Фандъкова: Отоплителният сезон за софиянци ще бъде осигурен

Столичният кмет е провела среща със служебния енергиен министър, който е изразил "успокояващи перспективи" за наличието на количества газ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заводът за торове "Неохим" затвори заради скъпия газ, освобождава работници

Циреят Топлофикация трябва да бъде закрит...или цените му да бъдат пазарни за да не трупат загуби които българскиянарод солидарно да плаща...никой не е длъжен да плаща плаща парното на софиянци щото газа им бил слъп пък те не можели да си плащат парното...като не могат да не ползват парно....а на частните абонати на газ да не би да им е евтин ... на тяхх някой да им го дава на дотирана цена....през година държавата -всички ние наливаме едни 200-300 милиона в топлофикация София при положение маса народ даже не е стъпвал в София ма плаща парно...

Аз съм на газ и плащам по 600 до 700 лв за 130 м2 отопляема площ. Същото трябва да плаща и софиянци на Топлофикация София за се спре тази дискриминационна дотация на централното им парно. Енергиен комунизъм в София. Плащат 100-150лева месечно и ходят на площада да агитират за прескъпата американска газ от другия край на света. Вече съвсем за маймуни ни взеха.

Аз имам парно, но не го ползвам, но плащам за общи части. За топлата вода, която ползвам си плащам всеки месец. При т.н. изравняване на сметките, платих 365.50лв, допълнително. Та, тъй за "дотираното" ми парно в София.

Защо е нужно в жегите да подавате вряла вода по тръбите?!

Много учители и деца отново ще са на студено в София. Още миналата зима парното в училище беше слабо. Нямало пари. За заплатите казах. Нямаше увеличение през април. И деца ще мръзнат, и учители, заради всичките лъжи и кражби. Дано новият образователен министър най-после направи истинска проверка и уволни всички крадци!

тая даскалица толкова е затъпяла че се съмнявам да може да проведе един нормален учебен час

Фандъкова, нали си учителка, защо не провериш какво се случва в софийските общински училища!? Денков обяви пред цяла България, че всички учители са получили повишение на заплатите през април. Я, моля, провери, какво се случва в София!

Много заблудени коментари тук чета. Фандъкова ясно каза - купуваме по 300, продаваме по 120.демек всички които нямат парно чрез своите данъци субсидират хората с парно.. Тези 800м кредит затова сега се теглят. А хора като мен които са на газ ще плащат 700-1000 на месец за отопление. Тва е..

парното!! Искаме разрешение да се откачаме от услугите на загробващата Топлофикация! Искаме Софийска община да не забранява на етажната собственост да изгражда система за самостоятелно включване/изключване от услугите на бездънната яма за "отопление". Не желаем да плащаме сметките на крадливи съседи и рекета, наречен сградна инсталация!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ㅤ

Ох, камък ми падна от сърцето, като чух, че софиянци ще са подсигурени.

Тя се надява. Само се надява. „Надай се, сине, мома да намериш!". Де бой, де!

Ма разбира се, че ще осигурим на великата столица отопление. То така си караме, лятото слушаме колко велика и кръгова икономика е, зимата има плащаме транспорта и отоплението. Умни и красиви все пак!

Поздрави от Докторската.

Дано фалира Топлофекация София та да спре да рекетира хората. Хареса им да присвояват заедто с ЧСИ и иматната мафия жилищата на беззащитни пенсионери.

Топлофикация защо да фалира като как не разбрахте, че беше и остава най евтиното отопление и при тива най истина е топло и рай. Високите сметки идват от огромните блокове и идиотите, които си изключиха парното и другите, които крадат и си слагат радиатори нелегално. В новите кооперации., където има топлоизолация , малко на брой апартаменти и някакъв вътрешен контрол с парно можеше да се отопляват апартаменти тристайни с 50-80 лв на месец заедно с топлата вода. Пенсионерите в гадните коооерации получават огромни сметки защото някой от блока или краде , или голяма част от тарикатите са си свалили радиаторите , но пък стените наистина са им топли .дори да се отопляваш на ток в блок с Топлофикация пак в по евтино и топло от ледено студените апартаменти на ток, където сме плащали и по 300 лв за двустаен и то при положение , че през деня ни няма, защото стените са студени и съдените над теб, до и под теб пестят от тока и живееш в хладилник все едно . Ще я търсим тази Топлофикация , ама от тъпотия и глупост ще я фалираме чрез неплащане на сметки и чрез сваляне на радиатори и крадене.

Ти сигурно не живееш в България...

Тая лицемерна женица докога ще и давате изява ,тя трябва да дава показания за грабежа на столична община и за това че прикрива глутницата гърбави чакали които са се окопалииоколо общинските фирми.Гърбавите крадци начело с парапитека еднокнижник при Бай Ставри за грабажа и геноцида на българите

Браво на кака Данче.

И на Бате Бойко!

СМЪРТ за тази проклета ковра. ОПГ ТоплофЪк веднага да бъде закрита, а всички длъжностни лица около нея в затвора за грабеж в особено големи размери - един милиард лева годишно! За изнудване, за рекет, за измами, за принуди, за счетоводни и данъчни измами, за корупция, за пране на мръсни пари, за търговия с влияние, за злоупотреби със служебно положение, за нерегламентирани връзки с министерства, съдебната власт, КЕВР, прокуратурата, политическите партии, чийто черни каси се пълнят от грабежа! СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ за ВСИЧКИ замесени лица - директори, юрисконсулти, шефове на отдели. ГРАБЕЖЪТ преди 20 години беше по 500 милиона лева ГОДИШНО, в условията на продължаващо престъпление, прикривано от правителствата, днес е нарастнал до размер на НАД ЕДИН МИЛИАРД ЛЕВА ГОДИШНО! Това е установявано с различни прокурорски проверки, но е ПРИКРИВАНО от управляващата МАФИЯ! СМЪРТ ЗА ТАЗИ МАФИЯ!!!!!

Данче, то и кисело мляко ще има, ама като стане кофичката 5 лв. колко ли пенсионери ще си го позволят? Та думата ми е, че не казваш нищо за цената кметице, а тя мисля, че е най-важната в случая.

Сега само да намерите и някой да ползва свръх скъпите ви услуги и направо ще сте бомба....

Е защо се осигурява? Нали щяха да стоят на студено и нямаше да се къпят?

Човечката каза че се надява, а не че е сигурно! Четете и слушайте!

Умри данче

Поклон пред кмета Йорданка Фандъкова за непрестанните и всеотдайни грижи за българската столица! Гордеем се с теб и ГЕРБ!

Понеже София е България, щом там е осигурено парното, провинцията са шапка на тояга. А Фандъкова е един от успешните кметове на София заедно със Стефан Нинов, БКП, 86-90г. и естествено бате Бойко. Що пискате?

Точно така , София не е България. А и Топлофикация няма в селищата около София, в които живеят голяма част от софиянци

Kalin

И в злато ли ше се плаща тоя сезон!

Златото ни Бате Бойко го подари на чужда фирма, от чужда държава, за 100 години напред.

Преядохте с власт и се самозабравихте , обслужвате интересите на много тесен кръг от хора живеещи в идеалния център

В идеалния център на Европа и зад Океана....

Даже учителката по руски се притеснява да не се изпотят софиянци , когато почнат да получават фактурите още преди отоплителния сезон и се предвижда да дава сухи салфетки за да се забърсват! Боже какъв късмет имаме с тая кметица!!!

А всичките откраднати пари от далавери кога ще ги върнете?

На каква цена?

цяла България ще плаща отоплението на софиянци, че и искат скъп газ, а Фандъкова прави ненужни ремонти за милиони, по Гурко не може да се върви по тротоара от дупки, а тя ще маха паветата по 6-ти септември и ще закрива Цар Освободител, за да пренарежда жълтите павета, искаше ѝ се да ги махне, но паднаха от власт.

еми да вземе цяла България да се изнесе от София, че първо ми писна да ми мьекат, второ тъкмо топлофикация ще си отдъхне малко.

Духай и лапай на мизерниците

щото Фандъкова е от София

Бойковото недоразумение, което похарчи милиарди за да направи от София кочина , по подобие на селския си дом .

Топло за софиянци ще има, защото ако няма ще има революция, но номера е на каква цена. Интересното е как ТЕЦ София е на загуба, първо произвежда ток от газта и печели, отпадната пара дава за топла вода и отопление и от там пари. Има нещо гнило в цялата работа, защо е на загуба.

Минчо, може би е защото газа в момента е скочи доста повече от електричеството, не мислиш ли?

"Отоплителен сезон" без съмнение ще има, въпросът е дали ще има отопление през този сезон.

Влязох за да напиша точно това. И въпреки Хахаа-то, то съвсем не е за смях.