"Ферари" отнесе велосипедист край Евксиноград

Пострадалият е с контузии, но няма опасност за живота му

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

""Ферари" отнесе велосипедист край Евксиноград" Отнесе? Къде го отнесе?

В училището по български език, ама не знам да го е Зимал нЕкой :) Абсолютно неприемливо е в официални новини, особено в заглавия, да се употребяват жаргони. Поне едни кавички да се бяха сетили да сложат, ама откъде толкоз акъл в тия празни тикв... глави?

Новина щеше да е ако велосипедистът беше отнесъл ферарито....червеното.

Почнахме ги колоездачите. Да ги изчегъртаме от пътищата до един

Да те изчегъртат тебе дано.

Това Ферари е класически истински спортен автомобил, от истинските. Доста по-истинско от сегашните Ферарита. Друг е факта, че не ми изглежда особено добре поддържано. Като имаш брада, трябва да имаш и гребенче. Само че, асфалта навсякъде в България е доста гладък, което е много лошо за сцеплението, изобщо като цяло неграмотно положен, отделно е толкова скапан, че нощно време ти трябва прожектор, за да видиш къде е пътят изобщо, за маркировка изобщо и не коментирам, това е мечта. Погледнете който и да е път, извън България, асфалта е доста грапав. Нямам как да кача снимка, че да видят тия, дето не са си подавали носа извън границата. В България АБС-а ми се включва почти винаги, когато се наложи да спра малко по-рязко от нормалното! Човека явно е натиснал малко педала, не е овладял кончетата отзад навреме, и колата се е завъртяла, опираме пак до поддръжката - гумите едва ли са свежи, оттам е ясно. За да счупи джантата по такъв начин, удара трябва да е бил жесток в бордюра. Жалко, защото 100% купето вече е усукано, и това не става за кола повече. Тия коли не са направени да издържат на удар, а да ги караш редовно с 200+, чий го дири това в изпотрошената България, абсолютно мъчение за многото цилиндри отзад! Сега шофьора може да си купи едно полско Фиатче, и да си джитка с него, с до 140км/час, звука ще е почти същия.

По наште пътища, обилно осеяни с кратери, дори с каруца е опасно да се движиш, хората ферарите си купуват да карат по тях. Ми идете си карайте фераритата там, където има пътища. В България такива няма, и максималната скорост от 140 км/ч е само за балъците, да си мисля, че наистина имаме магистрали. Няма дори 5 км по кото и да е магистрала у нас, която да позволява повче от 100 - 110 км/ч без да ти се обърнат вътрешностите от друсане или слалом между ямите. У нас е за луноходи, с 20 км/ч, не за спортни коли.

Мантинелата е правила обратен завой.

Жалко за ферарито.

ТИЯ ФЕРРАРИТА ЗА НИЩО ГИ НЯМАТ.....

Неслучайно за такива автомобили в САЩ се допълнителен курс за да можеш да я караш ! Крайно време за всички спортни МПС да се кара такъв курс !

Много точно. При нас всеки новозабогатял селтак си мисли, че е Шумахер.

Това драги приятели е Бабата на Ферари . От старост е паднала гумата, предполагам и скоростта е била около 40,50кмч:)

Без да обиждам ИСТИНСКИТЕ софиянци, във Варна се напълни с измислени такива и карат от нагло по нагло. За целта си купих още 1 кола стара, тежка, грозна и ВЪРВИ. Засега се пазят от мен, но съм им измислил и други мерки на фалшивите дупета.

.за целта една Волга с три скорости е супер.

Бай Ганя ферари ли е подкарал ?

Ако снимката е вярна то колелото е отнесло ферарито .

От Варна до Каварна са няма и 60км. Откъде ви намират?

Някакво тъпо софийско гъзе с ферари дошъл във Варна 2 дена да види морееее.

На застрахователя ще му се присере.

Това евтино и дърто Ферари не струва и колкото нов Форд Фиеста.

Бърза спраква показва, че този модел върви по 80-90 хиляди евра, като има и екземпляри за 100 и повече. Класика, която на всичкото отгоре вдига 300, да струва по-малко от форд фиеста хахах.

Сигурно не е застраховано.

Между Варна и Каварна ?? А, защо не между Варна и Констанца ?

Жалко ца колоездача и за Ферарито. Лесно можеш да изгубиш контрол по дупките с бърза машина. Звука на Ферари v12 е уникален, но не става за ежедневка, само за събота и неделя. По-добре v8 всеки ден, аз така направих и не съжалявам.

Калъф та днес е събота.

Ещо много ферарите, всяка седмица по едно се тотализира

В неед фор спеед 3 съм карал такова Ферари. Не се чупеше толко лесно там. Блъсках го доста.

капутът във ферарито изгубил контрол?!? вероятно е бил друсан и през гъза, мамицата му башибозушка! добре, че не е загинал велосипедистът.

Този с Ферарито да го пратят при .Мъск Той си е за полет в Космоса, Марс. Там за сега велосипедисти няма.

К'ва криза, хората останали били без работа, туризма закъсал? Те фераритата взеха да се прескачатщт, утре ще четем, че две ферарита са се сблъскали, толкова много са явно...

При добричлии криза няма. Най-много Тесли са с регистрация Тоалетна Хартия.

Който пише, че Ферарито било дърто и тем подобни глупости нищо не разбира и сигурно е поредния малоумник, който си мисли, че нова Дачия и КИА е по добре от стара лачена 124-ка. Ама добре, че има такива малоумници, че ние да караме истински автомобили на смешни цени.

F355-класика!

Колоездачи научете се, че има разлика между задължителен пътен знак Г15 и Г16. При втория пешеходците задължително трябва да са на велоалеята заедно с вас и престанете да им звъните и да ги тараните с велосипедите и тротинетките.

E то там е 60км/ч бе. А е толкова защото има пресичане на една дузина пътища с предимство. Казуса е същия като онова БМВ дето летя на главния път и цапардоса Местан. Научете се, че където има пресичане на път без предимство по главния път не може да се кара повече от 60км/ч. по простата причина, че само при такава скорост може да се спре без да претрепете някого или да му счупите колелото.

Викаш, Местанчо ако беше излязъл на средата на пътя и онзи беше карал с 60, нищо нямаше да се случи?!? Научи правилника, бе, дебил, от път без предимство се навлиза на път с предимство когато водачът се убеди, че няма по никакъв начин да възпрепятства или застраши движещите се по пътя с предимство. лайното Местан що ще в средата на пътя? Мамицата ви башибозушка!

Движещите се по пътя с предимство трябва да се движат по пътя с предимство с позволената преди всяко кръстовище скорост, за да бъдат видянни и да им бъде осигурено предимството което им се полага.

Би било яко според закона ако блъснеш пешеходец или велосипедист, които пресичат или карат на обозначено за това място, да ти конфискуват колата и да им я подарят.

Ако оживеят, че да я вземат.

Бързите коли не са за малоумници, които не могат да ги управляват!

SirBob

Точно.

Тролчетата защо не са коментирали, че не е било ферари, а джипката на ББ :)

Не дай боже, човек ако влезе в такава ситуация, какви са обезщетенията по гражданска отговорност?

Къде го е отнесъл? Моля да ни спестявате уличния си стил на писане..

Богата държава, за 2 седмици 2 катастрофи с ферари...

Да внимава повече следващия път като кара колело

Това Ферари е Дърто корито. Сигурно само емблемата му е на Ферари. Такива тъпаци, които се качили на някакво раздрънкано подобие на кола и мислят, че са единствените на света. Психиатрия.

Петко изкара ли овцете на паша, Петко.

Да ти кажа ли, къде съм ги изкарал, за да отидеш да се задоволиш сексуално? Такива отворени като тебе, знаеш ли колко са ми ясни? Киртак скапан

Естествено дебилчо. Пасат заедно с майка ти... ;-)

Викаш гола вода. Селяко класческите ферарита нито са евтини нито са скучни и бъкани с компоти. Ма какво да ти обясбявам то акъл в мола няма как да си купиш. Я карай там нов внос беемвенце и служебната дачия и мълчи.

Да те отворя малко. Знаеш ли, какво е класически, колекционерски и скъп автомобил? Всичко там е абсолютен оригинал. Верно ли бе. Този тиган може да е скъп у ваше село, за да го дърпаш с магарето. Ама сигурно няма да стане, защото кой знае, колко тежи от кит и заварки. Се, мисли си сам, колко си наясно... Не го споделяй никъде

Бай Петко, това Ферари е 10 пъти повече Ферари от всички нови, които излизат от завода. Ти обаче няма как да го знаеш, понеже първото нещо, което правиш сутрин рано е да напсуваш съседа или някой, който живее по-добре от теб.

Това ли бе? Аве, сельооо. Разбирачов

Ферарито е приблизително на възрастта на шофьора си.

Викаш гола вода. Селяко класческите ферарита нито са евтини нито са скучни и бъкани с компоти. Ма какво да ти обясбявам то акъл в мола няма как да си купиш.

има няма 150 000 лева .......евтиния и с газово 100%

между Костанца и Лондон, в близост до Евксиноград

А не това е магистралата от Мурманск за Дубай, близо до Евксиноград...!?!?

Пууу, всеки ден катастрофа с Ферари. Ето, че България се оправя.

комплексиран ферари-тъпак

Временно движението по първокласния път I-9 между Варна и Каварна, в близост до Евксиноград, в посока Варна се осъществява в една лента иначи еначи лентити съ две амъ то нии начи теглихми жицъ и лентътъ я затвориуми и туи бии туи дъртуту фирари убра камънакъ у итъляескътъ моргъ викът многу пари стрвълу

Слава Богу, че велосипедиста е добре. Винаги съм мислел, че такива дзверове като това ферари, трябва да се шофират от преди това обучени хора. Задно предаване с огромна мощ под капака е предпоставка за подобно нещо. Когато аджамията уцели "правилната" комбинация скорост, ъгъл, газ става ей тъй! А за да не я уцели, трябва опит и теория. Колко млади аджамии се изпотрепаха с трибуквената марка, заради самоувереност, и създадоха лоша слава за леген на колела на един иначе прекрасен автомобил? А това на снимката е с много повече кончета под капака, че и един на него :).