17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спазването на мерките противоречи на нормалният живот. Противоположни са

Колкото и да е абсурдно, съм съгласна! Лична отговорност всеки трябва да проявява.

защо циганите не спазват и ви избират ма вашата мама политическа от сичкит епартии и бои

всички ще се заразим това е грип, защо ми ограничавате правата, колко грипа изкарахме през последните 20 години

Ако не разчитаме на личната отговорност на хората, полиция и институции не могат да ни накарат да си пазим здравето Алоооо какво има общо полицията със зравето .Ми тогава да разчитаме и на пожарната да полива с вода тъпи картуни

Ние виждаме че си Съгласна но кажи тово на мангалите

Ако искахте да живеем нормално до сега да сте се махносали, ама нали е важно ваштето да е наред продължавате както си знаете за да го запазите.

Или с други думи - приемете, че това е новото нормално. Ами не, няма да стане. Айде чупка.

ЩЕ ЖИВЕЕМ НОРМАЛНО, КОГАТО ВИЕ И ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ СИ ЗАМИНЕТЕ ПО РОДНИТЕ МЕСТА.

оксимористична антитеза

Ей нахалници. Хората спазват мерките. То просто мерки няма. Кръчмите отворени, детските градини отворени, стадионите отворени. Пък после хората им виновни.

Айде стига ,бе. Побъркахте света. Всяка втора новина за това.

а, здрасти. Досега все без маска на снимките. Как даваш пример ??

Как да накараме циганите на дисциплина !Да се бием с тях в градския транспорт !А Вие и шофьорите да мълчите !Днес се качиха в трамвай 5три циганки без маски и побързаха и да седнат Те нито имат билети ,нито маски Научихте ги да не спазват правилата на държавата и затова Вие управници сте виновни

Изобщо не съм й фен, но този път съм съгласна с нея.

Ненормалното, новото "нормално". Явно.

Кажи го на шефа ти, че той най не ги спазва!

А кой е виновен за управниците.

Не, Фандъкова, носенето на маска няма нищо общо с нормалността!

По затворите, "по родните им места".

Тази година колко милиона ще откраднете, Фъндъкова, за да живеете „нормално“?

Е нали точно Фандъкова беше на пресконференцията на Бойко за дрона и беше без маска?

Женският пазар в София: Абсурдни мерки!!!!„Организацията“ в „охраняемата зона“ е изключителна. Първата половина на Пазара е на свободен режим, но ако искаш да навлезеш в покритата част, двама полицаи те задължават да си сложиш маска (може би щом има покрив, не се смята че си на открито?!) и тогава те пропускат в „тунела“ между два реда сергии. Отстоянието е по-малко от метър и половина. Дори да си вземеш каквото ти е необходимо от първата сергия, трябва да извървиш единствената пътечка чак до другия край на Пазара – до „Лъвов мост“! Гмеж и блъсканица! Ако двама се спрат пред някоя сергия, става тапа и... не е за говорене колко всички са нервни и гневни... Кошмарно преживяване! Кой болен мозък замисли това нагнетяване (буквално и преносно) на хората?! И какво означава „през седалка, а ако няма седалки – на метър и половина“?! Една седалка да не би да е метър и половина широка?!

Фандъкова няма думата.

спазването на мерките и живеенето нормално са две диаметрално противоположни неща... малоумна герберастийо

абсолютно съгласен съм - мерките на женския са висша форма малоумие, дори за кретеноиден гербераст

Това звучи цинично. Когато в градският транспорт е създадена среда която ражда нарушители и си увеличил броя на контролите за да глобяват. Защо няма автомати за билети, защо водачите не продават билети, защо са намалели местата по спирките където можеш да си купиш билети. Говорим за туризъм. как може един турист (българин или чужденец) да бъде изряден?

Тая кифла не може да го схване и повтаря като папагал глупостите, сътворени от други кифли и гевреци...

Йорданка Фандъкова е дясна, а София е прекрасна! Дори само това да беше, отново бих гласувала за нея и ПП ГЕРБ!

Ако си беше на място кметицата вече да има заповед в Сф на обществени места само с маска ! Без значение дали е затворено или отворено ! Общинските глоби щяха да са в пъти по-големи от тези на здравният министър !

Фандъкова: Нека да спазваме мерките, за да можем да живеем нормално Г-жо Фандъкова,то точно спазването на мерките е вид ненормалност спрямо предишният ни нормален живот.

Много мангал тук ! Много безсмъртни примати тук ! Не иска да носи маска !

Не знаех , че е нормално да ходиш мръсен и да дишаш още по мръсен въздух !

АКО ГЕРБ СА ДЕСНИ ,ТО АЗ СЪМ КОСМОНАВТ.

Когато премахнете маските, тогава може и да опитаме да живеем нормално, но вече едва ли е възможно. Не е нормално след всеки скандал да има удължаване на епидемичната обстановка. Не мога да се съглася, че да си с маска(многократно употребявана няколко дни) е по-хигиенично, от това да не носиш нищо на лицето си.

АМИ вИЕ АКО СТЕ СИ ХОДЕЛИ МРЪСЕН И ПРЕДИ КОРОНАВИРУСА СИ Е ВАШ ПРОБЛЕМ.

Вие от герб сте ненормални. Грипове е имало, имс и ще има! Голям праз един повече един по-малко. Казаха ви че води съм минава през малката като комар през телена ограда вие не! Ние ще ви мъчим и крадем. Да краднете така или инаме не можем да соре, но поне не ни мъчете.

П.п. изказването малко прилича на онова "Трудът може и да ви освободи!" ха сега се сетете на кой и къде го беше написал. Ето точно толкова помагат и вашите "мерки".

Властите бездействат и резултата е на лице. Всеки пострадал има пълното право да обвинява хората от които зависи да осигурят реда и безопасността на всички ни.

Добре ти дойде вируса.тротоари улици кал и дупки

Ами кажи на любимата си мутра да затвори ресторантите, кафенетата, фитнесите...

Недейте лицемерно да благодарите на дисциплинираните, а съдействайте за намаляване на опасността от заразяване в градския транспорт, кметице Фандъкова! Най-простото, което трябва да направите е: 1) чести проверки, сваляне от превозното средство и глобяване на нарушителите; 2) увеличаване на броя на превозните средства (автобуси, тролеи трамваи, влакове в метрото) в движение, с което да се намалят интервалите, а с това и гъстотата на пътниците.

Kакви мерки са достатъчни, г-жа Фъндъкова. Или и вие се правите, че не виждате, че царят е гол. У нас няма никакви мерки. Подлеци! Господ ще ви накаже!

През деня на метър и половина в закрити помещения, но след полунощ - не. Вероятно коронавирусът ляга и заспива в нощните заведения:) В ресторантите, баровете, фитнесите, спортни зали без маска, но в училища и университети - само по изключение с маска и на дистанция от метър и половина. Вероятно в ресторанти, барове, фитнеси, спортни зали коронавирусът се е изплашил да бъде, но в училища и университети въобще не го е страх. И защо всички публични личности, когато ги наобиколят мисирките за интервю и им заврят микрофон на по-малко разстояние от 50 см, веднага свалят маските като лигавник под гушата си и смело се хвърлят да се ръкостискат и прегръщат, та дано в 90-те пъти средно на ча, в които ще пипнат неволно лицето си да вземат да прехванат този прочут вирус:) Вероятно се страхуват, че ще пропуснат да се пропоепидемичват, ако са с маските върху носа и устата?!

Освен в градския транспорт и то, по изключение, в кои ресторанти, барове, нощни дискотеки, фитнеси, танцови зали, закрити офиси, административни сгради, молове, магазини, автосервизи, фризьорски салони, предприятия, пазари общинските власти правят проверка дали се изпълняват мерките?

Да, много хубав пример за оксиморон

В Студентски град не се спазват никакви мерки! Кафенетата нон-стоп препълнени, пушат наргилета като за последно! В Плаза и Ориент 33 се мешат доволно - все пак студентките трябва да заработят изгубеното в последните 3 месеца.

Нека живеем нормално и да отсвирим мерките!

Данче, с кмет като тебе не можем да живеем нормално.

Иска да каже че ако не се спазват скоро ще ни затворят и няма да може да излизаме, какво остава за живот. Така че по-добре малкото зло, но българинът все не разбрал и трябва да му се обяснява