Горанов ще обяснява как държавата ще инвестира 2.5 млрд. лв.

С вял дебат и закачки за партийни конгреси и каси премина дебатът в парламента за икономическото и финансово състояние на държавата.

Обратно в новината

Коментари - Горанов ще обяснява как държавата ще инвестира 2.5 млрд. лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горанката Тъпото се обидил,че го питат как ще изразходва 2,5 млрд. лева,че било "политически "въпрос и "пиар" и го ударил на лигавене!Абе защо нямаше хора с тояги навън ,та да го питат както трябва! Това е върха,да избягва темата и отговорността която носи пред данъкоплатците,а иначе цяла БГ,наистина би се заинтриговала КАК или вече парите ги няма,мунчо!Щом шикалкавите,не е чиста работата,гледах дебата!Резил!

Моля, моля! Не подлагайте на съмнение качествата на Влади Мозъка - геният на свищовската финансова школа. Най-достойният кадър на Величко Адамов в областта на едностранното счетоводно записване.

Обикновена петъчна раздумка преди да потеглят към избралите ги за да им чеят кахърите и да мземат мелки и теглилки.Нещо за парите от КТБ, за "собственика" на " Булгартабак" и т.н. споменаха ли?

Правят си та..к хората , само че та..к на гол ...си е чисто е...е . И е изцяло за нас !!!!!!

Така, така, скучничко им е вече, ама нищо, ще ги разнообразим като ги закачим за вратленцата по стълбовете.

Закачки, закачки, но има някои, които са доста неприятни.

Чисто като говорене, правителството е искало да вземе кредити за: 16 милиарда лева; 5.3 милиарда лева; 4 милиарда лева; 3 милиарда лева сега за изтребители. Поне горните аз ги помня, ако няма още. Та въпроса е прост. Колко са били дълговете и резерва преди това управление и колко са сега? Вроятно са ни заробили в дългове. А някога имаше протести за 1 милиард лева дългове. Бойко ревеше по телевизията за децата на България, как трябвало да ги плащат.

Тъпунгер, гласувана сума е 16 милиарда лева за следваш 4 години: А 5,3 млрд, 4 млрд и 3 млрд са части от тези 16 млрд. Може и да помниш нещо, но си тъп да го схванеш очевАдно.

На теб значи 16 милиарда ти се струват малко? Още повече, че наистина точно Бойко ревеше до небесата, когато Орешарски искаше 1 милиард да вземе.

someone

ами те в парламента всички са богати и са се уредили до 9 коляно, щом имат такова отношение то показва колко са егоистични. финансите на държавата са нещо сериозно, не виждам нищо смешно за закачки.

"С вял дебат и закачки за партийни конгреси и каси премина дебатът в парламента за икономическото и финансово състояние на държавата." Ма мамини златни, ненагледни! Смешничко им било като трябвало да приказват за финансовото състояние на държавата! Такава смешна тема да им се падне да обсъждат! Ихууу, циркът продължава...

СЕГАШНОТО СЪСТОЯНИЕ НЕ Е ТОЧНАТА ДУМА - ................................................................ ФАЛИТ Е ТОЧНАТА ДУМА

Фали е дума за момент когато не можеш да си плащаш задълженията, а нови кредити никой не ще да ти опуска. Та не езле да научиш някои основни понятия. Можеш да кажеш, че ни водят към фалит, ама да каваш във фалит сме е идиотско.

Циганизирани политици , окрадоха държавата и я превърнаха в кочина само за ---26г.

Все някога ще си платят за този цинизъм!

Пак ли откраднати пари от партийната каса на БСП! Циганин да лъже и комунист да краде, това е невъзможно!

Крадат от себе си, колкото да не загубят форма..Тренират...Мислят си, че пак ще докопат държавната каса...

"Бедни ми Бедни........."До кога ще ги траеш да стават все по-богати а ти все по-беден!За твоя сметка,от евро средства,от износа на българското злато и съпътстващите го елементи от Менделеевата таблица,от износа на пари/наскоро икономиста Каролев по нац.медия обясняваше как било законно да се изнасят от страната след като са платени данъците/само,че не обясни до колко е морално да платиш на ниска данъчна ставка и да изнесеш в чужда банка,лишавайки икономиката, която ти е позволила да плащаш по-ниски Данъци от средства,от източването на банки за чийто фалити получаваш правото да платиш сметката,от това да ти платят за седмица работа 14 левчета ..........оставам на теб сънароднико да допълваш и да мислиш до кога би издържал!?

Та викаш икономика е когато никой не копа злато, щото не може. И било по-добре да не получаваме по 300 милиона от тази дейност, а да получаваме 0 лева за бездейност.

ИЗРОДИ!!!

Политиците са в МНОГО ДОБРО ФИНАНСОВО ЗДРАВЕ... За народа , ---ТАРАТОР БЕЗ КИСЕЛО МЛЯКО , ЧЕ НЯМА КРАСТАВИЦИ.

БСП да говорят за финансовото състояние на държавата е все едно, Виденов да говори за ниска инфлация и банкова стабилност..

Не си "ф час", нито си "одил на учи-лище"! Или си крал от ТКЗС-ето?