Фандъкова: За ден в бюджета на СО влязоха 11 млн. лева от данъци и такси

24 млн. лева са пропуснатите приходи за градския транспорт в столицата до момента

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И къде отиват, в "чудни проекти"

Колко колчета и пейки прави това?

има загуби в градски транспорт, но вероятно пък има повече приходи в градски мобилност от синя и зелена зона. Повечето хора просто ползват личните си автомобили, за да не се навират в смърдящите ви и мръсни автобуси. Крайно време е да се отчетете къде и как се изразходват тези пари...

Фандъчке, сваляй Общинарите от лимузините и ги пускай на търг (лимузините, общинарите няма кой да фи вземе). Сменяй служебните абонаменти за пркинг в центъра за карти от Метрополитена. И така ще се балнсират нещата.

Колкото влезнали, толкова сте откраднали! Тенк ю за инфото!

Откъде така добре е запозната с агресивен популизъм и предизборни лъжи?

Е сега ще оправите 50 кв плочки на А.Невски пред Синода :) . Може и тревата да изскупите . Неможахте по ОП Региони в растеж, сега дано имате 1000 лева или не

С две думи: Кражбата продължава.

TUKMO DA IMA KAKVO DA KRADETE,A NEKA STADOTO DA VI PLASHTA KIRIITE

крадлив боклук

крадлив боклук е Нинова.Оказа се и президента е замесен с боклуците ...от Италия ли от где ли....? А са си припомним кризата с боклука в София.Която беше решена успешно от Фандъкова

TI KOGA IZCHISTI OSRANATA SPALNIA NA BOKLUKA borisOFF,CHE PISHESH KOMENTARI?

Циганите. Твоите избиратели харесват това и обикалят с каруци. Бегай да лапаш наМазната миризлива свиня ЧЕПЧЕТУ

Циганските гласове ги пазаруват от ДПС и други маргинални партийки издънки на БСП

Не си прав, след като Бойко призна " братята ни роми" значи те са избиратели на ГЕРБ.

Дърт мършоляк

А колко излезнаха конкретно към джи пи груп и гбс? За ден? За година? За години? И колко от тях са по 500 евро нацяло?

"актуалната ситуация заради коронавируса" медийно управленско клише, което не разбирам

Фандъкова вижте клозета на Орлов мост....направете там нещо !

Ела си виж новия "шедьовър", тротоара от ул. Хан Крум до ул. проф. Николаев. Бетер Графа ⛔

Всеки ден ли влизат тия 11 млн., че да се направи сметката колко ще се открадне, извенете, усвои?

И тях ще откраднете.

Щеше да ги открадне и разпредели сато за това щеше да обвинява с широко отворена уста ГЕРБ и Фандъкова! Но Народа затова я отсвири!Щото и знае мурафетите!

Поклон пред Йорданка Фандъкова - най-успешният кмет на София след Бойко Борисов!

Баси кефа, сега герберите потриват ръце как ще ги раздадат на своите фирми!!

Много е щастлива. Ще иама откьде да краде.

Пръстчетата Йордано, дето си ги натопила в медеца, кога ще си ги оближеш? Гръцкият милиардер Джон Кустас – собственик и шеф на Danaos Corporation цъфна в София през 2004 година и набързо накупи 280 декара до околовръстното. Върху тях сега са Икеа и Ринг Мол, а скоро и бъдещия жилищен комплес „Морени“. След 2011 година се оказа, че новото молче има нужда от подкрепа и започна натиска върху общината да му докара метро, щото в София мол без метро не бива. На чия врата е тропал Кустас и с кого се е виждал – историята мълчи. Факт е обаче, че Столична общината клекна и през 2019 година наистина реши да обърне метрото към „Ринг Мол“ – някакви си две спирки само. Тия дни герберско – седесарското и яко патриотично мнозинство в Столичния общински съвет истерично се опитва да довърши процедурата и покрай това им лъснаха оцапаните с тиква гащи. Метрото към Ринг мол ще струва 80 -100 милиона лева. Парите ще са общински, защото Европа не финансира точно такива екстри. Експлоатацията ще е на загуба. Последната спирка ще обслужва само имотите на г-н Кустас – до нея пеша трудно се стига от друго място. За прикритие общинарите са пришили хипотетична връзка със Симеоновския лифт и нови автогара и буферен паркинг. Метрото щяло да кара хора право до „Алеко“, само дето там освен да правиш разни работи по храстите, други забавления няма. Главният архитект на общината Здравко Здравков нарича това изобретение „транспортен хъб“. Хъбчето се очертава да е нещо като спирката на метрото пред Експо центъра – праснаха я там заради Експото, а след това едвам измислиха как да я зареждат със софиянци от „Дружби“-те. ГЕРБ и седесарско – патриотичните им патерици с ярост пробутват проекта. Направо смърди на инкасо от нощните им шкафчета.

Да се развива строителство та жилища и инфраструктура?Грях лие?Лошо ли е?

Ами грешно е да се опитваш да отклониш въпроса и да изместиш темата. Парите за тези две спирки можеха да отидат за много по-важно строителство - например за жилища или инфраструктура, като детски градини... А когато равното и пусто поле около Ринг София Мол се запълни с жилища и - тогава да направят и метрото.

А пука ли ти , че вече не знам кой ден по 30 човека са заразени с COVID-19 в Сф ?! Куха лейка !

И Фандъкова ли ги е заразила? Може да са фенове та Мангъра и на Слави и да вярвали ,че няма коронавирус и няма да се заразят! И ти като те чета изглеждащ на кратунковец.Изпълнен със злоба.

Ушите за трите Дта,едното от които е дезинфекция.Фандъковса НЕ дезинфекцира София,тсксче,да ТЯ ги е заразила.Но иначе плаща стотици хиляди(по договор)на фирмите по почистване за дезинфекция на кофите за боклук.

другото д е дисциплина, което няма връзка с "актуалната ситуация" и единствено дистанцията има пряка връзка с предпазването от вируси, но точно тя не се спазва

Вчера го написах . но за теб ще го повторя ! Ако Дначето беше кмет на всички живеещи в Сф щеше да въведе задължително носене на маски на обществени места - без значение открито или закрито ! Щеше глобата за не носене на маска или неправилно поставяне да е в пъти по-голяма от тази за министъра ! С такива действие показваш , че мислиш за хората , а е за внесените данъци !

Работим, работим, работим. Крадем, крадем, крадем...

Курнело!Ти ли си се описала ма?

Не позна, това е реплика на Фандъка.

Хазната е по пълна от миналата година

като няма олигарси и руснаци

тъпата и грозна даскалица, но от правилните ора!

Фандъкова е приятна и одухотворена! И щом явно добре си върши работата щом я преизбираме!

А как е във Варна и Бургас - руснаци научиха ли се да плащат ли данъци

Дори не можем да усвояваме по толкова, но се стараем...

Е , ако беше дошла майчето щеше да покаже , че няма проблем да се усвои всичко , без да се направи нищо :)

За това си се хилнала че ще има какво да крадете.. Това всеки го знаеше фандък ама вие оревахте орталъка че ''нямало'' постъпления.. На този ви градски транспорт двойно повече трябва да са ''пропуснатите'' защото нито е граски нито заслужава това що искате срещу него.. Тролей 7 - екологияен транспорт е на 30 минути и това било ''градски'' транспорт??????

Много им е лошо на червените хейтъри когато нещо добро се случва в България.И още по зле им става ако има достойни и честни хора на ръководни постове.Работещи всеотдайно и видимо успешно за доброто на обществото и България!

...и от тях вече откраднахме 10 милиона! Защо не ръкопляскате?

Фандъкова се е налензила като варена тиква на снимката. И как не - влезли 11 млн. за един ден, а това са си 3.3 милиона нова джоб-парасъ за нея и Вожда от Банкя....

А от производствената сфера нищо

едни спят върху пачки, а други събират капачки......

Фандъкова събира данъци и такси, ама в кои чекмеджета намества събраното: "Центърът за градска мобилност“ събира пари от паркиране, но не ги влага в обществени паркинги и ремонт на тротоари, което води до хаос в града ни. Това коментира общинският съветник от Демократична България Симеон Ставрев във фейсбук. Повод за недоволството му е фактът, че реално ЦГМ събира около 26 млн. лева от платено паркиране през миналата година и влага за обществени паркинги само 2,6 млн. лева (10% от постъпленията) и само 1,2 млн. лева за ремонт на тротоари (под 5% от постъпленията). Ставрев съобщава, че след като е направил запитване още на 9 март към кмета на столицата Йорданка Фандъкова не е получил отговор повече от три месеца, затова търси информация директно от ЦГМ. От отговора на изпълнителния директор на дружеството Димитър Дилчев на 24 юни се разбира, че според капиталовата програма за 2019 г. ЦГМ влага парите от платеното паркиране в обществени паркинги и ремонт на тротоари. Оказва се обаче, че са похарчени 2,6 млн. лева и „то само за един паркинг (буферния на метрото на Националния стадион), 1,2 млн. лева за тротоари и цели 8 млн. лева за новата тикет система, като за нея ЦГМ ще плаща десет години по 8 млн. лева (общо над 80 млн. лева)“. От справката на ЦГМ става ясно, че от „синя зона“ приходите от СМС-и са 5 млн. лева, от винетни стикери са 560 хил. лева. От „зелена зона“ приходите от СМС-и са 8,6 млн. лева, от винетни стикери са 2,1 млн. лева, а от талони за „синя и зелена зона“ приходите са 3 млн. лева. ЦГМ събира 26 млн. лева от платено паркиране, а ремонтира с 2,6 млн. лева само един паркинг..."?! ... "Като член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ Йорданка Фандъкова коментира обявеното от Цветан Цветанов създаване на политическа партия: „Всеки има своя път, демокрацията изисква възможност за изява на различни политически субекти. ЕДИНСТВЕНОТО, КОЕТО НЕ ПРИЕМАМ, СА ТЕЖКИТЕ КРИТИКИ ОТ НЕГОВА СТРАНА, ЗАЩОТО ТОЙ БЕШЕ ЧАСТ ОТ ГЕРБ“. Тъй-тъй, Фандъкова си въобразява, че имиджът й ще остане неопетнен от далаверите на Шайката... ... "Фандъкова отчете лъжите и манипулациите, които съпътстват всяка предизборна кампания, но това тя обясни със света, в който живеем - „СВЯТ НА АГРЕСИВЕН ПОПУЛИЗЪМ И ФАЛШИВИ НОВИНИ“. Точно така - носете си кръстчетата на вратовете; дарявайте църквите, целувайте попските ръце, палете свещи в църквите и покажете на материала, че сте БЕЗУКОРНО ЧЕСТНИ / по Тулупа /!

Юрррданке, тези кръстове, дето ги носиш, няма да омилостивят оня горе и няма да се измъкнеш от казана, нали знаеш?

Те хубаво влязоха, ама на къде ще излезнат?

...и за същия ден бяха изядени поне двойно повече.

И да е Жива и Здрава да просължава да ръководи столицата!Сега и занапред!

Замине ли Баце, така скоропостижно ще го последва ...

Няма ли да си подадеш оставката вече?

И защо да го прави бе майче?

За корупция и некадърност.

Оставка трябва да подаде Нинова,а Радев си е за импийчмънт!

Тези пък какво ме интересуват.

От къде да подаде оставка Нинова че не знам да е в Ипълнителната или в столичната шайкаджийска власт.. А Радев е ИЗБРАН за разлика от ваш боко ЛИЧНО от бая милиони българи че шайкаджийския електорат си гласува за ''лайката'' на шайката за която даже и бая гербераси не гласуваха.. Тъпото по рождение както си вижда си ставо по тъпо с напредване на годините..

Kaто изключим държавите от третия свят, София е най-посредствената столица в целия свят, Фандък! Та Фандък, ходи посети няколко европейски столици да видиш какво представлява една столица!

А как е във Варна и Бургас - руснаци плащат ли данъци

Краварите със сигурност не плащат за базите обаче

Браво на софиянци

"член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ" това е обидно според мен

Крадлива сган, в белите държави ни завериха безплатно картата за градския транспорт, ако съм имал такава за месеца с ограничения.Вие ревете за загуби, крадци мръсни

Яко

Самоковска селянка мръсна, 3 години не можеш да направиш Западен парк, всичко се връща гад долна!

Браво ще падне голямо крадене а...

Не така стои въпроса с бюджетите на малките градове.

Прочетох 'за мен' без да искам...на то е общо взето вярно...