Фандъкова пусна видео от ремонта на "Граф Игнатиев"

Срокът за завършване на обекта е 300 дни, казва кметът на София

Обратно в новината

Коментари - Фандъкова пусна видео от ремонта на "Граф Игнатиев" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво сега, оказа се, че павенцата в завоите са си отрязани правилно, щото не са павенца, а цели бетонни плочи с картинки на павенца, и че всъщност малките триъгълни парченца, няма да се извадят измежду релсите, щото лепилото във фугата няма как да му позволи, дори да се счупи плочката на това място. Хахаха, очаквам и другата фалшива новина - градинката на св. Седмочисленици, да лъсне по същия начин. А колко реално изглеждаше всичко, колко грозно бе представено, колко неграмотно едва ли не и прочее лаладжийскиактивни мероприятия, мамицата ви манипулативна!!!

Отстранен кандидат от обществената поръчка за избор на изпълнител (заради предложен от него материал) има основание да обжалва. В действителност е изпоолзан точно този продукт.

Браво кмете! Непрекъснато им качвайте видеа, та дано БСП-арите, които водят непрестана партизанска война млъкнат. А дано, ама надали. Успех на вас.

ПРа на гербаджиите е слаб. Повече се старайте :)

Този е поредният компрометиран"ремонт"по фандъковски в града.Ясно се видя,как се извършва и какви са резултите.Поредното "благодаря"за търпението.....да,българите сме пословични с най-високата си култура на търпение.Поне,в случая,да си струваше."ГеПе груп"май няма да пуска скоро трамваите.А времето се смили над търпеливите софиянци,засега.

Вижте какви подлеци лъжливи! Първите табели бяха с друг срок. После смениха табелите- аз и мои приятели сме свидетели как ги сменяха!! Фандъкова просто е подведена и не е точна. Сякаш не е видяла старите табели и гледа само новите. От сега се вижда, че ремонтът имаше за цел да "усвои" едни пари и ги усвои. ГЕРБ имат пряка вина за лошия ремонт. Буквално разиграха една рапсодия от лъжи и тъпотии. А арх.Ивайло Пантелеев трябва да бъде изселен заедно с колегата с главния архитект на София, които обещаваха да докарат Луи Вутон на "Граф Игнатиев". Обещанието им беше , че ще завършат до началото на месец Септември- 100 дни. Знаете ли колко магазина затвориха заради това неизпълнимо обещание? Ще каже ли Фансъкова нещо? Тя не е ли от групата, която ще участва в получаването на Коледни бонуси? Направо станаха за срам! Селяните съсипват здрави улици, само за да вземат нови проекти, а в същото време цели квартали битуват като в кочина без канализация и им се спират постоянно ток и вода. Какво си мисли герб не е ясно, но вече са мъртви политици за тук. Нито глас не трябва да видят повече в София, БСП също! Дееба "пипливата" пасмина милиционерска.

Само Валко Церовски /бог да го прости/ няма да си види разхубавената Стрийт ... така е в живота...

Спомних си един многооо стар виц. това е по време на "завесата". И правят в Лондон Световен Конгрес на Ченгетата - нещо като Олимпийски игри. Поканени са всички - и капиталисти и комунисти. От България са Пешо и Гошо - милиционери от Софиската конна милиция. Казано им е - отивате, гледате кротко и се връщате- Отиват двамата - Трафалгар Скуерз и една помпозна сграда и на входа Двама с Ливреи и Перуки. Влизат ченгете от цял свят и онези на входа високо казват - Мистър Смит, Лорд Джон, Генерал Куликов ... Гошо пита Пешо - кво правим..Пешо казва на Гошо - гледай аз кво правя и прави, като мен. Изтъпанчма се Пешо отлично пременен с Бялата юздия и вика на лакея - Граф Игнатиев ...лакеят вика "Граф Игнатиев" ...седва Гошо - лакеят го гледа, Гошо казва - ПЛощад Славейков, лакеят повтаря Площад Славейков ...

"Графа си е Граф ...Емблеатична история Завинаги. Спомнам си - беше 1993-та живеех над 4Севастопол". Нали го знаете на Ъгъла. Бяха Мрачните времена ... на Карамански и СИК и ВИК и разни други Псувни. Но най-хубавото бяха Букинистите и Антикварите. Върнах се в Русе с един Огромен сак с Прекрасни неща, само на цената на половин Месечна командировка- "Графа" е Разкошен.

То не бе мрънкотене и чудо, не е за вярване. Ами, идете си намерете да живеете в друга дупка дето ви е по мярка, решили са да постегнат тоя град накрая, ама пусто не става за ден, два, пък и без грешки. Само мрънкачите тук са безгрешни - в това начинание не може да сбъркаш.

Софиянци, да направим така, че след 300 дни Фандъкова вече да не е кмет!

за кои софиянци говориш ? кой истински софиянец би гласувал за другарката по руски ???????

И друг път съм казвал , софиянците от Крушевица да си гледат селото и да не дават наклон на нас , кореняците софиянци !

За София трябваше за кмет човек, роден в София ! Същото важи и за другите градове . Човек - роден , израстнал и милеещ за града си , познаваш го в дълбочина с всичките му проблеми и недостатъци . А не кариерист - парашутист , партиен послушко !

Фандъче, пускаш ли фандък на БОЦЕТО?

Стандартен Проект, с Нестандартни пари. Като студент съм участвал в смяната на "S-Bahn" в Дрезден. Бяха две седмици.Около километър беше проекта в един Квартал, отдалечен от Туристи. Местно значение. Ние бяхме в началото. Това, което се прави на "Графа" е просто СМЕШНО.

Браво, сигурен съм че ще стане много добре! Да не забравяме какво беше само преди половин година! Трябва да се радваме на хубавите неща и да оценяваме труда на другите! Поздравления за г-жа Фъндъкова и на целия екип, който стои зад този огромен проект!!!

то и новите линии на метрото ги строи Джи Пи груп така поне пише на загражденията около Попа и по другите разкопки из столицата

Данчето прави кризисен пи ар на Боко, все пак избори идват., а тези милиони нямат смисъл да седят на депозит...

нали ;)

Браво на Фандъкова! Категорично най-добрият кмет на София до сега. Градът се промени значително - по-чисто е, направиха се някои много хубави неща. От село от градски тип София постепенно се превръща в модерен град. Разбира се, има още много да се направи и тези неща не се решават за един ден или една година. Не знам дали се краде или не - за това си има компетентни органи. Но като се има предвид вечно недоволният и мрънкащ див простак, който е българинът, направеното е просто чудо!

Май си мозохист.Аз предлагам Графа да го прекръстим на Фъндъкщрасе.Така ще напомня на народа за напълнените гуши от ремонта.

Лошо за сегашното управление е, че българина може вече да пътува свободно. И вижда как се строи в Европа, с какво качество, срокове и цена. И бързо разбира колко евтино го лъжат в България.

направи видеото и колко плати Данчето.Пълна излагация, поредното облъчване,как Данчето е незаменим,отговорен и прозрачен кмет,стъло,сълза,ох евала.

Просто красота!

От цялата работа и хвърлени пари, резултата е, че железните релси ще бъдат заменени с по железни!

Е ти кво искаш ве, трамвая да се движи по терлици ли?

Ние вече сме в кибер пространството. Сега щесе движиме и по ГРАФА. Можеби духом?

Защо не спряха трамвая на тази супер тясна уличка, таман щеше да има пари за повече екстри . Софийска тъпа община. Защо нямаше обсъждане щяхме да им го кажем . Ама тъпанарите са в цялата страна, да видите в Пловдив какви ги вършат ..........

Тази некадърница ВЪН!!! Заедно с цялата крадлива и некадърна шайка на съд и в затвора!!!

Мен ме кефи, какво?! Тази централна улица беше тотален кенеф. С подобно качество, пък било то и с по-ниски архитектурно-художествени качества, трябва да са улиците в целия град. За съжаление, със скоростта демонстрирана в момента, ще отнеме може би около 50 години.

Ментора и ''фотомодел'' тая май за ''актриса'' се гласи като е минала на видео сякаш хората нямат очи да видят резила, но поне балъците извън София дето още вярват на герберасите ще се назобят с поредната манипулация..

Не ми е много ясно, кога е датата на крайния срок - януари, февруари, март? Въпросът е, че в тези триста дни най вероятно са включени и зимни месеци, които са неблагоприятни за довършителни работи на започнатия ремонт . Следователно, истинският срок е различен от тези 300 дни! От друга страна, тъй като ремонта е в централна градска част би трябвало да се помисли как да се ускорят сроковете за изпълнение, тъй като това води до сериозни загуби на гражданите, на бизнеса и не може да се посочи като някаква положителна характеристика/качество на изпълнявания ремонт - просто стоим много назад в класацията за съвременно, технологично изпълнение на ремонти . Тук въобще не поставям на анализ и коментар другите фактори - стойност, качество, архитектура, трайност на изпълнение.....

Не са включени. Триста дни са по пет месеца годишно. Тази година пет и догодина още пет.

И това видео сме го платили ние. Някоя герберска ПР агенцийка е гушнала едни 20-30 000 да го заснеме. Журналята да питат даскалицата: Колко ни струва това клипче?

Фандъкова пуска видео... 18+

Видеото е озаглавено: Крадем, не си играем!!!!

Поредната кражба на Фандъкова и сие ....не е за приказване, а за прокурор

Платена реклама на ГеПи груп? Каква е тарифата?

Мадам Фандъкова, защо не ни пуснете и някоя анимацийка, така лекичко като за малоумни, малко шаренко, малко златисто за блясък в очите? Много сте нагли, алчни и арогантни и мястото ви е при Иванчева госпожо Фандъкова. Аз на какво да вярвам - на очите си, виждайки всеки ден как се "ремонтира" " Граф Игнатиев" или на елементарните филмчета направени с дрон по поръчка на ПР ( имиджмейкърите ви). Силно се надявам, че това "феноменално" клипче не сте го платили с парите от моите данъци, а сте се бръкнали в джобчето си ( апропо препълнено с някакви лилави евра). И да подсетите Бойко, че напоследък не ви е водил на екскурзия в чужбина с Отряд 28.

се оказа честна кметица набедена от тези!По добре Иванчева да е кмет на София вместо това "недоразумение калинково"!!!

Ей страшни служители .Цъкат си минусчета. То ясно след 12:00 къде ще намериш служител общински.Оставили на пост човечетата, а другите дим да ги няма . Герберска му работа, така му кажи и повече не обиждай.

трябва ни нов кмет който да знае какво прави и да може да го прави! Време е вече да я призоват с призовка!Тези клипчета да си ги пускат в кметството!Резултат засега от тези ремонти е против нея!

300 дни- малко над година за 2 км НАСТИЛКА И РЕЛСИ, НИЩО ПОВЕЧЕ. Хората тунел под Ламанша, 50 км за 3 години прокопаха. Нищо чудно и споменатата настилка да ни излезне толкова, за българските политици и техните кукловоди няма невъзможни неща. Бзкрайно раздутата сметка за това инженерно и архитектурно чудо ще ни бъде разбира се връчена на нас данъкоплатците.

Хубаво е човек като пише мъдри слова поне да знае колко дни е една година.

Не е зле да се замислите дали не са работни тези дни дето и фандъка не уточнява че и тя май незнае колко дни е годината...

Всъщност е завършен до състояние, че да може да минава трафик по него за 7 години. Това, че са изкопали дупката за 3 не значи нищо - така или иначе не е можел да се ползва още 4 години.

да, е, "дупка" някаква си изкопали там, кво толкова,

Кадей ефтината гума? Що ни сте я снимали

Алилуя

В Китай за 10год. построяват 55км. мост в морето. За една година 5,5км. Помислете си г-жо Фандъкова, ако можете разбира се.

Е така като започнете.....В Китай какво било, в Япония какво било, а да ти кажа да изгледаш в Тубата, едни как строят път в Австралия, ше припадне.Една машина върви, а след нея път и даже вече движението пуснали......... Ама не сме в Китай, Япония, Германия или Австралия.Огледай се къде си.И докато иронизирате Фандъкова и търсите "удачни" примери, помислете как още някои хора си изхвърлят фасовете от колите или целия боклук от прозореца на панелката.

Ама и за това пак фандани крадлата е виновна бе! Какво пречи да пусне в 5 необозначени коли по 1 инспектор и 1 полицай? Вътре по 5 HD камери, хвърлиш фаса, сирена зад теб. 50лв глоба. Нямам пари, свалят ти номера. Здравей Европо! Като си платиш - номера обратно. Ако не си платиш - колата спряна от движение. Що не хвърлят фасове в Гърция тия мърльовци, а? А новите мантинели нацепени и нагънати от безмозъчни утайки със стари трошляци? Защо не присъства инспектор на общината и да заявяват щети по инфраструктурата да се изплащат от застрахователите? Ех че не съм един кмет аз... да видите тогава... Ама Господ на бодлива крава рога не дава. Тва е.

Такива "специалисти" като теб имах предвид, когато написах всичко онова по-горе.

Игрален филм ли?

Месеци наред стои на бетон със стърчащи не места арматури, дупки покрити с клатещи се платна, някакви отвори за оттичане на вода, пръснат пясък, някакви подложки, върху които се спъваш Клатещи се преградни съоръжения, бетонът им е излят както сварят на не знам си колко нива. Никаква организация, почти никакви работници. Само някакви тъмни събекти шепа хора пръснати на 2-3 места. Бързат да довършат метрото, никой не работи сериозно по Графа.

ПИПО

Много ясно, че метрото е в пъти по важно. За ремонта на една улица 3 метра (па било тя и Графа) се вдигна олелия до Бога. Фандъкова прави нещо, за разлика от други.

При този бюджет остана да не прави. Въпроса е какво, как и колко.

Чудесно видео! Гледах го с интерес! Като живуща в гр. София съм благодарна на г-жа Фандъкова за работата, която върши!

В коя част на София живееш, по-точно? Или може би работиш на някое топло местенце в общината и се подмазваш.

за да редят павенца, затварят декари площ в центъра. За метрото още декари. Общо стотици. Накрая резулат ялов. Ще завършват пак Ноември т.е. ще сляга в студ и лед. Гаранция за разпад още на следващата пролет.

Г-жо кмет , имате ли представа какво строят хората по света за 300 дни? Давате ли си сметка какво причнихте и на бизнеса и на столичани с тези проточени до безобразие срокове? Няма столица ,в която кмета да позволи това! Гласувахме ви доверие ,а вие ? Разочарован съм!

Щом сте гласували неразумно, сами сте си виновни.