Филип Димитров е от първите европосланици

Бившият премиер на България Филип Димитров бе одобрен за ръководител на делегацията на Европейския съюз в Грузия.

Обратно в новината

Коментари - Филип Димитров е от първите европосланици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно от всеизвестните качества на Филип Димитров и на СДС се премълчава от уж откритият ни премиер.Ще го премълча и аз, макар че назначението в Грузия издава ясно личният му избор.А Еврорейските лидери вероятно смятат,че в Бг всички са такива.

Ибо господи, не е ли възможно за всички политици-идиоти да се намери работа като Европосланици???

Има още мегдан, ако Ф.Димитров е изключение, то "червеният партиен, доказано некадърен резерв" е неизчерпаем...Те са на всеки километър, но вече се разреждат по естествен път, а все още има въздухари и лумпени като автора, когото репреликарм...уви! Времето ще ги разреди и довърши..:)))

Мале-е-е-е.........

Пишеше България до Рампой и Барозу, пишете за тез двамата, че Ашрин ги е назначила без да пита българския народ! Това се едни от най големите мошеници, доказани корумпирани и провалени политици, които не са избрани по ваша вола.

Когато гръм удари,как ехото нагло и просташко ще заглъхне!Ей брониран в главата, кой е корумпиран Ф. Димитров ли? Що не вземеш да се гръмнеш, преди да се гръмнат тези, които са дали трибуна на просташкия ти коментар. Знам, че това няма да го пуснат, както не пуснаха два други мои нелицепрятни за "червенушките" коментари!

За тези двамата адмиранти в Св. Писание казано: По делата им ще ги познаете (в случая по коментарите им).

Фильо е пратеник на американците в Грузия, за да обтяга отношенията между ЕС и Русия, да работи срещу Русия и ще бъде в бъдеще голям срам за Блъгария? Дано руснаците да се усетят и му пъхнат под опашката

Вие двамата явно не се чувствате българи, щом така горещо аплодирате един от унищожителите на съвременна България?!

Имаше един адвокат който си даваше кантората за явочна квартира,след това при кое управление изчезнаха сто и петдесет милиона заем за нефтохим Бургас??

Този НЕанонимен плонж , който правите с това изказване, за кого е предназначен?!

Двамата посланици да не се завръщат в България щото ги чака народен съд и опандизване. Да поискат убежище в спалнята на Ашлин

БРАВО! Филип Димитров е сред най-стойностните общественици на България. Хубав ден за българската и европейската демокрация! Да сте жив и здрав, г-н Димитров!

Този е един от гробокопачите на България!

сега, след като си имаме европейски посланици, следва да се закрият посолствата на европейските страни. Европейският посланик ще представлява всички страни, членки на ЕС. А всяка отделна страна може да си има консулства. Така ще се закрият хиляди синекурни длъжности и ще се спестят милиони само за нашата бедна България.

Аз ще се радвам.

Браво ,един от най-добрите и честни български политици!

Искрено се радвам ! браво и успех!

Леле тея грузинци явно много са съгрешили щом им пратиха тоя некадърник

Брей, ЕС и САЩ взеха че се сетиха за един от старите си верни слуги и му подхвърлиха блажно кокалче, в знак на дребна благодарност. Както се казва "забавят, ама не забравят"! След като навремето се опита да оправи България и малко се поосра, сега ще наблюдава отблизо оправянето на Грузия, с брюкселска заплатка, без да си мърда пръста за нищо следващите няколко годинки - ей че сладка работа е това, не е като да събираш праха в Родината, на сметището за използувани и изхвърлени "бивши"...,Е, да, ама преди това трябва да послужиш вярно на Господарите... Вярно, че не оправи България напълно, само я започна, но пък чалга-лумпените наскоро си избраха полуграмотна мутра за Нов Велик Вожд и Оправяч, така че, спокойно, той ще довърши великото оправяне започнато от Филипчо Д.

Тоя май го свалиха с вот на недоверие, защото некадърно управляваше.

Тъпунгер си ти и нищо не помниш. Нито колко време управлява Филип Димитров, нито колко генерални стачки имаше през този кратък период, организирани от познай кой

Най некадърния министър-председател? Автор на изключително позорната и корупционня реституция!За това го свали НАРОДЪТ, е не нкакви тълпи

Ти не помниш, ти манипулираш! Но бедата е, че не го и съзнаваш, това е проблема - пък сте и много, и пак тука, за жалост! А него го бутна зараждащата се олигархия с инструмента - ДПС! Ама какво да ви разправяме на вас, биете на КУХО.

САЩ се опитват да владеят ръководството на ЕС чрез еврокомисарите, идващи от източно европейсикте страни, които прокарват американска политика. Току що стана известнор че Кътрин Ашлин- атглийския представител в ЕК си избра два свои съветници от българската СДС-П.Тафов и Ф.Димитръв, а за СДС се знае, че директно се управлява от Отворено общество. Кристалина Георгиева, еврокомисар от България е била 20 години в ръководството на Световната банка - американска институция. Същият е еврокомисарят Джон Лама от Малта който първото нещо, което направи бе да прокара генно-модифицираните храни на американски компании в Европа. Тези комисари баха допуснати в ръководството на ЕС пред затворените очи на десните сили и социалистите в Европарламента.//// Из новия анализ на Идея за България със заглавие ЩЕ СТАНЕ ЛИ ЕС ПЪРВА СВЕТОВНА СИЛА? РУСИЯ И ЕВРОПА. ЗА НУЖДАТА ОТ НОВА ЛЯВА ПОЛИТИКА ще го прочетете в нашия сайт. Идея за България- алтернатива на статуквото

Ти не си ли разбрал че ЕС е една куха институция подчинена на САЩ:)))

Защо мислиш съм напинал този анализ? Чети преди да правиш подобни изводи

Както е известно, за да се занимаваш с външна политика в ЕС не е нужно да имаш кой знае какви качества (справка - лейди Аштън), така че изборът на Фил Димитров е добър - гъделичка националното ни самочувствие.

Напротив, срамувам се.

Искрено се радвам и се гордея - Европа не може да бъде подведена и дори в най-недобронамерените коментари не се прокрадва съмнение в компетентността на Филип Димитров. Чудесна новина, наистина!

Дано да спреш да гласуваш, и ти си една от тези, които закопаха България с глупавия си вот.

много сте злобни и завистливи гогпода форумци! Браво Филип, дерзай в ЕС, тук в БГса диваци!

Не, такива като този идиот направиха хората на диваци. Този е за затвора или по-скоро за лудницата.

Успех на Филип

Катрин Ашлин е слуга на американците, а нашите ще бъдат сруга на Катлин- Втора употреба...