Бизнесът и МТСП не се разбраха за формулата на МРЗ

Социалното министерство и работодателите влязоха в остър спор за метода, по който да бъде изчислявана минималната работна заплата.

Обратно в новината

Коментари - Бизнесът и МТСП не се разбраха за формулата на МРЗ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето така ни управлява мафията.А ние робите какво- послушковци.

ВСЯКА СЪБОТА СЕ РАБОТИ ,ДОРИ И МИНИМАЛНАТА НЕ ДАВАТ.ГЪЛТАМЕ ПРАХ,ОТРОВИ ДАЖЕ ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА НЕ НИ ПЛАТИХА,А ИМАЛО СИНДИКАТИ. ТЕ ПРАВЯТ ТОВА КОЕТО ЖЕЛАЕ ,,РОБОВЛАДЕТЕЛИТЕ,, НЯМА ТЪКАВА ДЪРЖАВА,,МУТРЕНСКА

Привет, о роби на труда(вкл. и аз) :).

То това нашето бизнес ли е ?? Според мен си е живо робовладелство. В цивилизована Европа печалба на фирма над 10% от оборота на година се счита за неморална. А тук нашите изедници искат да печелят по 50-че и 100% - къде го дават това??? Правителството определя на който безнесмен не му оттърва да не прави бизнес а да почва и той да работи за заплата. Да го питам тогава как ще ходи на Малдивите на почивка и ще праща глезльовците си да учат в Швейцария.

Прост пример, в подкрепа на казаното от Вас.Работих изв. време в заведение, на нас персонала салата от зеле, царевица и моркови, като персонал 80 ст., на клиента 2.40 лв.Да живей 200% печалба :).

Това съкращение МРЗ го чета все като МР-тройка бе ...

Минимапната Работна Заплата трябва да се определя само и единствено административно, т.е. от правителството и трябва да има задължително ръст 2 пъти в годината, а бизнеса да си прави сметката - те и така, и така никога нищо не дават. И всичките им лъжи за влияние и увеличаване на безработицата, сив сектор и т.н., веднага ще "лъснат", защото ако си уволнят работниците и те няма откъде да лапат, така че единствено по този начин може да им се бръкне в джоба и да се даде на работниците ...

Тъп комунист.

МРЗ- го прочетох като МР 3-КА1 Демек заплатите са силно компресирани у нас!:)))

бизнес който дава на работниците си мрз не е никакъв бизнес , а робовладелка организация. Не ни трябват такива бизнесмени. Да го духат

Вдигат МРЗ - Автоматично се вдига заплатата на онези 240 дървеняка у Парламенто :) Така че там едва ли ще има проблем обикновенния жител на Бустаня да драпа за 46--480 на месец а онези звезди на бустаня да суркат по 6-7-8 бона на месец ... ех жив да го оплачен Шкембака от Тримата Тенори :( отиде диетата на вятъра. Досега я караше с 1500 на месец а сега с 6-7 бона след няколко месеца ще му трябва нещо по здраво от лимузина че да го издържа при транспортиране )

Олигарсите искат да обезпечат и пра-,пра-,пра-,внуците си. Нали го чухте Гергов. Бил се срещал с Домусчиев в Швейцария,защото децата му и внуците на Гергов ходели там на школо.

Да въведем среден доход на "БизнесОт" , за да знаем средно на колко възлиза печалбата им, за да имаме база на сравнение спрямо МРЗ. После да се разберем!

Родното бизнес, като не е съгласно на сътрудничество, да бъде принудено за догодина да плаща по 500 лева, а за всяка следва да се увеличава с по 50 лева.

Депутатите като си увеличаваха заплатите, питаха ли народът (в случаят КНСБ) с неговата МРЗ, да се разберат, може ли или не?

Родното бизнес да го духа!

Един куп олигарси, които печелят милиони, а дават стотинки на работниците си се самоопределиха, като "БИЗНЕСА".