Федерален прокурор Ким: Като цяло съдебната система в България не е независима

За разлика от пандемията от COVID-19, корупционната ендемия на България не може да се лекува с единична или двукратна ваксинация, заяви юридическият съветник на посолството на САЩ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еврика!!!

Всичко хубаво, ама името Елена Поптодорова нещо не ми се връзва...

Щом и тая кифла го е прозряла... значи нещата са трагични.

А, тая що не земе да си е.е майката у САЩ? Или там родител 1 ли 2 ли... каквото е там. Не че в България няма корупция.

Още един да дава акъл, но няма кой да чуе! Сега ще видите коментари , главите ви ще се замаят!

Тя е "само" клептоманка. Иначе, подкуп не бара. Когато няма кой да й даде.

България е капка в океана в сравнение с корупцията на ЕС и САЩ. Тук се крадат хиляди, може би милиони. В ЕС и САЩ се крадат милиарди, билиони и трилиони. Тая корейка сама не си вярва.

Good Morning, America!

Напърво място това е груба, арогантна намеса във вътрешните работи. На второ място, не им дреме, ама ич за корупцията. Боли ги за Южния поток. И че ще използваме платения реактор.

“ Джесика Ким: Като цяло съдебната система в България не е независима” А ръководството на прокуратурата си е ОПГ, начело с главният прокурор, и ВСС са страхливо-корумпирано зависими и подвластни нему и господарите му - Пеевски и Борисов! И това вече е всеизвестно, с безброй факти, примери и свидетели!

Не че в България няма корупция. Но никой от България не е критикувал крещящтите недъзи на американското общество.

Taka e. Комунистите си я завзеха, напълниха я с техни хора от горе до долу. Гарантираха и независимостта в конституцията, за да не може никой избран политик да им бърка работата и после започнаха да си редят схемите. Те за това играта в България е нагласена и хората не искат да играят в нея. Само партийни банди играят и като стане проблем не се съдят, а директно се трепят.

Тая да си дига партакешите и да дава съветите си у Щатите, напоследък стана доста очевадно, че там имат голяма нужда от такава ''съветничка''

И имаме новина... и така не е независима последните има няма 600+ години.

Като цяло съдебната система в България не е независима Ами то това е възможно най-меко казаното относно състоянието на судебно-идиотската ни система.

Ако го бяха казали от РУСКОТО посолство, сега щяха да валят официални правителствени и тролски обвинения в намеса в сувереността и вътрешните ни работи. За фейк новини и т.н.

Ким откри Америка!По- добре късно отколкото никога.

Така е - 30 години след падането на "комунизма", "комунистите" още са виновни :)

Жената е много надежна , единствената и слабост са парфюмите .

Умрем човек с дръпнати очи да ми дава акъл

Коя по-дяволите е Джесика, за да прави подобни изказвания?! Да погледне съдебната система в САЩ и погрома срещу Тръмп.

а ти защо не вземеш да си ходиш в Сибирия или каквото е там, а се бъркаш в тукашните работи?

И какво като някаква американка е казала нещо си за нас?

Ами конституцията не се е променила. Пробвай да кандидатсваш за съдия, да видиш как става. Всичкото е наш човек. ВАС назначава служителите, после служителите избират ВАС. Те това е.

"По-лошо от война с англосаксонците е само "приятелството" с тях" - Бисмарк. Ние, българите, знаем това най-добре - от бомбардировките им през ВСВ се възстановихме бързо, но днес след трийсет години "партньорство", "съюзничество", изпълнение на плана "Ран/Ът" и съветите на разни "загрижени за демокрацията у нас"... сме на път да изчезнем като народ и държава.

тази прилича на някоя от героините в legalporno.com

Като стигнах до Елена Поптодорова - крадлата на кремчета, и спрях да чета. Тази жена е толкова компроментирана, че "убива" всичко и всеки който се доближи до нея.

То къдели е независима съдебната система. То и при тия дето но дават акъл ситуацията не е кой знае колко по различна.

не само че не е независима ами районните полицейски управления са се превърняли в бухалки на различни престъпници срещу честните граждани -от опит го казвам

Като цяло България е васал на САЩ.

Истината боли но лекува!

тъханар

за българина, първо ще обиди опонента и после ще му каже какво мисли!

А добър ден ! Закони има , няма кой да ги прилага! Но увеличихме заплатите на полицаите ! Няма лошо , но циганите нямат страх от полицията . От милицията имаха !

Абе що се правите на света вода ненапита?? Тия корупционни схеми не са измислени от нас. Имплементирани са тука защото могат да виреят и да се развиват много успешно в България. Но всичко това стана благодарение на вашата подкрепа другари американци и германци. Без вас , тиквата Боко нямаше да разруши всичко толкова успешно, да краде с такива темпове и размери абсолютно безнаказано и то с ваша подкрепа и да продължава да води държавата към банкрут.

то щото в САЩ Буш като спечели не ползва америкаснката система и приятелите на брат си , за да спечели не честно спрямо Ал Гор, или пък Тръмп не уволни прокурора който осъди тъст му за укриване на данъци. няква кукла която взема висока заплата но е психлогически и практически далеч от реалностите, идва тук и гледа да си почеше езика щото си мисли че по УМНА и по и висша. айде радвайте и се !!!!! преклонете глава пред нейна експертиза

Интересно да чуем какво ще кажат Тиквата и Каскета !!!

А, ти няма ли най-сетне да се научиш за 30г., че не всеки,който не скача по американската тояга, е "червен", "трол", "путЕнофил"...

зависима е от САЩ

Ако са държавници, трябва да й кажат да си е.е родител 1 и 2 и да поискат отзоваването й от България. Но те не са.

независима е... от нея нищо не зависи... но е "добра" и "бърза", ако се казасе за поръчка или обикновен човек, попаднал в необикновена ситуация... като да е забравил да си сложи парцала на устата...

Треа да викнем Кубрат да я нацелува и тая та да се кротне

Е споко де, нали каза , че Камала била много добре запозната с положенито тук и щяла да вземе мерки :))))))

системи по цял свят отдавна са пазители на господарите, а не в помощ на истинска държавност със суверен самия народ...

Точно.

Бойко помисли, че се е откупил с милиардите за самолетите, ама тея искат абсолютно подчинение. Единствено цЕцо пъпеша може да им покрие изискванията.

Г-жо Джесика, в БГ няма независима съдебна система и то от много време насам!! Има само зависими, крадливи и корумпирани политици и "съпътствашите ги бизнесмени"" . Това не е само срамно за България и но за всички вас които подкрепяте тая " стройна мафиотска организация"!! Тя съществува благодарение не само на нас ами и на вас!!

"Независима'' , ама от народа . В Бг ясичко е политизирано , затова нищо не върви , подиграха се и с на-важната институция --СЪД. СИСТЕМА ! Нормално ли е да има КВОТИ за съдии : ГЕРБ - 4 съдии ! БСП - 2 съдии ! ДПС 1 съдия ! Е, как 3 - ма съдии ще надвият над 4 съдии , и как ще се допусне да има осъдени от ГЕРБ , или без тяхно ПОЗВОЛЕНИЕ ?

Още една дето се навира да ни налага тяхната ''независима'' съдебна дето видяхме какви ли не каламбури да прави взависимост от интереса.. Да престанат да се врът във вътрешните работи на България защото ако имаха намерение да помагат още при жалкия 'избор'' на гешев щяха да се намесят за да няма така агония в съдебната власт предопредела от прокуратурата.. Кога ще се проумее че ъда работи на база подадени доказателства от прокуратурата защото няма вменено право да води собствено разследване.

Представям си какъв вой ще настане , ако прокурорите са подчинени на правителството , в случая на ГЕРБ. Така че , този модел на САЩ е неприложим у нас.