Фандъкова поиска от СДВР завишаване на контрола за шофиране с превишена скорост

"Метрополитен" оценява нанесените щети върху асансьора на станция "Европейски съюз"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледам тази женица и се питам, какво волско сърце трябва да имаш да ръководиш по един и същи начин, неефективен, гетото престъпно, наречено София. Какво те "крепи" в това ти начинание, госпожо кмет?

Стадото блее, фандъка си прави пиар, утре ще колят и глобяват някоя друга овца, овчарското куче е преяло и отпуснати, вълците пируват. Ама важното е че ще се вземат мерки - ще се стижат овцете, защото един мършав вълк пак е отмъкнал две агънца.

Фандък, а адекватни мантинели кога? Тия, дето ги "слагате", се разпадат при опит на 50 кг пешеходец да се облегне, ама по тая темичка гробно мълчание. Иначе у Сф всичко си е направо супер, стига да имаш късмет и да се разминаваш с летящи скутери, мотори, джипове и т.н. Ама на всички Вас със служебните лимузини тия подробности все им бягат...

Само за скорост ли? А за наглост, каране в насрещното, по трамвайната линия, пререждане на светофара, засичане, ляв завой от дясна лента и обратното...?

Помели и смачкали там една алуминиева грозотия и няколко стъкла, и "Метрополитен" - пред фалит едва ли не! Те хората живота си загубиха, тя за шахтата се загрижила тази пуста учителница! Що не си иде в 73-о да си ги каканиже идиотщините, или вече и там не я искат?

Конфискация на джигитски джипове за нарушения. Забрана за влизане в центъра всички катафалки над 150 коня или два тона. Зверски данъци на спортни/спиртни резачки и всички останали наркомански бегачки и тунинговани недоразумения по улиците. И нещата ще се наредят. Ако човек има нужда от автомобил малолитражката е повече от достатъчна, плюс спира те да правиш простотии. Може и въздуха да се пооправи.

"Забрана за влизане в центъра всички катафалки над 150 коня или два тона." - Ее...не така де. Моята е 200к.с. и въпреки че си гилам с градският веднъж, дваж в месеца ми се налага да влизам в центъра с нея.

Конфискация за над 1.2 и наркотици трябва....както и за системни нарушения.

За 1000лв заплата вие кво очаквате да се трепят от работа няма как да стане

Ами нека някоя вечер да отидат и на бул. България. Всяка нощ между 00.00 и 04.00 ч. на отсечката Бул. Гоце Делчев и Бояна се правят луди гонки с мотори ,коли , бъгита и т.н. Тия кретени, на които сме поверили да има ред, къде са? И това ли не знаят!!??!! Ами ако не го знаят да се махат. Или най-вероятно, татковците на келешите от Бояна, им пълнят гушите за да си затварят очите.

Стига с това - искаме - искаме - докато прокуратурата и съда не си гледат работата ще е така . Аз искам за всяко не наказано престъпление от рецидивистите да влиза в затвора по един прокурор и един съдия . Стига с тези невинни жертви - как да го обясните сега на почернените семейства . Кой и как ще върне децата на тези семейства - все сме - ще -ще - ще - а заплатите им върват - малоумие е това - да не знаеш дали жив ще се прибереш у дома.

Тези не разбраха ли, че тези мерки афектират само нормалните хора. За изродите не скоростта е проблем, а беззаконието.

Дали няма да е по-добре да се погрижи за ямите в целия град, вместо да крадат толкова много от "подръжката" на пътищата, апък СДВР да си гледат тяхната работа.