Фармацевти сигнализират: Отново има недостиг на лекарства в аптеките

По отношение на незаконния паралелен износ ние всъщност нямаме никаква информация за обема, каза Светослав Крумов, главен секретар на УС на БФС

Обратно в новината

Коментари - Фармацевти сигнализират: Отново има недостиг на лекарства в аптеките | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обикаляш аптеките като луд, за да намериш при късмет животоподдържащи лекарства.А как ли е в малките населени места незнам Знам че идиоти ни управляват на които не им трябва народ.

Престариума отпадна от Здравна каса

Електронни рецепти е дискриминация, принуда и скрити опит за следене и контрол. Ако си мислят, че не го виждаме, са в голяма грешка, ако мислят че ще си търсим правата по съдебен път ммм пак са в грешка, няма, защото ни писна от наглоста им, и затова всички тарикати на биг фарма, ще ги бележим с оловен ловджийски маркер, да се сещат, и ще е така докато им уврът главите. Бий ги за да те уважават, ето това ще стане. Ааама хама де!

Има си министър за тая работа ...

Има ,има всичко си имаме ,само един Пиночет ни трябва и всичко ще има ..иначе управия няма..

краварски сливи, след като е такава излагацията? Май само разходката и изродските усмивки му останаха...

Щом си отиват от раз, защо трябва са се трвожи държавата. Висимо няма да са на нейна издръжка.

Тези мижетурка Тегаренко и Денков помощник министър на Украйна имат пари за помощи и оръжия за американски бази но за Българския народ няма лекарства или ги има на високи цени. Дано болест да ви тръшне и вас и семействата ви да страдате като нас боклуци мръсни.

Погледнете космическите цени в аптеките които ежедневно се увеличават!

Щом има недостиг значи е евтино

Ей Минков ...тихо ...не ти ли стига Бтв

Пряката демокрация да хване тези едни и същи хора , со кротце , со благо со здрав кьотек и всичко ще се оправи ! Само от бой разбират ! Те пари , имоти имат - бой не са яли !

Споко, утре Пеевски ще вземе пари от народното събрание и ще купи и всичко ще е наред.

Лекарствата са нож с две остриета - може да ви помогнат, може и да ви навредят, дори убият. Лекарите, поради неправилни диагнози предписват лекарства, с които можете да се увредите, дори да умрете. Делът на фалшивите лекарства са цели 30%. Не малко от лекарствата не работят, тоест не действат, а тези доказали се в годините като ефикасни са спрени от производство, незнайно защо. В крайна сметка от лекарски грешки и неправилни диагнози всяка година в България умират около 7000 хиляди души. Един Господ знае, колко хиляди са увредените, осакатените българи. https://www.puls.bg/novini-i-sbitiia-c-2/7000-patsienta-godishno-umirat-zaradi-lekarska-greshka-n-3724

Това е ужасно, това е геноцид срещу българската нация.

След като прочетох статията ми стана ясно, че държавата отдавна е обявила война на българския народ. Та това е тотално изтребление! Та те в Украйна умират по малко хора по време на война.

Боже мили, защо позволяваш това да се случва? Потърси им отговорност на лекари и политици, та те са масови убийци.

Медала винаги има две страни. Преди повече от 10 години ми предписаха Exforge HCT , което купувах за 23 лв. опаковка от 14 таблетки, т.е. на годишна база да ти пробутат 30 опаковки и все го няма... В момента струва 12 лв и едва ли някой го купува. Има поне три български еквивалента 30 бр. за 17 лв.

Обикалях като луд по аптеките да търся Оземпик за възрастен познат. Дава се само с рецепта, човека имаше, но лекарства никъде нямаше. Защото мързеливи, дебели шебеци си купуваха под масата, за да отслабнат без да спират да се тъпчат като свине. А под масата се купуват чрез фармацевт. Я малко ги стегнете и производителите и разпространителите, защото на някои хора животът им зависи от тези лекарства! Не че ви пука де, 34 години налагате открит геноцид върху народа.

Но му трябва Оземпик на това познат. Повече движение, спорт, гладолечение.. имате време ояли сте се! Аз съм зает нямам време за спорт! Хапвам на крак, държава има да управлявам,.

Абе Мирчев, абе Ивайло - поне прочети какви процеси настъпват в организма на един диабетик, ако започне да гладува, пък било то и с "лечебна" цел., преди да ръсиш простотии. Ще вземе да убиеш някой. Преддиабетно състояние ОК ,иди доди, ама да кажеш на един диабетик да го кара на вода и пости...

Шибек , още те помня как се пулеше на камерата като етажен крадец когато ви излъчваха на живо ! Търси си работа в стрителството !

Нали при краварско колониално... "партньорство", всичко ще ше да има до небето?

Сигурно не знаеш, но за създаването на нови лекарства плаща основно американеца. Там цените са мамата си джаса за дори прости лекарства. Изнамирането на ново лекарство е скъпо и някой трябва да го плати. Но производството му е стотинки и губиш, само ако не продаваш. Американеца плаща 100лв за лекарство, за да може ти да го купиш за 10лв.

Плаща с хартийките, които печата нощем в мазето... Пък другите опъват каиша да ги разработват и тестват. И пак е с 32 трилиона назад, геният му с гений!

колкото искаш. При това 3-4 пъти по-евтини.

Преди гони (поне десетина) на един приятел за баба му през здравната каЦа някакво лекарство - 400 лв на месец. Добрич-истанбул има постоянно автобуси. Чрез познат даваш парите и оня купува от аптеката там. Същото лекарство 120 лв. + 10 лв. на шофьора за услугата. Бах таа здравна мафия у нас!

От кога дираджийте блокират?

Джендъри дрогирани бе..

Пфффт. За кво са ви лекарства бе? Пийте студена вода. Плюс гладолечение!