17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не купувате от ФаКиро газ със 25% отстъпка

Сетихте се след като далаверата ви се разсмърдя!

Мечката Фанди, след дългогодишен зимен сън нещо взе много да се активира?!?! Сваляй укро знамето, кучко! Тия укросмучащи паразити са плод на такива като Фандъкова, СОС и цялата укрофашистка измет! Сега пък не искат да напускат хотелите?!?! Да си взимат парцалите и на влака за Зеленски! Ебах ти нагледците! Вън и да не сте се сетили за БГ гражданство!

знам го този ананиев още от мая манолова -голям смръдльо

тебе ще те деактивираме , защото си прос и злобен путинофел - копейкаджия скапан

не разбра ли ,че няма далавера

от коя дупка изпълзя, и се активира? я се деактивирай по-бързо

ами не, не сме разбрали. то така с една статийка в дир-а не става "ама аз не съм виновен" и край

Технологията е много проста. Булгаргаз са доставчици, това е ясно, но някои от тях е взел едни пари за да не се участва на борсата. И вместо тях се появява един друг, който участва, на тъй като е сам, определя една друга цена. И пак купува от Булгаргаз, но продава на клиента през една надценка. После надценката се дели 70/30 и всичко е ... законно!

ГЕРБерски фирми приближени на КГБееца Вальо Златев ГЕПИ Груп зареждат държавни институции и градски транспорт Във БУРГАС с горива общински коли и градски транспорт болниците басейна ги зарежда фирма на ГЕРБаджията бивш енергиен министър чийто баща има ГАЗостанции и е авер на КГБееца Златев

Жечо Станков

че фандъка носи отговорност за лошото управление! с камъните на кратуня по неговата глава

Нестимир беше от лежашия до майките отбор на др.Мая Черепова ,която пак точи зъбит с маркови костюмчета и с "нова социална" партия под крилото на забегналия спонсор.С тези номера да се прехвърля топката и публично да лъже,пускайте жалби ,на нищо не прилича.Значи Булгаргаз се ослушва когато му е поискано гориво от Автотранспорт и в друг момент се заиграва на борсата с поредните нечистоплътни номера.Ако казаното на уж народния представител е лъжа,да си носи отговорност в съда.И цялата работа опира до това,че мухльовците са източили бюджета и сега не могат да компенсират транспорта.А Киро Газа чак някой друг танкер за някога си,а през това време посредниците се боричкат.Редно е градския транспорт да е на регулирания пазар за да бъде транспортната дейност финансоео поносима,както за транспорта,така и за пътниците.