ФБР - мразено някога от левицата и сатанизирано днес от консерваторите

Агентите са свикнали да ги критикуват, но никога в историята не са били атакувани така

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубава статия. но що си траят за ЦРУ? Освен убийствата по света /констиитуционни/, ЦРУ/противоконституционно_ тъй като няма федерални пълномощия/ от десетилетия са маша на Дълбоката държава: , малко примери от миналото: убийствата на братята Кенеди, Иран-Гватемала наркотрафика, 9/11 измамата...и т.н. ФБР/ЦРУ е октопод, от който дори Президентът на САЩ Доналд Тръмп не успя да се спаси... да не не говорим за по-дребните политически играчи...

Това не е само ФБР, а всички държавни агенции, медии, съдилища... САЩ е тоталитарна държава в ръцете на глобалистите.

Дира даже не може и статия да пренапише. Каква журналистика е това.

В САЩ демократите използват ФБР като бухалка срещу Тръмп. Искат да го спрат, да не се кандидатира през 2024 г. на изборите, защото ще спечели. Байдън смъкна рейтинга на демократите и те ще загубят сега изборите за Сенат и Конгрес през ноември. Затова се мъчат да пречат на Тръмп и му измислят разни разследания, дела, обвинения и т.н. Също като у нас прокуратурата и там ФБР изпълнява политическа поръчка.

Абе що така е пропуснат Уотъргейт? То от тогава тръгна модата, встъпвайки в длъжност, всеки новоизпечен президент на САЩ писменно да декларира че няма да използва ФБР за да избива политическите си опоненти. Но както се оказва никой от Демократическата партия не е обещавал да не превръща репресивния апарат на САЩ в политическа полиция;)

А бе пичове, заебете ФБР, те ще се оправят. Но една друга, касаеща нас, американска история ме интересува; някой знае ли какво става със сметката с втечнения газ? Днес изтича срокът за заплащането му. Ако предишните са изгорили всички мостове с пряко участие на "Газпром", то поне сегашните този газ да купят. А бе голЕма обърквация, нема що.

Как да го купят, като няма терминал, през който да стигне до България?

Така и не разбрах има ли втечнен американски газ на турско пристанище в очакване да бъде разтоварено за България или не. До Август месец се мълчеше дали са пристигнали или не, после просто Кирчо заяви, че преди юни месец вече имало два пристигнали кораба, като вече са седем. Пък сега крайна дата за "дали да купим този газ или не"!? Нещо нещо нямат мерак за американският газ, а руският само умуват. Въпреки че ако е доставе би било да го вземем освен ако цените не са на над 200+ процента.

_stankow

Ами при перестройка е така. Службите излизат на светло. Ха наляво, ха надясно, ха натам, насам, на кого да заложиш и накрая ... Службите са последната опора на държавността. Щом се размърдват, значи не е много стабилна.

Каква перестройка? Това, което се случва в САЩ в момента е перестройка с обратен знак... Конвергенцията на болшевишкия и западния елит направи от Западния Свободен Свят, западен лафер тип СИВ...

_stankow

Трудно ми е да определя знака и направлението на промените в САЩ. Но е очевидно, че текат необичайни процеси, каквито не сме виждали последните 50 г. ... Не им желая злото. Само се надявам да се изтеглят на континента си и да оставят страната ми на мира. Имаме много свои проблеми. Трябва да ги разрешаваме в свой интерес, а не в техен !

Моли се демократите да паднат от власт иначе ти самият ще се сблъскаш с определението био маса. Тая партия е превзета от глобалистите в Давос и ще търсят реваншизъм за втората световна. Нали се сещаш, че не САЩ и Русия имат нужда от ресурси, защото си ги имат. Има една друга държава, която няма грам ррсурси и тая държава не иска да бъде пак в сянка през следващите 100 години. Иначе никаква перестройка няма там, има само силово овладяване на институции, защото след като демократите паднат ще има кюта-пата.

ФБР са деполитизирани. Тоест, не зависят от партии. Все едно авиодиспечерите на летището да защитават републиканците, или обратното - да са против тях!!! Тези пристрастия се решават на избори, не на работа!!!

В Америка не е необходимо да си зависим от нечия партия, че да изпълняваш поръчките им. Поради някаква причина в САщ всичко го обръщат към това каква политическа ориентация си!? Дали си за републиканците, демократите или консерваторите(никой не ги харесва тези). Тъй че когато шефовете на определени институции гласуват за демократи под подразбиране е да се смята ,че все едно са подвласти на демократите. При разследванията срещу Тръмп всичките водещи кадри в разследванията бяха демократи. И независимо от доказателствата или по-точно липсата им до последният час водиха битки срещу Тръмп. Поради политическите пристрастия всички игнорират реалността и правят това което партиините лидери им казват.

Ах горките и изстрадали федерални! Ама те само си вършели работата и сега подложени на тонове критики, ех как не ги е срам хората за това. Брей брей до сега в историята им не се стигало до подобни критики ли? А акцията сама по себе си не е ли също историческа!? След като до сега никога в историята им не се е налагало федерални да щурмуват някой политик или бивш президнет? Отделно нима Тръмп да не е съдействал с разследванията? Тъй че защо се наложи да се проведе такава акция?! Колкото до секретните документи за тях се знае още напускането на Тръмп от кабинета си. А това беше преди повече от година и половина!!! Пък как хората да не гледат с критики случая след като става малко след провала на делото за Щурмът срещу Капитолия? На което ужким се появи нов свидетел пък накрая се оказа, че въобще не е бил свидетел! "Бих се хванал на бас, че огромното мнозинство агенти на ФБР са гласували за Тръмп - казва той" Е не и водещите агенти които до после го разследваха. То не беше за връзката му с Русия на база фалшиви доказателства. То не беше връзката му с Украйна където налагал натиск въпреки че се оказа, че в крайна сметка няма доказателства за извършено престъпление от него. Пък и при такава подкрепа защо по времето на Щурма не били пред Капитолия след като стана ясно, че са имали информация за това два дни по-рано?

Политическа Бухалка!

Някой е изпшакал цяла песен в защита на ФБР- Репресивна та машина на либералния Елит на САЩ и лично на Байдън....!!! Изкараха фбр-репресивни инструмент на се честата власт на САЩ... в жертва?! А жертвата - президента Тръмп превръщат в нападател, въпреки, че 100 Агента на фбр нахлуха в къщата на Тръмп! За първи път в историята на САЩ! Също като с украинският обстрел на АЕЦ Запорожие с американски ракети, за който УкроНацистите и Запада обвиняват Русия.

Днес в 18 часа изтича срокът, в който България, трябва да отговори дали иска 7-те танкера втечнен природен газ от САЩ, които бяха договорени от кабинета „Петков“.

Никой не иска да бъде Осъден за ощетяване на държавата в Особено големи размери! Затова не купуват газ от САЩ на цена 5 Пъти по-висока от Договорен ата и в наличност газ от Газпром.

ФБР е основано от злобен хомосексуален дегенерат.

КГБ ядат лайна и пият спермата на пастроците си от путките на майка си

Това с нищо не променя факта написан кратко по-горе.

КГБ продължават да ядат лайна и да пият спермата на пастроците си от путките на майка си

Едно име: Феликс Едмундович Дзержински. Шефовете на фбр, сравнени с този са направо като полубогове...

Ама сън не ме лови, ако не разбера какво става с чужда някаква си агенция. Със същата сила се вълнувам и за службите в Ботсуана.

КГБ и ФСБ нали шутчице проста продажна :)))

упражняваш насилие, но срещнеш реална и равностойна съпротива май не е толкова лесно, колкото когато цялата властова "машина" те подкрепя ... често се оказва, че си лайно и даваш за заден ...

като гледам колко ватенска шлака има ако има референдум да станем УС щат гласувам ЗА без да се замисля :)) а дебилите на джамахирията нека си плачат :)) по добре да няма бългейрия отколкот да е соц блато :))

Са ватенска шлака, а? Дооообре, аахахахахаха!

С изключение на един, който твърди, че американската държава е на 100 години (нищо, че почти всяка европейска е по-млада държава от САЩ, а в страната русия се смениха 3 държави в последните 100 години), други проруски изказвания няма. Това, че вие розово-болшевизираните жълтопаветници се страхувате от руснаците не е проблем на обикновените хора, които не виждат нищо особено в русия...

Да не виждаш проблем в една ТОТАЛИТАРНА държава с лидер ДИКТАТОР, където в момента буквално се обсъжда премахне на свободата на словото от конституцията, където журналистите които критикуват СУЛТАНА ги разстрелват, където ако излезеш на протест те вкарват в затвора, където минималната заплата е двойно по ниска от тази в най бедната държава в ЕС..... явно не си за мен... по скоро за психиатър или за помощно училище :)

Какъв проблем? Руснаците си го харесват, 22 години си го избират... Това, че иска да е голям играч си е негово право... Лично аз нямам нищо "за" и нищо "против" русия... Тяхна си работа...

Ти наистина си прост. Проблема е за българите. На мен също не ми пука че азиатците ги кефи да живеят зле. Айде лека нощ и посети специалист

Какво ме засяга мен путин? Слава богу вече не сме в СИВ и ВД... Ние си имаме съюзници, путин не оказва влияние върху моя живот. Какво предизвиква в розово-болшевишката ви душа мен не ме интересува, а това че се числите към българите е малко странно... Мислех, че вашата порода мрази националната идентичност...

Защо Хилъри за абсолютно същото престъпление не беше обискирана и не се случи същото с нея... Свобода и демокрация ли бе да го опишеш :)

"Бих се хванал на бас, че огромното мнозинство агенти на ФБР са гласували за Тръмп" Така е! Обикновените полицаи и военни също. Шефчетата им обаче са с лява резба. Много хубаво обаче консолидираха десните хора в САЩ с този обиск. Обискът играе и за г-н Тръмп, и за г-н ДеСантис (според мен лично, по-добрият вариант). Току виж това се окаже конспирация на десните във ФБР?!? Познавайки примитивното мислене на левите в САЩ обаче, по-скоро си е тяхна инфантилна грешка...

Мисля, че няма да стане по вашата. Не знам защо това да ме унижавате ви е толкова важно. Пак ще помоля просто това да престане. Ако някои мои избори, като това какво да работя, ме прави непоносима компания за вас, моля, не общувайте с мене. Но не ми пречете да си осъществявам желанията. Най-добре, просто спрете с тормоза.

ФБР е Секта Изпълняваща политически поръчки и ядяща парите на дънакоплатците

Създадени преди сто години, та те са създадени преди държавичката си :)

Ами като го ползват като политически инструмент, какво друго остава.