Фандъкова: Пускането на третата линия на метрото се отлага за юли - август

"Сименс" е изтеглил част от екипа си, който тества новото трасе заради пандемията

Обратно в новината

Коментари - Фандъкова: Пускането на третата линия на метрото се отлага за юли - август | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Академик Георги Марков е прав пишман политици съсипаха Българската Армия.Тя БА няма загубена битка но е загубила всички войни заради пишман управстващи и политици подмазвачи,каквито са днешните самовлюбени упрвстващи като Бойко Борисов и всички около него,които обслужват неговото его.Е той не че ние въобще го интересуваме

Юли-Август. Не разбрах само коя година???

Чакаме бай тошо да каже коя петилетка ще стане памперс но до твоето село няма да стигне и дано ви харесва живота на вечното храчене и отричане на действителността

Браво на кмета на София! Винаги съм я харесвала толкова много! Стилна, възпитана, умна, интелигентна и най- вече РАБОТЛИВА! в София са парите, но и желанието е там! Обичам Ви Госпожо Фандъкова, защото правите София все по красива и развита!!!

Не знам какво сте недоволни - към август тавана ще протече, и така ремонт на ремонта ще мине като ремонт. Проста , и долна самоковска селянка , която допреди да дойде в софия живя на външния нужник - толкова може. важно да отчете парите нагоре в касата

споко наташенка,ще повикаме вовата да направи ремонта,че и той да захлеби малко при тая нефтена криза а ти на вакзала с чамадана и при ванушка-поняла?

А ти защо си мислиш, че Путин вече не "захлебва" вече от там? Я се осведоми по-добре на кого са фирмите, които строят метрото.

полуготова и тествана година е само една от спирките - Красно село.

Хммм, това го чувам някъде към 50 пъти.

Добро оправдание с тоя корона вирус. МИ като СИменс са си изтеглили част от екипите, същите Сименс ли облагородяват и извършват довършителни работи по и около новите метростанции. Едни умрели манли се пекат на слънце и тва е.Аре без оправдания. То и без короната, беше ясно, че отново ще отлагате за ен-ти път. Пък ние да се гъчкаме из пре-пре.-населената 7-ца

Юни-август коя година бе, Данчеее!?! За изборите се съдра да се хвалиш, а сега 5 пъти отлагаме! Ти колко пр0ста даскалица си!!!

Кой идиот допусна такава настилка?? Най-обикновен теракот за баня или апартамент. Настилката се прави от гранит защото практически не се износва и е вечен. Той е като "Diamonds are ferever". Ех Данче, селяните като попаднат в градове като Москва, Петербург или Киев съвсем изключват. Простотия е това и колко съм се смял над такива амеби, като теб! Сега явно някои не искат да си плащат комисионните и ти се стараеш да ги събереш, но не забравяй, че може да те ошамаросат. Криза е и индивидите стават крайно отмъстителни, а изпълнителите крайно евтини.

Към редакторката: открийте грешката: Причината за забавянето е, че "Сименс" е изтеглил част от екипа си, който тества новото трасе заради пандемията.

Такива стилови саморазобличаващи грешки се правят неволно, когато се лъже! Братоев, и той оплете конците - трябвало да се пренастроят мотрисите за управление без машинист. Че нали такива мотриси поръчахме? Или не? Сега, мотрисите къде са, като ще трябвало да се пренастройват? Трасето - какво му е, че имало грешки? Строителни ли са грешките или са сбъркали модулите на инфраструктурата? Или, както си му е редът на Метрополитен АД - всичко накуп, умножено по основната лъжа, че всичко това било Сименс, сиреч да си помислим, че мотрисите/влаковете се правят в Германия.

АЙде на празните обещанията, този път пак ни сраха други в гащите.... Сефте отсрочваме - бъдете благосклонни. Ще тръгне към 2023 г., ако не вали дъжд и оправят канализацията.

Само не уточни коя година.

Проба-грешка!

НЕОБХОДИМО Е СОФИЯ ДА СЕ РАЗСЕЛИ, ЗАЩОТО ВЕЧЕ ИМА РИСК ЗА БЪЛГАРИЯ !!! От България с тези темпове на наръсване на София, няма да е далеч денят в който хора ще живеят в Столицата и покрай Черно море В останалата територия на никой няма да му се живее .... Спрете с безумните инвестиции в София - разселете хората , кой откъдето е дошъл .... Преди 30 години София беше най малко с 300 хил. жители по малка ....

Миграцията към София и още два-три града е голям проблем с трагични за цялата ни страна и нация последици. Само че кой да мисли за това? Разселване естествено не е възможно, но има икономически и в по-малка част административни начини поне за спиране на този процес и постепенно стабилизиране и равномерно развитие на цялата ни територия.

увеличи данъците на автомобилите, за да инвестираш в обществен транспорт. Очевидно този лъч няма да го бъде - ще намалиш ли данъците на автомобилите?

Юли-август? Дай да не насилваме нещата! Обещай го до края на мандата, пък като не стане - следващият да се оправя!

То направо като дойдат самолетите ще го пуснат. За 12-ти път.

Руменчо веднага да наложи вето

Нали вждаш, че чак преди изборите ще махнат ветото. Късопаметните овчеглавия нека да гласуват пак за циганската баронеса.

я прасни още половин кило белина, удари си една доза дезодорант и се успокой, че халюцинираш.

човека е екипа на Сименс и защо е изтеглен? Никой не е забранявал да се работи при обявяване на извънредното положение. Какво обезщетение ще платят от Сименс?

Само аз и ти ще плащаме по-високи данъци и сметки за вода, за компенсация.

Като ме излъже Данчето за 7-ми път и ми стане някак си хубаво. Само баце лъже по-добре от нея. За кой път отлагате пуска? За какво събра подлогите, пардон журналистите, преди изборите за да лъжеш как след два месеца ще бъде пуска. Жалка картина. Видими резултати от ГРОБ!!!

Пак ли корона вируса е виновен то на Данчето и на Бойко кратуната все други са им виновни

БСП или психодесните, колко спирки сте отворили? Е, няма и да отворите лузерчета. Ама иначе, те форумите са затова - да плюят лузери като вас.

Тук се подвизава диваната армия на остаъците от доносниците и изританите комуноиди за шепа копейки та така е от както го купи този сайт др. йосифова-станишева и няма нищо чудно

Тази станция от снимките прилича на баня, то бива липса на вкус и простотия. Кой ли е проектанта?

То и ти приличаш на теляк, ама майка ти си те харесва.

Крадливото Данче пак излъга. За пореден път. Данче, а колко хубаво лъжеше преди изборите за метрото, колко подлоги, пардон журналисти, дойдоха преди изборите да отразят предстоящото откриване. Жалка картина. Видими резултати от ГРОБ!!!

ремонт на ремонта за кога се планира крадлива вещице?

Проблемът с така нареченият трети лъч е огромен . След тестовете новите мотриси на Сименс ДЕФЕКТИРАХА и сега им се прави основен ремонт . ТРЕТИЯТ ЛЪЧ АКО ТРЪГНЕ септември 2022 година ще е добре . КАПИТАЛНИЯТ РЕМОНТ НА НОВИТЕ МУТРИСИ Е ЗА НАША СМЕТКА ЗАРАДИ СЕЛСКИТЕ ТАРИКАТИ . НАЙ-ВЕРОЯТНО МЕТРОТО АКО ТРЪГНЕ ЩЕ Е В БЪДЕЩЕ НЕОБУЗРИМО

Как разбра че са дефектирали? Да не си карал някоя от тях? И колко дефектираха - една, две илио всичките? И откъде е тази информация - от Лайньо радев или от Курнела. Големи "специалисти са в БСП-то. По всичко. Като оставим че такъв селяндур като теб никой няма да го допусне в мотриса "Сименс", останалото са съкровенни мечти на руско-съветско мекере.

...- точно за руско-съветските мотриси под знака на Сименс става дума. Разбира се, че ще дефектират, какво се чудите. Хубаво беше и т.нар. Сименс да се изкаже.

Обзалагаш ли се бай ГОШО?

Все казват, че строителството се движи в график и все отлагат пускането...

На тая и идва екстра да оправдава с короната калпавата работа на "наши"те фирми. И за Западния парк, дето 3 години е затворен, също. И пак оставете циганите да си я избират, а вие плащаЙте данъциТЕ, Та мургавелите ДА цоцаТ, ОТ ДЖОБА НИ.

малии за първи път го отложиха

Да ти платя една лазерна епилация, с тоя панталон ще ти се спари джодженът.

Ако може и моят мустак да оберат, аз съм по-скромна.

Кой ти е казал, че трябва да се епилира? Проверявам я всеки следобед и е писта.

Око да види ръка да пипне.

Изказване на Фандъкова на 5.08-2019."До Нова година ще бъде пуснат първият участък от Третия метродиаметър на метрото – от "Красно село" до ул. Граф Игнатиев" (при кръстовището с бул. "Патриарх Евтимий"), обяви днес кметът Йорданка Фандъкова във фейсбук профила си."

Да не би да е било преди избори?

То обещаването не е като даването. Чудно какво ще му тестват на участъка до Горна Баня като още не са го построили.

За толкова години шайката усвои напълно приказката ''никой не може да изпълни толкова колкото аз ще обещая'':((((((

Малки дребни и завистливи червени душички сте вие

ако не и 5то отлагане, толкова си могат от герб, а фандъка да се маха , че с тая топлофикация за март по време на криза направо ни зароби всичките абонати, на фона на обещаното намаление + криза завишени сметки, за всичко може да се благодари на фандъка

Защо напоследък,ами тя с гъгнивото си гласче никога не е казвала истина

Кметица и крадливата фирма GP Group толкова си могат !

Не само могат,но и хората им го разрешават.София в последните 30 години не може да случи на кмет.В нашата община два мандата ,кмет беше фотограф.Фотограф,фотограф,но успя да усвои една градинка и да си построи лично блокче,не далеч от Плиска.След това два мандата беше музикална педагожка.Тя се изявяваше като ловец на парцели и градинки,които могат да бъдат приватизирани с цел застрояване.Всичките те бяха политически номади ,скачаха от партия в партия като бълхи.Общо взето все хора на изкуството.Но пък столична община си за кмет учителка по литература/ако не греша/.Ако е учителка поне да е по математика,физика или химия.Хората свързани с техническите предмети имат друг начин на мислене,те са дисциплинирани ,а не фантазьори

Учителка по руски

МУРКА,ЛИЦЕТО НА МАФИЯТА...

ти па си много красив

"Всичко по план, с минимално забавяне поради..." Овча Купел май от 2018 трябваше вече да се возят на метро.

Доста по-рано трябваше ама си мълчат за това. Доколкото си спомням около 2015 трябваше

дърт ккукундрел, то спомени освен за 9-ти септември, имаш ли бе? Червени, въшкави гниди, за какво Ви е на Вас метро?

Интересно, какво става с минибусчетата за довозване на пътникоконтингента до метрото? "Слънце ли ги грее, дъжд ли ги вали, вятър ли ги вее, из бели мъгли ..."(по Анини приказки, Ст.Цан.)

Те, кучешките изпражнения са по цяла София. Не само по паркове и градини, по дворове и тротоари! Навсякъде!!! Толкова безкултурен народ!

много е гадно, когато нещата се случват въпреки комуноидните шизофреници, нали?

платен трол?

Това е севда, онази дет снима от багажника в джипката.

Нали знаеш, че първия изкоп за метро е направен 1990, в района след вагон-ресторанта. По време на гадния соц.

1990г. вече беше т.нар. демокрация.

Само дето или не се случват или се случват с огромно забавяне.

Случайно нещо като неустойка по договор за закъснение от 1 година няма ли ? Или е написано + - 5 години

просто и ясно...майната ви.Чакам от 5 години

Нали мутресата- кмет на София откри две метростанции от третата линия миналата година преди изборите ?! Парите ли открадна или метрото пропадна ??

Ох милата Фандъчка :))) Дюшеш и дойде корона вируса!!!

Царица на оправданията и измамите.

Фъндкова има мания на тепа копаене и закопаване! Улиците не измити. Улиците не дезинфектирани Подлезите не измити. Подлезите не дезинфектирани Транспорта не измит Транспорта не дезинфектиран Градинките зарити в кучешки изпражнения .... Това не е важно! Важно е да се копа, та като дойде момента да закопае всичките туземци!

А ти защо лапаш кучешките изпражнения

За кой ли път, за кой ли път!

Я по-добре за догодина ! Стига си карала на дребно ! Мама ви крадлива !

Що не го отложи, направо за изборите. И без това "софиянци" вече два пъти се хващаха на тази въдица, нищо не пречи да потрети.

Една година отлагане фандъл май ти се вижда много приемлив че повечко време можеш да го ''пускаш'' и да го отлагаш и все някой друг ти е виновен, но мангизите към джобовете ви не намаляха.....

Пунктуационна грешка още в подзаглавието. Тестват го заради пандемията или заради пандемията са ги изтеглили?

На гласувалите за Данчето, поредното честито. Де са сега Богдана Карадочева, Иво Петров и онези знайни и незнайни, дето викаха против Галева, да защитят поредния провал на Данчето. Защото, чя алтернатива няма.

Като се сетя за последния им лозунг... РАБОТА, РАБОТА, РАБОТА... КРАЖБИ, КРАЖБИ, КРАЖБИ, ЛЪЖИ, КРАЖБИ... А сега, през чумавата карантина ИЗВЪНРЕДНИ ЗАСЕДАНИЯ, ЩАБОВЕ, ЧУВАЛИ, ТРУПОВЕ, ЩАБОВЕ, БРИФИНГИ, ЗАСЕДАНИЯ, КРАДЕНЕ, КРАДЕНЕ, КРАДЕНЕ, БРИФИНГИ, ГОДЖИТА...

тука вече прекалихте! Чакаме от миналия септември да тръгне това метро,и все нещо и някой ви пречи.

ИмпериализЪма... свотовния империализъм им пречи на комунистите-гейБерасти.