Фандъкова: Готово е ново технологично решение за пренареждането на жълтите павета в София

Заместник-кметът по направление "Обществено строителство" на СО Ангел Джоргов съобщи, че стойността на ремонтирания участък е 206 000 лева, които към момента не са разплатени

Обратно в новината

Коментари - Фандъкова: Готово е ново технологично решение за пренареждането на жълтите павета в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първите авансови средства са платени 2018. От тогава, вече 4 години, България разработва висока технология за... редене на павета! След като ги наредим може да направим технологичен хъб за разпространение на тези технологии със средства на ЕС

Римляните са правили павирани пътища преди иляди години, странно защо някои от тях все още ползват, ........

АЙДЕ ПАК ГЕПЕНЕ НА КИНТИИИИ ОТ РЕМОНТ

Основно правило в София - ремонт на ремонта!

Пет пари не давам за паветата ви, парното, снегопочистването и водата ви... От десетилетия занимавате цяла България с проблемите си. Кой го еве за някакви "уууникални" павета, когато върху тях човечци няма!?

Били са други римляни.

Всички ли редили някога павета са умрели, че нова технология ще измисляме, за нещо което хората са правели с 2 ръце още преди 200 години?!?

гъска и технологии ...

снимката показва ЛИПСА НА ПАВЕТА чрез "технологично " нареждане.

Очаквайте до дни - откриваме топлата вода!

Хайтех ще да е...

Ми 1/3 от българите живеят тук. Та затова.

Неграмотните селяни в България едни павета не могат да наредят правилно или да произведат и то в Столицата ,а тръгнали акъл да дават да искат да влизат тук, там и да съветват и други държави. Смрадливи комунистически Орки .

Технологичното решение е да се редят както трябва!!! Преди време ги газеха танкове всяка година и не се налагаше пренареждане, а сега явно някакви други павета редят - "високотехнологични!" :D :D :D

И ИЗБУХНА демокрацията!

Тия павета ако бяхте поканили някои деца от 1-ви клас, щяха да ги наредят по-добре.Каквато и технология да приложите, като нямате 2 грама акъл пак нищо няма да стане. Губите времето на софианци.

Будозера "Коматцу" да изорат накра тия жьлти павета а па после да садят картофи на техно место............... пичка им майчина на тич профанско-инфнтилни столични жьлти павета......

Някой, ако не академик, то поне член кореспондент на БАН ще стане , ако успеяд да ги наредят тия тия павета:)) А преди сто години как са ги редили , да се чуди човек.Как пък не се снамери някой занаятчия който е ъхранил тоя занаят павьор..и да предаде знанията ,та тепърва ще откриваме топлата вода, па и гласове за специалисти от чужбина да сме викали се чуваха ...изморих се вече и да мрънкам.

да отиде да спаси софиянци - да извие една магистрала около църквата , парламенто и там цялото каре с жълтите плочки

Не пипайте паветата! През февруари ще ни трябват за пълен ремонт на чугунените статуетки от Дондуков 2.

Така ще докато са на власт ГЕРБ и ремонтите се правят от Боковите фирмички !

Някой хора бързо забравиха какво се случи с плочите пред НДК отново след ремонт на боковите фирмички ! Резултата от такива ремонти винаги е един същ ! Плачевен !

Какви са тия малоумници в общината бе.как един няма свестен и поне с малко мозък.Преди 100 години същите тези павета са ги редили нашите дядовци,без да знаят за никаква технология.просто са ги заклинвали здраво и съвестно са си вършели работата.Поне не говорете глупости.

Тези конкурси за работа се правят ,за да са уверени,че назначават завършен ненормалник.

Крадла! Марш! Как ли преди сто години са наредили същите тия павета без високотехнологични решения, при това качествено? Въпросът е кой прие изпълнението на сегашното нареждане на паветата? Кой подписа документите и каза "браво, всичко сте наредили, ето, плащаме ви"?

Ново технологично решение, министерства, стотици клатикури, орди от комисии, милиони потрошени пари.А нещата са прости, няколко роми, служили в трудови войски по Живково време с прилична надница ще свършат това което трябва.Много жалко, живеем в един постоянен цирк, в който шепа самозванци ежедневно ни правят на балами, като се крият зад високопарни фрази и неразбираеми пояснения.Позор!