17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нестимир беше от лежашия до майките отбор на др.Мая Черепова ,която пак точи зъбит с маркови костюмчета и с "нова социална" партия под крилото на забегналия спонсор.С тези номера да се прехвърля топката и публично да лъже,пускайте жалби ,на нищо не прилича.Значи Булгаргаз се ослушва когато му е поискано гориво от Автотранспорт и в друг момент се заиграва на борсата с поредните нечистоплътни номера.Ако казаното на уж народния представител е лъжа,да си носи отговорност в съда.И цялата работа опира до това,че мухльовците са източили бюджета и сега не могат да компенсират транспорта.А Киро Газа чак някой друг танкер за някога си,а през това време посредниците се боричкат.Редно е градския транспорт да е на регулирания пазар за да бъде транспортната дейност финансоео поносима,както за транспорта,така и за пътниците.

че фандъка носи отговорност за лошото управление! с камъните на кратуня по неговата глава

ГЕРБерски фирми приближени на КГБееца Вальо Златев ГЕПИ Груп зареждат държавни институции и градски транспорт Във БУРГАС с горива общински коли и градски транспорт болниците басейна ги зарежда фирма на ГЕРБаджията бивш енергиен министър чийто баща има ГАЗостанции и е авер на КГБееца Златев

Жечо Станков

Технологията е много проста. Булгаргаз са доставчици, това е ясно, но някои от тях е взел едни пари за да не се участва на борсата. И вместо тях се появява един друг, който участва, на тъй като е сам, определя една друга цена. И пак купува от Булгаргаз, но продава на клиента през една надценка. После надценката се дели 70/30 и всичко е ... законно!

знам го този ананиев още от мая манолова -голям смръдльо

Мечката Фанди, след дългогодишен зимен сън нещо взе много да се активира?!?! Сваляй укро знамето, кучко! Тия укросмучащи паразити са плод на такива като Фандъкова, СОС и цялата укрофашистка измет! Сега пък не искат да напускат хотелите?!?! Да си взимат парцалите и на влака за Зеленски! Ебах ти нагледците! Вън и да не сте се сетили за БГ гражданство!

тебе ще те деактивираме , защото си прос и злобен путинофел - копейкаджия скапан

от коя дупка изпълзя, и се активира? я се деактивирай по-бързо

Сетихте се след като далаверата ви се разсмърдя!

не разбра ли ,че няма далавера

ами не, не сме разбрали. то така с една статийка в дир-а не става "ама аз не съм виновен" и край

не купувате от ФаКиро газ със 25% отстъпка