Ирма удари западния бряг на Флорида

Ураганът Ирма удари силно западните брегове на южния американски щат Флорида, макар и отслабнал до първа категория и до тропическа буря.

Обратно в новината

Коментари - Ирма удари западния бряг на Флорида | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Печалбите на застрахователните компании ще са към 200милиарда гущера-това е най-важното,а туй,че хвръкнали няколко покрива и гипс картона е наистина голема трагедия. Задължителна застраховка -най -добрият рекет измислен от поръчителите на ХАРП.

Лееле колко страшно , вятъра им разруши дъсчените колиби, тука 100км/ч не се счита за вятър.

Няма прошка! Да се готвят за следващия удар... :))

Американците обичат да драматизират. Обикновено правят от мухата слон и го побеждават с голям героизъм. Да изчисляват там колко струват щетите, и да ни дават сметката, да я плащаме.

Духнало там и ги окъпало малко - голяма работа! Ние с гаджето това го правим докато се забавляваме.

ВЪрти, Ирма, вЪрти в гъ.а краварски дърти!

Всичко е добре когато завършва добре! Имот и пари се придобиват и връщат, човешки живот - не!

Да отпуснем някой друг милион за братята хамеиканци,а!!! ХО ХО ХО

Никакъв напредък в съвременната технологична цивилизация не може да има ако не измислим начин за автономно електричество. Не само това но без електричеството човешката цивилизация ще се върне там където е била когато не го е познавала. Дори ще бъде още по-трудно защото съвременните поколения не познават живота на тогавашните поколения.

Урагана ударил Ню Орлеанс доведе до над 1000 жертви мисля и 150 милиарда загуби. Сега може би загубите ще са повече, но надявам се жертвите по-малко. САЩ е велика страна. Не съм им толкова голям фен, обичам и Русия, но ви казвам. Те ще са сплотени, ще преглътнат сеирите около Тръмп, ще запретнат ръкави и ще се справят. Нищо подобно няма у нас. Едни фирми щяха да окрадат едни милиони. Не, че и там няма да се поолапа това- онова, но няма да е като у нас - само корупция, далавера и фалшиво строителство. Злобейте мама ви ялова прошляци и керпедени. Държава с над 15 000 милиарда БВП ще извади 150 милиарда и ще се справи. У нас едно Хитрино не можахме да оправим. Чудовищна некадърност и кражби и там. Бисер, Мизия. Не ща да си спомням - фургони до безкрай. Стойте, гледайте и плюйте големите и великите. може и вас да ви огрее. Само този щат прави доста над 1 000 милиара БВП годишно - толкова родния ни МутроБойкостан не е направил за всичките 27 демократични години. Злобейте, плюйте и се молете да не идва у нас злото.

точно така.

Така, така! ВСЕКИ ДЕН да се чуват такива новини!

повече наддаваха вой, а реално нищо особено

На Журналята им хареса думичката Ирмагедон и почнаха да плещят простотии. Ма тези в САЩ си плещят щото са си там и си им е работа. Не виждам що нашите плещят по въпроса, а пък путлерастията направо си пръсна ануса от яд и злоба. Затова ли е това непрекъснато осведомяване? ама не стана работата. И Куба реве заради урагана, ама никой явно не се интересува от нея. Ако тъпите путлерасти не пишеха тъпотиите си под статиите за Ирма и Флорида и журналята нямаше да пишат за нея. Ако тъпите путлерасти пишеха под новините за разрушена Куба, може би журналята щяха да обръщат повече внимание на нея. Но когато всичкото тъп путлераст само чака статия за САЩ, то е нормално да преобладават статии за САЩ. Така че сега сган малоумна няма какво да ревеш че пишело за остслабналия ураган

То хубаво щеше да бъде бате Ким точно в тоя момент да им прати няколко ракетки и да им пръсне джигера.

2 паднали дървета,5 годишни и басеин с листа.Утре всичко ще е оправено.За панелките не се строи заради почвата.За селото,аз съм направил повече от тук отколкото повечето мързеливци в БГ

Aбе, мъка ми е за Mика Cтоичковата!?;) Kво ли, прай там, защо няма селфита, колко е щастлива, колко бебета има и.т.н, "Bсе, Bажни Hовини".... за лайфъъ....;))

Ирмагедон във Флорида (обновена)....Армагедон ще настане над продажните ви задни опорни точки, гербаджийско-кравварски подлоги, не журналин.сти!!Стига плакахте за тая Флорида и Кравария, как не отидохте в едно българско село да направите репортаж за битите, изнасилени и ограбени възрастни хора и безнаказаността на извършителите?!Гнус ме е от вас, подлоги, от вас и всички политици!!!

4та степен. Разочарован съм. Путин да си стяга урагните...

Удри Ирмо,Удри!!! ХО ХО ХО

ирма е нищо пред русофилията...

Мараба кавал,рано си застъпил!!! ХО ХО ХО

прекаленото черпене с битови препарати води блядовете до хо хо хотия!

Абее като ви чета коментарите започвам да си мисля, че сме най-дебилният народ, който може да съществува някъде, някога! Аре нас да ни тресне едно такова нещо да видим тогава как ще квичите всичките, че идва краят на света! Имайте предвид, че след този ураган за много семейства в засегнатите региони животът повече никога може да не е същият! Например, защото преди урагана в семейството е имало с един татко повече... примерно само казвам...

ние не правим злини никому ...

А бе дебил , кво ме е.е мен за Америка , когато България плачеше Америка си правеха барбекюта.

педерастията лошо се отразява на възприятията на природните стихии. Преди десетилетие това щеше да се и обиклновенна буря, сега евакуират цял град и за какво не е ясно. Гледам колите си се движат няма драми нооо педерастията е лошо нещо много лошо...

Дали са успяли навреме да ЕВАКУИРАТ хилядите тонове Латиноамерикански Хероин? Това е по-важното

Какви са такива глупави тия американци от Флорида? Защо не си построят панелки? Ще изглеждат супер на фона на Маями Бийч.

И какво излезе - американците направиха от мухата слон! Чакаха се ветрове с над 300 км/ч, то не беше рев, не беше вайкане, не бяха евакуации, а накрая ги удари тропическа буря със скорост на вятъра едва 120 км/ч. Аз лично съм жив свидетел на няколко такива, и трябва да ви кажа че са неприятни, но не са нищо чак толкова впечатляващо. А тия лигльовци продъниха ушите на целия свят с тропическата си буря. По.Сер.Ковци

Истината е че хамериканците живеят в бараки. Шарените къщи в факултето и Столипиново са по здрави от хамериканските

Пориви над 140 км/ч отнасят керемидите и после покрива. Познай ако стане у нас?

Лелеее колко злоба прочетох тук! Не е истина! Хора, много сте злобни, ама много, душите сте си отровили от злоба. Ами какво да ви кажа, не знам защо не е имало такива новини от Куба, може и Куба да не е предавала новини какво се случва при тях, може и да не е било така разрушително. За карибите прочетох доста в интерес на истината, мисля, че който е чел е разбрал какво стана там. Същото важи и за САЩ. Липсата на човещина в повечето българи и най-вече в русофилите е показна за състоянието на държавата ни. Слаба държава, населявана от затъпели, озлобени индивиди, които изпитват радост, само ако видят някой човек в нещастие или умрял, , ако е американец или от западна еввропа, банкет вдигат. Много сте зле. Смятам, че човещината изисква да посъчувстваш, друго, така или иначе ние не можем да направим. а за това дали те на мен ще съчувстват - не се интересувам, това е техен не мой проблем, за мен е важно аз да съм човек.

а у тебе липсата на акъл , за да мислиш и 5 сек , е израз на зомбираните, клиширани хора, които също МРАЗЯТ, НО НАЙ-ВЕЧЕ СОБСТВЕНАТА СИ СТРАНА И СЪОТЕЧЕСТВЕНИЦИ. ( аХ, ПРОЩАВАЙ - ТИ СЕ РАЗГРАНИЧИ ОТ НАС КАТО ТАКИВА - ТОГАВА ОТ ТЕЗИ НА МАЙ МАТА ТИ)

А ти на кого изрази съчувствие днес? Може би на кубинците, където вействително е вилнял ураган от 4 степен или на жителите на малките острови, пометени от бурята? Не виждаш гредата у тебе, а сламката у някой, йойто написал. че това не е ураган , а буря.

По сиенен вървят едни безкрайни репортажи, водени от инфантилни репортерчета, които с патос плещят глупости: "... ето виждате как това дърво е напълно пречупено, виждате как е паднало и изкривило тари дебела ограда, което говори за тежестта на дървото..." и такива подобни безмислени простотии. Имам чувството, че съм с коментатори от някой спортен канал, които обясняват как Жон Хъкдафак пробягал нам колко си фута и как кръшно си завъртял задника от радост, след като забил топката зад линията. Медиите правят от хорското нещастие реалити шоу, в което си пробутват глупавите реклами...

Ай сиктир с тоя ураган бе! Дреме им на 95% от българите колко ветрец е подухал в говедария,та през 15 минути по половин час ни осведомяват напоително и цветно по темата! От вчера не мирясват всички журналя с тази "световна"новина1 Да вземем и помощи да им съберем на тия тъпунгери,за да си купят повече патрони за стрелба по бурята и вентилатори?

О , ти за парите не бери грижа. Те ще си ги вземат от нас по всякакъв начин. Ще им платиме и ветрецът и дъждецът. Щом ние работим, а не можем да си купим жилище, а тях ги гледам по телевизията - тлъсти, охранени, не работят нищо, но имат кола и къща - как става това.

Аз пък какви яки спагети си сготвих вчера. Направо Преядох

И cpa ли?

оли кък са издрищих, чуеееек...

С чесън ли?

Без чесън, за да не вонкам. Че имах и гости

Безчувствието на медиите към пострадалите в Куба и на Карибите ни направи безчувствени към тези в САЩ.

Що бе? Голям купон с тея, дето се готвели да стрелят по бурята! Тъпомерът е счупен на квантово ниво! Тия от Гинес ряпа да ядат...

тия урагни удрят и други места и Куба ама не чух от Куба да се оплакв всяка минута или медиите да ни заливат с ежеминутни новини :урагана идва, ей сега идва, всеки момент ще удари..."Щото в изостанала Куба хората живеят в нормални къщи /монолитни от тухли и зидове/ за разлика от шпертплатовите бараки на благоденстващите в гетата на САЩ дето все ураганите идват и отнясят дъските и шпертплата.

Оляхте се , осрахте се, с този ураган за да ни информирате на всеки кръгъл час на какво разстояние от сащ се намира сякаш у нас всичко е ''спокойно розово, благополучно'' както нареждат властващите.. То не бяха апокалипси, то не бяха най страшния най унищожителния та на човек да му се отще да ви слуша и гледа защото знае че нищо реално няма да научи от българските медии

не ни пука за крамварската сган - това е истината! така, както и на тях им пука единствено за техните мазни задници!

Май тия урагани са само за форумните писачи? Нищо ново за американците.

След Ирма и Харви и още няколко ще им дойде дюшеш - нали обичат силните усещания янките и обичат и на другите по света да ги създават, а сега е време сами да ги изживеят!

Ще преминат Ирма след него и Харви, Американците ще се оправят, но човешкия фактор тук, който ни залива ежедневно не може да се сравни и с най - силното природно бедствие.

И без това във Флорида живеят предимно латиноси, негри и емигранти.На кой му пука ?

и доста руснаци не си запознат

E да де, на кой му пука

И то предимно свръх богати руснаци, от рода на тези дето изкупиха на свръх цена губещите имоти на г-н Тръмп !!!

мачкаааай! Колкото повече проблеми в САЩ, толкова по-мирен свят!!!!

мирен свят .. ненормалник.

Е , може би предпочиташ когато навсякъде ври и кипи???

а куба ? ... нещо да кажете за куба ... или там не живеят хора ...

viva la revolution!!!

мачкаааай!

Хах и какво ще излезе, американците гледаха едно хубаво затъмнение и сега само бедствия в резултат от него!

Всичката патаклама е да се усвоят едни милиарди от федералния бюджет. Като гледах видеоматериалите ветровете не са по-силни от ветровете при една простичка нашенска буря.А при нас има и градушки, колкото топки за тенис. Тях по Маями градушка не ги е била. И аз искам да живея на брега, да слушам вълните и да мога от вкъщи да изляза право на плажа. Но всяко наше решение къде ще живеем означава да приемем и рисковете, които крие съответното място.

Най-важното в тази новена са Лорийн и Майкъл и онея двамата пилоти. Всички вече са звезди и за тях това е сбъдната американска мечта. Иначе майната му на урагана и да го духат бедстващите.

ами то все някой ги удря на 11 септември, ако не е Осама, ще е Ирма... съдба!

От симулацията се вижда, че цял Маями е под вода.....От реалните кадри, които виждам и сниманите клипове....това си е баси пролетния свеж дъш! Айде вече спирайте с тия фейкови новини че ми писна да слушам за колко милиона са евакуирани заради една локва вода.

от 300 годни е така в тази част на света ! Всяка година едно и също - ураган ! Даже този не е чак толкова силен . - 1= ва степен !!

Viral събитие в САЩ - да се съберат и да стрелят по урагана Ирма!!!!!!! Толкова viral станало, че полицията издала предупреждение да не го правят.Що пък да не отидат да гърмят по вятъра!? ...

Предложение, ако се задава цунами всички да се изпикаели в океана задружно...

Могат и да успеят да спрат урагана, но на съответната цена: като хвърлят 1 атомна бомба в окото му! Това го казвам не на шега.

Да, и тези двамата - Лорийн и Майкъл сигурно в първата брачна нощ ще си направят дете, то ще е момиченце и ще го кръстят Ирма.

А защо пък не :) Аз им го пожелавам :)

Побъркахте хората с този ураган. Сякаш сте във Флорида, а не в БГ.

Лошооо...