Фандъкова: Личната ми цел е да не допусна строителството на метрото да спре

Железопътният транспорт има ключова роля за развитието на градовете и регионите, казва тя

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на кметицата! Да се пръснат от злоба червените гниди, хахахахаааа.

mirosllaw

Личната цел на Фандъкова е да прибира кинти. По отношение на метрото - личната и цел е да закара метро до ИКЕА и до мола там, най-вероятно свързано с целта от първото изречение. И по отношение на "...Железопътният транспорт има ключова роля за развитието на градовете и регионите. " - Фандъкова е софийският кмет, закрил и съсипал най-много железопътни линии в града за цялата му история. Нейна и на ГЕРБ е заслугата за съсипването на околовръстната жп линия на София, вместо по нея да направят кръгова линия, която да свърже с бърз транспорт всички периферни на центъра квартали. Сега се готвят да направят велосипедна алея по част от трасето на линията, а останалото да разпродадат и застроят. Гротескно е такъв човек да се хвали, че подпомага равитието на железопътния транспорт - това може да направи само един НАГЪЛ, САМОЗАБРАВИЛ се гербер.

Фъндък, със същия успех може да си поставиш лична цел - ново кацане на Луната от американците. Нито нещо зависи от теб, нито може да пречиш, нито да помогнеш, а неизбежно ще се случи, пък тогава ще си го пишеш като успех.

Фъндукеса дьо Пъдпъдикьой - мисля, че д-р Гилотен няма да е само Бокио-тиквокио и Цвинокио, а и за тая графиня самоковская

От там са най добрите комисионни. И всички са доволни. За един от магисралите, за друг от метрото, за трети от железниците там са големите пари.

И Фандъкова, и Бойко - Да се свети името Му - направиха изключително много за жителите на тази територия. Пък и да си го кажем направо по отношение дали са крали: Ами и двамата са с по едно гърло, колко да поемат.

Чувате ли личната цел на селската даскалица! Да плачеш ли да се смееш ли с герберската тъпотия!!!

Смръдло, шибана крадлива стига с каламбурите за т.н. Метро Артекс #КОЙ ше ги спре да унищожават кварталите с грозните си планини от бетон. Ти фандъчке си за бесене на първото изсъхнало дърво с най-тънкото въже

Връщайте откраднатите пари и комисионните от далаверите! Всичко ще ви се върне боклуци!

ДА НЕ ТЕ ОПАНДИЗЯТ! АМА ЕДВА ЛИ ЩЕ УСПЕЕШ...

е никога повече до властта да нямат достъп нефелни неграмотници, крадци, паплач, корумпирани малограмотници

Юрдана се сетила за чистотата на въздуха, ще прочиства с метро! И нямала да допусне строителството на метрото да спре. Ами да, оттам най-много капе и в джобчето, и в партийната каса, и в нощните шкафчета!

Дреме и на даскалицата за жителите на София, тя в собственият си квартал в София в които живее не може да наложи елемтарен ред и спазване на правилата. При условие, че всеки ден минава през него. Та какво да говорим за всичко останло. Даскалица строи метро (без никакъв реален оправленски опит). Летец -дипломат Пожарникар -тука вече е сложно...... Лекарски щаб- за който в понеделник децата са разпространители на вируси, а в петек не са. Направо да ни прекръстят държавата на Калинкаленд и готово.

Cигурнo cи cпoмнятe зaкaнaтa нa кмeтa Пaнeв, чe щe "хвъчaт глaви" aкo мeтрoтo нe тръгнe дo 1985г. Вcичкaтa ви рaбoтa бeшe тaкaвa, caмo гoлями прикaзки....и мъкa, мъкa..... A пък "eпoпeятa", Cтрoитeлcтвo нa НДК "ЛЮДМИЛA ЖИВКOВA", НE МOЖE ДA CE OПИШE....

ми добре - в тоя ред на мисли: избрахте ли кой ще строи трите станции до кв. Левски и кога започва строителството? :)

Да пошли вьй на Hwawei!