Фоторепортерът Веселин Боришев събира пари за дело заради задържането си

На 13 срещу 14 септември журналистът прекара една нощ в столичното Първо районно управление

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ъъъъ такованкана ,парсата която ще изръсиш,ако случайно спечелиш делото, ще делим ли?

Познавам адвокати, които не искат и стотинка предварително ако не са убедени, че ще спечелят делото. Адвоката , който ми води двете дела срещу ПП КАТ - Русе не ми поиска и стотинка предварително! Просто му подписах празен хонорен лист. Спечели ми и двете дела. На по две инстанции. Дори нямам представа какъв хонорар си е написал. Надявам се да е бил свиреп!

ох горкия.. изпил ли е вече парите, които прибра, за да ходи на тоя "протест".. не му превеждайте и 1 стотинка!

Пари на вятъра мога да кажа защото и ченгета и пикльовци са под защитата на ''закона'' разбирай властващите:((((( Не си хаби нервите Боришев:(( С жалби и съдилища НИЩО няма да се постигне .....

Еми нормално да са под защита на закона, както е във всяка европейска държава. И една нощ в районното е най-малкото, с което се е оттървал тоя пияндурник.

Май не сте видели че ''закона'' е в кавички в коментара т.е. беззаконието в България шевства:(((( Аз пък поня един друк с ''ишиас'' дето не само не е влезнал в районното ами и съссъдбите на милиони си играеше игрите.....

Бият Паниковски! Епична битка -социалистически указ срещу хулиган без капитал да води демократични дела срещу МВР.

На бас, че 90% от посещаващите този сайт нямат и бегла идея кой е Паниковски и защо го бият ;)))

Уже?

А когато ги осъди (евентуално) за например 20,30 или 50 хиляди лева - какво ще направи с парите? Ако обещае, че ще ги дари - ще му преведа някой лев. Но ако ще ги запази за себе си - да си плаща сам таксите.

Голям герой, ей! Че и бабаит!

Вече два трола са изпъчили гърди геройски, като сущий Александърматросовци, да защитят родната полиция, която ни пази. Хвала вам анонимни "борци".

Всъщност в обичайния случай полицията си върши работата добре. Явно не Ви е трябвала помощта им, иначе нямаше да пишете глупости!

Веселин Боришев ти си пълен нещастник...

100%.Брутални джурналисти и репортери.Колко случая има вече с такива"праведници" и "стожери" на журналистиката?