17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че той не е затварял врати въобще, бе госпожо! Кукленият театър, който герб разиграва вече 10 години , не е спирал с представленията си. Другото се оправя - с герб или без тях, по-добре без тях!

Поредното фиаско - ремонтът на ул. Малко Търново - стълбичките между ул. Московска и бул. Дондуков - 2 месеца вече и не се знае кога. Фиаско в кв. Панчарево - развалиха детската площадка пред читалището преди 2 месеца, заградиха я с метални тараби и така до ден-днешен, никакво движение, не се знае кога отново там ще има площадка за игра - зимата, догодина... А кметът пак се кандидатира.

А поне едно паркомясто ще успее ли да направи за толкова години като кмет?

За кметството си ли говори? То вярно, че цирк и куклен театър там са 2 в 1, само дето понякога преди избори някои от главните артисти отиват в отпуск де!

Тротоара на бул Константин Величков от Стамболйиски до парк св Петър и Павел е превзет от цигани, паркират си такситата, перат си килимите, простират си дрехите, наясно съм че това не е централна градска част но възнамерява ли общината да си възвърне владението над въпросния тротоар? Най-вероятно и копторите им са незаконни и полусрутени, но това не е толкова лошо, все пак има надежда някой да се запали или срути върху обитателите си.

То тротоари трябва да има във всички градски части.

А Цар Борис III при Красно село кога ще отворите, догодина или по догодина?

Твърде оптимистично гледаш на нещата.

Фандъкова-ОСТАВКА.

А Западен Парк кога?

скоро е, особено с представление за декември

Бързай, бързай, че изборите чукат на вратата. Дано като сеотворят вратите не падне тавана.

Г-жо Фандъкова а отсечката Люлин - Бояна кога ще откриете - доколкото разбирам през 2030 година сте казали ! Със сигурност ще "гласувам за вас" !!!

И Данчето в главна роля на кукла на коци. Много й се отдава.

Театърът и не е спирал от години :)

А, ма втори куклен театър ли ще отваряте? Мисля че сте достатъчни. Кога ще закриете бандитската топлофикация и ще прекратите рекета наречен сградна инсталация?

ТО ДА Е САМО ТОВА АМИ ВСИЧКИ АПАРТАМЕНТИ ИМАХА ПАСПОРТИ КЪДЕ СА НЕЗНОЙНО НО НА ГЕРБАДЖИИТЕ ИМ ТРЯБВАТ ПАРИ И СЕГА НА НОВО.ПОТЪСЕТЕ ГИ В ОБЩИНИТЕ.

Колко пари откраднахте от ремонта, гробкпари гадни? Кога ще върнеш откраднатите милиарди от Топлофикация София? Нали ти си и принципал, гадино?

За догодина не мисли.

Звездите на сезона _ Фандъкова и Гешев. Кастинг предстои.

И Пацо Терасата.

По кварталите е катастрофа и мизерия а тя тятъри открива,нужен е нов кмет.

Идват избори ще се нагледаме на обещания и откривания!чаооо Фандъкова.

ЕХО ФАНДЪК СТИГА СЕ НАТЯГА, МИЕШ УЛИЦИТЕ, ПРАВИШ ДЕТСКИ ГРАДИНИ И ПЛОЩАДКИ НО КАТО ИДВАТ ИЗБОРИ НО КАЖИ НА ТВОЯТ КМЕТ НА СЕРДИКА ДА ПОЧИСТИ КАТО ГИ НАПРАВИ . КОЛКО ПЪТИ НА ВЕ ИКАНА

Кога ще отвори врати клетката на приматите в столичния зоопарк, че децата искат да гледат маймуни на живо, не само по новините. Ще изпуснем завършека на ремонта за тези избори, а до следващите, горките примати могат да се споминат.

Баси... 21 минути няма нито един комунист да се изходи. Или измряха или има по-важна новина.

Всичко след теб се е стреснало, че ще ги уволнят като тролове и пишат всякакви глупости, само и само да отчетат бройката. Толкова са пропаднали червените злобари, че даже от една добра новина за децата веднага направиха гнусната си политика.