

"Никоя част от Мали не трябва да бъде извън контрола на законните власти" А в Сирия може,нали?

кой ти верва, че сте се натресле там, "демокрация" да им зготвите?

ЩЕ ДОЙДА, ДА ВИ ОБРЕЖА ЛЕНТИЧКАТА...

Оланд,Оланд,ако отидеш до Сирия,и там ще видиш,че ислямистите са същите като ислямистите в Мали!