Софийският щаб иска присъствено обучение за 1-4 клас до петък

Очаква се решението на Министерство на образованието, след като бъдат получени точните данни от Столичната Регионална здравна инспекция

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Добре де, мама му стара! Обяснете ми, как експериментална течност може да бъде задължителна?! Как може да ти откажат правото на труд, ако откажеш експериментална течност?! Как могат да ти откажат магазини, кина и кафенета? Как? Да не би конституциите, в този свят, изведнъж да са били суспендирани? Действат ли още? А юридическите закони? Важат ли още? Щото, ако не важат, и аз да тръгвам през просото и да им пикам на законите. Всички ония, които твърдяха, че са „напълно предпазени“ - докога ще са напълно предпазени? До първи бустер, втори бустер тра-ла-ла? Започвате ли вече да подозирате нещо? Излъгаха ви, да си сложите две, сега искат и трета да слагате, а после и четвърта и пета...Докога ще слагате? Запитвате ли се вече, или още вярвате в приказката, с „напълното предпазване“? А, ако тези бустери ви кажат от джоба си да платите? Те и сега са от джоба ви, но, представете си, ви кажат, че бустера вече вие, лично, ще си го плащате? Ще платите ли? А, ако ви задължат хем да си го сложите, хем да си го платите? Какво ще направите? Аз не съм биолог, но от гимназиалните знания - никой вирус не може да бъде вирулентен толкова дълго време. Вече почти две години „жив е той жив е“ - егати терминатора! Две години, грип няма и няма - само това чудо. Едва тия дни грипчо се върна на бял кон и подозрително прилича на страшния си побратим. Тоест - от него също се умирало?! И тестове валят ли валят отвсякъде, чак в пощенските кутии. Защо е толкова важно да си направя тест? Този тест не е създаден за тази цел, но много държат да го направя. Даже и някакъв шантав термин измислиха - „безсимптомен“. Вижте, какво - ако нямам симптоми, значи не съм болна, нали така учеха преди? Или сега всички, не само юридически, но и научни закони са суспендирани? Те били вярвали в науката?! Коя наука? Мене други науки са ми преподавали, откъде я извадихте сега тая нова наука? И експерти, доктори - на килограм, дрънкат глупости по медиите! Откъде ги изкопахте толкова учили-недоучили? Просто съм шашната... Гледам какво става в Италия - за да работиш, или трябва да приемеш течност, или да платиш тест. Това в кой закон го пише? Не стига, че здравето си е лична работа и никой няма право да ти се бърка, ами и трябва да им плащаш, за да работиш. Разбирате ли? - Трябва да платиш, за да работиш! Това издевателство никога не е било! Не вярвам в революциите. Мисля си, че всичко е в ръцете на редовия човек и, ако не бяха мнозинството повярвали в приказката за двете дози - нямаше сега да е такова дереджето. Но има време - към петата доза, предполагам ще светне вече на всички. Ако не светне - тежко ни и горко!"

Голям праз ! Няма да се ваксинирам.

Имали са достатъчно време да се ваксинират но не са го направили и сега ривът , че са "изненадани" и нямало време ?

Права е Фандъкова. Една от малкото останали разумномислещи управници.

Разумно мислеща се пише отделно. Неграмотни фенове на еднокнижника.

в клас не може ама в мола може :):):)

Никой да не гласува на изборите !

Мадам Лешникова не знае какво говори, нали е в болнични....

Спрете с ваксинациите веднага! Хора представете си ако сте заразени с ковид но още не са се появили симптомите какво ще ви се случи като ви боцнат с ваксина с изтекъл срок на годност. Нали казаха че са им увеличили годността до края на годинаъа чисто административно, нямало проблем според тях, въпреки че производителя е дал срок на годност до края на септември!

На вас с минусите ще кажа - когато заведете децата при педиатъра да ги ваксинира според имунизационния календар, на всички им се е случвало той да каже: гърлото е леко зачервено, елата след десетина дни пак. Та как да коментираме ваксинация, по време на пандемия, с голяма скрита заболеваемост, ваксинация, която се случва в паркове, молове, спирки, градинки, пред магазини. Това изглежда ли ви сериозно от медицинска гледна точка. Айде у лево с неясните течности!

А какво се случва с родителите на малките ученици, които няма да могат да ходят на работа и ще трябва да останат в къщи, за да си гледат децата?! Ах, мамицата ви проста!!!

Какви щабове, за Бога, опомнете се !

Оставка на продажниците!

защо не пускате коментари. Г-жа Фандъкова, как е, какъв щаб прави в мирно време?

Попитай шефа на Столичния инспекторат... нали назначихте милиционер герберска калинка дето от всичко разбира, а Данче Фандък?