Ето колко вредни са фойерверките

Всички, които възнамеряват да посрещнат 2018 с бомбички и фойерверки, трябва да прочетат този текст. Мнозина подценяват новогодишната пиротехника.

Обратно в новината

Коментари - Ето колко вредни са фойерверките | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фойерверките са особено полезни за китайската икономика и градските врани, изчистват терена само за тях.

Определено трябва да се забранят. Вредни, шумни, комплексарски и гъзарски. Пари на вятъра.

човекът трябва да избере между дълъг живот в лишения и малко лъскаво парче радост.

Фойерверките са като цигарите ... ТО И ЖУРНАЛИСТИТЕ И НАЧАЛНИКА ИМ БОЧКО МУТРЕТО СА КАТО КУРВИТЕ ... ОБАЧЕ ТАКЪВ Е ЖИВОТА :))

Колко тактично е да замълчиш за факта, че всяка една кола за един час хаби въздух колкото човек за 60г. Кво толкова, нали? Никой не споменава хилядите ТИР-ове, които бълват сажди повече от печките на цяла България през зимата. А самолетите дето бълват изгорели газове като луди и за това се мълчи. И после пиратките и цигарите ни тровели. Ма верно ли? Айде бе.

Този май не се е класирал в някоя схема и затова бръщолеви глупости.

ето тоя Крал Лутербах ще живее 100г поне. ама да не излиза от стаята и дограмата да е с тройна защита

и да не пазарува от трипермаркетите, а може и в криогенен сън да изпадне. даже не до 100, а до милион години ще живее. иронията е добра, защото веднъж се живее, а психарите могат и в бункер да се зазидат, тяхна си работа.

каква нагла фарисейщина от страна на лайкващите педофилията! отворихте границите, а напълнихте площадите с милицаите на комсомола. фойерверките са вредни, а поканените от вас терористи - полезни! ебахти сбърканите ценности имат тия от ек и еврейския фашизъм на медиите!!!

без нито милимунда съмнение, всичко, което дори човек може да си помисли да бъде употребено за защита на себе си и семейството си и имота си е на първо място забранено, после вредно, а и да не забравяме - дълбоко недемократично. Защото е измислено от някакви маймуни да си правят някакви ритуали. Това са същите хора, които преди 60 години проглушаваха ушите на всички, колко е полезно тютюнопушенето. Това са същите хора, които преди 30 години се смееха на всеки, който няма кола. Алчните. Тъй като сега не могат да рекламират нищо, просто ни рекламират дас е самоострижем и да им поднесем и вълната и млякото и месото и агънцата си.

Като видиш от къде е преписано и то си е ясно.

купи си един противогаз и стой 10 мин с него по време на пукотевицата!Не си ли чувал , че тия, щом са "фини" прахови частици, могат и през прозорците да минат?

Това включва ли и т.н. "Бенгалски огън"?И как ще зарадваме децата сега - като палим клечки кибрит ли?Или и те ще са забранени?

Обясни защо непременно трябва да се пали нещо и на какви ли още "хубави" неща учиш децата си?

фойерверките са предимно за аристокрацията!Ей го, в Лайнозенец, в комплекса "Оейзис" на Брендо новобогаташите правят зари и когато кучето им има рожден ден!

Офффф, принцеските от ЕС се чудят къде да се чешат по празниците....

Офффф, принцеските от ЕС се чудят къде да се чешат по празниците....

всички знаем с какво завършва. Какво остава за фоерверките, до тях ли опряхме. Огромни злини от войни, отровени храни, страх, напрежение, несигурност морят света далеч по-ефективно! Или на някои това не им стига и трябва да се плашим и от сянката си? DW за пореден път служи вярно на тази кауза.

Къде намесихте фините прахови частици , ве! Безмозъчни папагали! Затварял прозорците! Ами най-добре си напълни ваната и се гмурни за два дена докато отмине Нова година!

След като фините прахови частици от фойерверките представляват сериозен риск за здравето и ако ги вдишаме в новогодишната нощ те остават в тялото ни през ЦЯЛАТА година, тогава ЗАЩО се продават? И то свободно? Сигурно същото трябва да попитам за цигарите и алкохола де. Ама защо няма контрол? За нищо опасно. Или всеки трябва сам да се информира и сам да се оправя. Всеки за себе си да си решава. Иначе аз никога не съм ги купувал поради безпаричие. Само гледам съседите как гърмят.

След като цигарите са изключително рисков фактор за заболяване от рак на белите дробове (включително при пасивни пушачи), тогава защо се продават?

Същото бих попитал и за храната с Е-та. Почти няма храни без Е-та, салати, колбаси и т.н. Е250 което прави рак. Безалкохолните с аспартами и други изкуствени подсладители, добавената захар в много храни и т.н. доказани вреди на човека причиняващи и рак и други сериозни заболявания а пуснати свободно за продажба?

Аман от г.ейове бе!