Фелдшерка от Стражица изроди близначета в линейката

Филиалът за спешна медицинска помощ в Стражица обслужва хората в 22 селища

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази фелшерка е за орден СТАРА ПЛАНИНА

Респект пред такива хора! Една прекрасна новина!

В кой век живеем,че няма да знае родилката,че чака близнаци.Ужас.Добре,че всичко е минало благополучно иначе, ако беше се объркало нещо екипа на спешна помощ щеще да е виновен,че циганката ражда поредния паразид да цоца социалната система.

Браво...ама не е за браво мили хора, браво се казва на селското магаре като изпъне баира без почивка...на такава жена краката трябва да и измиете... ...децата ….ен-тите поред на майката...ЩЕ бъдат живи и здрави...ще ги отгледаме с НАШИТЕ пари, на бялата трудеща се ...сган...после ще им даваме детски добавки, помощи от всякакъв вид, помощи от разни асоциации... ...не е прав дядо Боже да дава такъв дар/близнаци/ там дето нито са искани нито са чакани, нито са желани...те ще бъдат само източник на приходи, нищо повече, с боси крака и увиснали зелени сополи... ...после ще ни мелят сол на главата че не сме ги ...социализирали...без да искат и да знаят, че за всичко са нужни двама - т.е. воля и желание и от двете страни... ...а фелдшерката...бедни ми бедни Македонски...ще тъне в мизерия и забрава с колокалната си пенсия от около 207,50лв.../с леки годишни корекции...ама да не са по много де!!!/ докато се яви някое от тези дето е израждала и я пребие за да и ги вземе.../пенсията...като на дядо Георги.../ Останете си със здраве...и не мислете че черното е само черно, а бялото -само бяло...и дано това не е поредният ми ...забърсан нелицеприятен пост...

Много кратко, точно и ясно описание на родната действителност!!! Съветвам те да препратиш този коментар в сайта на Премиера, Парламента, Президентството и всички наши и европейски организации за защита правата на човека! Съмнявам се, че някой ще се трогне, но знае ли човек.... може някой от членовете им дае е поредния пребит и ограбен от този електорат! Искрено им го пожелавам, колкото и нелицеприятно да звучи!

Браво на жената! Само да кажа на коментиращите, че майката вероятно е циганка! Вероятно сте прави, но има и изключения. При раждането на второто ми дете, в стаята ми настаниха българка, с три деца - момичета и сега четвърто - момче. Е, записала се на консултации и към 16-та седмица докторката й казала, че вероятно е момче и същата персона, доволна и радостна от новината, че най-накрая се е заплодила с момче, престанала да ходи на прегледи. Така пропуснали да установят, че е с високо кръвно. Отишла да ражда, носейки само памперси за детето, дори без да носи гребен, сапун, лъжица ....... за себе си. Е, малко преди мен, родила нашата следващия месия, но на родилната маса прави прееклампсия, вдига жестоко кръвното и едвам я спасяват. Както и да е. След един ден престой в интензивното, я доведоха в стаята ми и станах свидетел на най-голямата немърливост от страна на човек. Нито се решеше, нито се миеше, нито си хвърляше храната, която стоеше по цял ден на шкафа й и засмърдяваше. Проявяваше нездраво любопитство коя съм, каква съм, кой е мъжът ми и как изглежда, за последното даже благоволи да стане от любопитство от леглото си, за да го види, но в същото време цял ден не благоволи да стане и да отиде да види дете си, което беше в детска стая, под наблюдение от страна на лекарите, защото на въпросната "майка" й беше лошо и имаше още кръвно 100/130. Интересуваше я дали сняг ще завали, защото кравите, които гледали нямало какво да пасат, но не благоволи да стане и да си види детето. .... Та така. Има и българки такива!

Поклон към фелдшерката! Ние да се стягаме, че още две циганета ще изхранваме....

Значи родилката не е ходила никога на преглед, за да не знае, че чака 2 деца.....??? Иначе браво на акушерката за героизма.

Браво на тази българка!Дано има повече такива смели жени медици да помагат на България и българския народ!Чест и почитания на тази жена .Поклон!

Поклон пред фелдшерката и всички медици. Новината щеше да е чудесна...ако не беше малката подробност, че родилката НЕ е знаела, че е бременна с близнаци. Това означава абсолютно нехайство и към нея самата и към децата ѝ. Такъв човек не може да отгледа и възпита хора.

би могло да бъде хубава, позитивна, обнадеждаваща новина. ... но не е нито хубава, нито позитивна, а направо безнадеждна новина-престъпници и търтеи вече имаме много повече, отколкото можем да понесем, та и още двама наведнъж...

Браво, честито. Но какво е това “фелдшерка”? Мислех че само мъже стават фелдшери, а жени мед.сестри.

Познанията не стават само с мислене, трябва да се чете повече, а не само да се сърфира във фейсбук!

Ами ,Женя, жените си ставаме каквито си поискаме! Някои стават лекари, някои медицински сестри, а други - фелдшери!

Има и жена, която кара влак.

Фелдшер е професия и не е свързана с пола ….професия ,която бе затрита ….като много други неща ….Поздравления за фелдшерката !

Сигурно преди това, е изяла някой друг тупаник за благодарност?

Няма значение дали са бели или черни. Проблема е в нас белите в България , който не можем да накараме тези хора да се интегрират. В Америка имаха черен президент и едва ли е по лош от този който е сега. Проблема е в това че в Стражица има една прекрасна болница изградена по време на социализма която в момента работи на 10% от възможностите. Едвали ще струва много тя да започне да работи на 100% и такива случай да не са новина . Този град и близките села имат нужда от тази болница!

И сега аз съв виновен, че индианците, които бяха на синджир при бай Тошо дойде демокрацията и ги отвърза и се държат точно като диви отвързани животни...

Не не си виновен. Може би не си ме разбрал правилно! Апела ми е да се опитаме да ги интегрираме тези хора , да ги накараме да се образоват и от 100% консуматори да се превърнат в равноправни данъкоплаци който да получават това според което са дали на обществото.

АМИ ХАЙДЕ ОПИТАЙ-ДАЙ ПРИМЕР! КАТО НАЧАЛО СИ ВЗЕМИ ЕДНО АПАРТАМЕНТЧЕ В БЛИЗОСТ ДО ФАКУЛТЕТА, ИЛИ КЪЩИЧКА НАПРАВО В КВАРТАЛА!!! УСПЕХ ТИ ЖЕЛАЯ! А ИНАЧЕ-БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ НА ЧУЖД ГРЪБ СИ Е НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ ЛИЦЕМЕРИЕ!!!

Ето, такива новини ме кефят!!! Когато денят започва с позитивност и човещина , а не с убийства, самоубийства катастрофи и.т.н !!! Дано поне този ден мине без лоши новини !!;) Знам, че казването на едно браво е безплатно, Hо..... им го казвам от сърце, на тези добри хора!!!;)))

на сърцатата фелдшерка, свършила си е работата перфектно,като по учебник и такива случаи наистина трябва да са в учебниците, но все пак питам кога родилката е разбрала за бременността си, вероятно няма никакви прегледи и консултации и хич не й пука как се развива плода, тя самата и т.н.,трябва да има глоби за такива безотговорни родители

Толкова дребен и жалък народ какъвто се е устал на такава хубава новина не съм виждала. Вие драги( за тези които пак плюят -циганка българка каква е родилката) неможете да се зарадвате на хубавата новина. Ще еи е драго да четете лиши новини и да плюете. Лош народ... грозно и гадно... гнусно... Неможете поне на акушерката едно Браво да кажете... защото тесногръдието не позволява! Браво на акушерката, честито на майката и да са живи и зфрави децата!

Доколкото чета, всички казват браво и наистина е БРАВО на фелдшерката, даже браво е слабо казано! Хората се възмущават от незаинтересоваността на майката, която не знаела, че чака близнаци. В кой век живеем, това се разбира и при най-обикновения преглед, а тя очеИЗвадно не е ходила на никакви прегледи, това е безотговорност, как ще ги гледа тези дечица, това възмущава хората.

АЙДЕ ДА НЕ МИ СЕ ПРАВИШ НА НЕЩО РАЗЛИЧНО ОТ НАРОДА СИ!!! ПРИ ТОВА С ВИСОКОМЕРИЕ И ПОГНУСА,ЕДВА ЛИ НЕ! СПОДЕЛИ ЗА ПРЕД ПО-НИЗШИТЕ ДУХОМ, КАТО СОРОСОИД, ТИ КАКВО НАПРАВИ ЗА НЯКОЙ ЦИГАНИН И ЗА ИНТЕГРАЦИЯТА ИМ?! КУПИ СИ ИМОТ В ЦИГАНСКАТА МАХАЛА ЛИ? ИЛИ ПРАВИШ ДОБРОВОЛНИ ДАРЕНИЯ ВСЕКИ МЕСЕЦ НА НЯКОЯ СИГАНКА,ДЕТО ВЗИМА ПОВЕЧЕ ПОМОЩИ ОТ КОЯТО И ДА Е НОРМАЛНА БЪЛГАРСКА МАЙКА? ИЛИ ПРИЮТИ СИГАНИ У ДОМА СИ? КОЕ ТОЧНО?!

Браво! Каква по-хубава новина! Да да живи и здрави бебетата! Дай Боже повече смели медицински работници! Преклон пред куража на фелшерката!

[url=http://seorussian.ru]продвижение сайта в интернете цена[/url] - [url=http://seorussian.ru]seorussian.ru[/url]

Ami BRAVO na feld6erkata! Ako ima pove4e takiva hora kato neia 6te e super polezno za Horata v BG. Dano ima koi da oceni tazi jena i da ia vaznagradi .

ти що не пишеш на кирилица,не си ли изучавал български език, какви са тези четворки и шестици в правописа ти, засрами се, това е невежество и гавра с българския език

Не знаела, че е с близнаци...циганка отново

Браво, да се учат как се обслужва циганското население. Кои подред деца е родила жената, 6то и 7мо или 7мо и 8мо,та са се родили за по-малко от половин час?! Лекари, сестри, свиквай те, така ще бъде. Очакваме да обслужват с нашите пари тия дето не знаят, че били бременни.. И такааааа

Ei, mnooo bokluci stanahte v BG-to be... vse za ciganite prikazvate, mi kat ste po -umni 6to ne uspiahte da se spravite s tiah -da gi obrazovate, da gi civilizovate, da go pod4inite na bg-standarta... SME6NI STEEEEEE.....

А ти какво направи в тази посока, че критикуваш?!

А ти какво направи в тази посока, че критикуваш?!

И бая боклуци избягаха, слава Богу, от БГ-то бееее! Ей такива, които не знаят и кирилицата дажееееее!

Браво! Поздравления за жената, помогнала на родилката! Ето, че все още има качествени хора! Прави ми впечатление, че родилката не е знаела за многоплодната бременност. Вероятно е циганка, забременяла случайно. Желаните бебета са следени и пазени от специалисти.

една жена, която ще става майка ТРЯБВА да се грижи за детето си, преди още то да се появи на бял свят...а това /малката забележка/ показва...друго, спуга циганска! действителност, зад която пък стоят още много други детайли. Все пак - браво на българката, която е изродила две циганчета :-)=== Дали след време ще казваме браво на двете циганките, които ще изродят българското бебе ...:-)

Браво на фелдшерката !

Но раждането без усложнения не е "спасяване на живот"!

Браво, това е чудесна новина!

тук е хубаво да има 100-ици коментари, а не за путьовщина, тръпщина и европейщина, айде де , амаха дърдорковци без възпитание.

циганка ли е...

мале какви малки душички...

Брово да си жива и здрява!!

УАУ !!! Барво !!! Има и добри хора в тази държава.

Добре че не се беше паднала акушерка от Сливен