17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е са ми кажете, че запада не спира да мисли как и къде да се ебава с Русия.

ПИПО

Foreign Policy е американско новинарско издание..... Пропаганда, пропаганда, пропаганда.

момента.Втори фронт за путкин.

ПИПО

Ами взимай пушката и тръгвай.

Моментална атака и унищожение на Мордор и сатрапа Путлер! Слава Украина!

"Давай да нападаме!" ?

Това ми напомни, че Путин заяви нещо. Русия ще се защитава с всички възможни средства, включително и ядрено оръжие в случай, че бъде нападната. Така че който има желание да има радиационен облак след гъби в родината си, да заповяда да нахлува.

От атом ли ти се мре или от радиацията в последствие?

Бразди, огради и т.н. Който е смел дасе пробва да влезе. Неколко ракетки за добре дошъл ще са достатъчни. Може да се изстрелят от километри...

Чакалите точат зъби да оглозгат Русия. Русия не е обаче нито Сирия, нито Югославия.

Тези бандити коити използваха Укрианците продължават да се радват на бандитското си мислене все едно, че са някви умни и успехите им са нещо за хвалене, били нанесли вреди на Русия, 50 държави срещу една, като глутница диваци с високотехнологино оръжие, водят света към мизерия и обратен прогрес, и дехуманизация

Какви Тъпи Умозаключения на Тикви ! Това Укрите ли ви го измислиха ? А вие няма какво да пишите им подражавате ! Всичко ще е до Изборите , а след това ще гоним Укринския Посралник и Укрите от България !

Какъв запад се чуди бе - в съседната им държава, "супер сила" води война след нападение над нея. Нормално е армията да реагира. Да не са нападнали Русия случайно ... При заплаха се взимат превантивни контра мерки. Може пък там да няма Путинисти и местните да са пичове и да не се мазнят на Митрофановки.

Не бе, колега, никой не чака да оглозга Русия - тя сама си я върши тази работа, при това много добре.

ще стане

Strana na teroristi -amerika

а НАТО дето прати всичко що можа на Украина, не си е оголил г-зеца, ама ич!

Скоро саксонските парцали ще замлъкнат защото няма да има ток да пишат глупости

Най-добре да изчезне

Прогнил кромид лук....

Евентуално нахлуване в Русия на НАТО е само в кретенските мозъци на руските орки, които трябва да живеят в страх и тъпа пропаганда, само и само жалкият и мизерен им животец да има поня някакъв смисъл. ПРез това време шепа руснаци тънат в охолство на яхти. Подпомагани и от индоктринирани зомбита като вас.

Айде нападнете я бе евроджендърчета с лакирани нокти,нападнете я ако ви стиска…ама после ще има мяу

Като Русия държи войска там, почва рев защо ни застрашавате. Сега пък нямало войници. Ми чудесно бе, сега е моментът да я нападнете

Бе кухи, кухи, колко да са кухи - отиди в една Естония да видиш как изглежда и как живеят хората там.

Ми няма да се случи

В отговор на саботажа на СП руснаците може да прекъснат кабелите под океана за интернет и западните медии да попнат да използват пощенски гълъби вместо електронна поща

Как живеят хората в страната с най-висока инфлация в ЕС според теб?

Русия няма нужда да бъде нападана, тя си има ръководители, които я унищожават повече от евентуален външен агресор!

Не искат заради обикновените хора, а не промити прости мозъци като теб.

Мислиш ли, че знае откъде се държи пушката?

Кое бе, пич? Двайсетината хаймарса ли имаш предвид? Или няколкостотинте джавелина? Та тя помощта още не е започнала...Истината е, че мачът вече седем месеца е хикс и мачът си е Украйна срещу Русия. Ако търсите оправдание за руския резил, търсете го в парцаливата руска армия, малоумното командване и оная абсурдна колона от 60км, дето очакваше да влезе в Киев на парад. Хаха. Пълни смешници.

Остави го и то е едно руско тролче педерастче ,не си струва даже да дискутираш с тях.

търпели били големи загуби?? буахахааа какви загуби търпят , с едва 7 % от ВС вече владеят 1/3 от Украйна присъединиха четирите най богати региона и едва сега започват с + още 1% от резерва си за приемат Одеса Нилааев Харков и Киев. Големи загуби тъпрат няма що .

Айде смачкайте ги Тея руснаци и да се свършва.

Конкретно ние в България няма защо да се притесняване за оголването на Русия. Спете спокойно, деца, има кий да мисли за Русия. Повече трябва да се притесняваме за нашия изцяло оголен задн..к.

Всъщност много по-добре отколкото в Русия. Тя, инфлацията в Русия хич не е ниска, между другото. Официалните лица говорят за 13-14%, което означава около 20%, поне.

Като пишете нещоу, поне малко го проверявайте. Русия търпяла големи загуби.....ужяс.

"При заплаха се взимат превантивни контра мерки." "Превантивни" не означава ли "предварителни", т. е. взети мерки още преди заплахата? Демек, изпреварващи самата заплаха?

Казва се или "тези" или "тия". Дума "тея" няма. Учи български и после се изхождай.

Да ама ти не каза и една истина. Ако бяха само 7% защо мобилизират нови сили бе тъпчо?? Имат загуби около 160000 убити и ранени. Това ли са ти 7%?? И защо си оголва границите?? Те не владеят и 1/5 от Украйна.

Защо не пишете нищо за почти обкръжените руснаци в Лиман ?

Гониш козите по поляните май.

Тъпа еврогейско-краварска пропаганда. По-тъпа и от комунистическата преди 80-те.

Всеки сам може да прецени поднесените мнения дали са военни специалисти или на обикновени рупори на полето на иначе така добре платената русофобия. Помним, че фобиите са болест, нали?!? По темата - защо "Западните специалисти" пропускат момента "ротация на войските от първа линия". Това са го измислили още римляните... Легиона е от 3 кохорти - едната е на вражеска територия, втората охранява лагера и поправя съоръжения и пътища, а третата е на ... СПА! Тоя термин не е отсега! И не се учудвайте на "успехите" на точно тези апологети на военното изкуство във Виетнам, Корея и Афганистан - могат да ви обяснят най-вече как да бягате от посолство, от летище и други такива маневри...

ама не съвсем. На 2 пръста от гъза и ти влиза точно там.:)

Време е НАТО да организира специална операция в Русия и да спасим горките хора от руското робство от потисничеството на Москва. Сигурен съм че ще бъдат посрещнати като освободители. Руснаците обичат тия които им дават пари и пиене.

Оголен е задника на жена ти. Ние сме в НАТО бе миризлив русофилистик. Нека ни нападне някой,ако смее

Нападаме Русия , или какво ?

"почти обкръжените" като "почти бременна жена" ли е, или нещо по-така...

Последния месец така напредва че се изнесоха от 80 000 кв км , предимнно от харковска област и кото оставиха доста оръжие на украинската армия, включая чисто нов Т90М . След излагация в Изюм, сега е наред и Лиман който вече е в оперативно обкръжение.