Фасадите на десетки сгради в Пловдив са опасни или пред разрушаване

Глоби и предписания не могат да стимулират собствениците да започнат ремонти, на ход са законодателите, казват от местната администрация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цяла България е пред разрушаване, ама какво им дреме.

Нищо, сега важното е на украинците да им е добре!

Да питат "клошарите", дето запалиха тютюневия, как се прай!

Моля, моля. Къде е столицата на културата!?

Когато искаш да свършиш някаква работа ще намериш начин- Глоби докато дълга стане толкова голям, че загубят правота на собственост- Не оставяйте градът да бъде разрушен

Айде бе не можели. Нали тия собсвеници все някак плащат данъци. Ако толкова добре са се укрили, че не могат да ги намерят общината ги ремонтира, през НАП си изискват задълженията и ако не се погасят в срок - продажба на на търг и приключват.

"в случая да глобиш човек, който не може буквално да се грижи за насъщния си ежедневно, не е меко казано невъзможно. Няма откъде да се вземат, второ това не би решило проблема" глупости, имаш къща в центъра на Пловдив и нямаш пари да я поддържаш? Ами продаваш я на някой който може да я поддържа и си купуваш апартамент и с останалите пари живееш добре. Аман от тарикати, които мислят, че държавата им е длъжна да им ремонтира къщите. Същото е в София - баби с по 4-5 апартамента дадени под наем в центъра не си плащат задълженията към входа - "Нямам пари бабе, пенсията не стига." А живее в апартамент за половин милион лева. Това трябва да престане.

Мама ви, тези дето седите в парламента. Чакате тези фасади да избият нас и децата ни ли??? Толкова ли е къса паметта на народа че забрави как къща уби две момичета в кола до съдебната палата?

Не им дреме. Украинците да на морето са важни.