Фандъкова: "Булгаргаз" може да прекрати договора с "Топлофикация София"

Получих и уверението на министъра на енергетиката, че отоплителният сезон в столицата ще бъде осигурен, обяви кметът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До нова година парното ще е по старите цени, защото те се променят на шест месеца. Газта обаче е с 500 процента по скъпа. Значи три месеца Топлофикация ще топли софиянци на загуба от 500 процента. Така това дружество ако ще и Бил Гейтс да му е началник все ще е на загуба. Неизбежно е. Като вдигнат цените за да работят на печалба или поне на нула, защо вдигали? Като не вдигат Топлофикация работи на загуба и отива на кино. Няма угаждане.....

Не разбирам какво очаква Фандъкова - всички Български граждани със своите данъци да плащат част от парното на Софианци? Не е честно както и да го погледнеш.

Те софиянци са "най-големите" демократи и борци срещу неправдите. Ама като дойде време да им се плаща парното от данъците, забравят, че са демократи. Тогаава мълчат. Дори минуси не искат да ти натискат на мнението.

Това спомени от времето когато държавата дотираше парно и ток ли е Фандъкова? Или признание за некадърност? Няма връщане назад .....Учете се на капитализъм.

Оставка, Фандъкова. За нищо не ставаш! Откога се знае за проблемите с Топлофикация София???

Дай Боже! Амин!

Некадърница!

Не ни плаши, Данче ! Няма да гласуваме за Биби и Шиши !

Хора без доблест и морал! Ако договорът се прекрати, стотици хиляди домаканства в София ще останат неприятно изненадани, но ако не се прекрати, всички българи трябва да платят сметката за нещо, което повечето не са ползвали. Патова ситуация,от която най-логичният изход е оставка! Защо са допуснати подобни борчове и не се изпълняват договорите?

Фандъка за пореден път забатачи столицата.

ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ ПРАТЯТ НЕ ОТ ДЪРЖАВАТА А ОТ ЧАСТНИТЕ СЪДЕБНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ ПРИ ТЯХ МНОГО МНОГО ПАРИ ИМА. ТАМ СА ПАРИТЕ НА НАРОДА.

"Дисбаланси в дружеството..." Ама кажете си, че така го управлявате, че още малко и ще фалира.

Топлофикация София ,всяка година повишава цената на парното, заради повишена цена на газа.А не плаща на "Булгаргаз" за доставка на газ.Тогава къде отиват парите? Фандъкова,спрете да крадете.

Ма много сте се изнежили бе, бабите и дядовците ви не са се топлили на газ, а с кюмур, купувайте кюмбета, пийте ракия, и правете секс за да ви е топло.

Империята на Злото се развихри, затова опасаха Европа с потоците си, сега муджиците ще ни скубят както си искат. Права беше Америка да не се обвързваме с руските злодей.

Закриваааааййййййй

тулупи, ко че кажете ся??/

Ако съм на мястото на служебния кабинет няма да покривам дълговете към Булгаргаз. Да остане София на студено и да излязат ония ти мити мързеливи шопи, за да пратят тази некадърна скумрия отвъд Самоков с шутове. Даже МВР бияча няма да я спаси.

Ти не си Сократ, а си ебан Сто Крата

...защо са ограниченията? ЗЕЛЕНАТА СДЕЛКА. Толкова зелена, че ни пращя за зелен хайвер. Сега пък има протести и против пелетите в Скандинавия. Ама в Норвегия си копат газ на воля и могат да протестират срещу преждевременния цъфтеж на боровинките, например. А ние сме засмукали руския газ и а пуснем - а умряхме в студ и тъмнина. А господата със Зелената Сделка и въглеродно-диоксидните квоти е крайно време да ги изритаме. Защото за всички страни за база беше взета 1988 година, а за бившия соцлагер - 1992, когато 80% от заводите не бълваха дим.

Руското лоби ни насади така само руски газ да внасяме.

Това е факт, който само русофилите смятат за положителен.

Я отиди и провери цените на газ в US, Добави транспортни, митнически, административни итн разходи, после провери цените на руския трънен газ и тогава пиши. Аман от такива които сравняват производствена цена с крайна цена. Сорос не ви ли образова поне мъничко?

Некой помни ли кой и защо спря Южен Поток и ни лиши от евтин газ? А за Белене някакви спомени?

Добре че спря, защото още по-зле щеше да е. Източникът е същият - Газпром. Трябва да имаме алтернативи. Иначе сме абсолютно зависими. Белене е гроб за пари и кладенец за пари за високопоставените. По-добре АЕЦ Козлодуй да се разшири с 2-4 нови блока.

е нали уж имаме от Солун, втечнен природен газ от САЩ и пари се даваха там. ББ много се хвали по едно време. Що го няма ?

Нали знаеш бай Ганьо какво казал: "Ти ми дай не мен Солунската митница, пък да видиш тогава що е келепир!": пачки, кюлчета, скъпи курви-шпионки :)

Пак ли бабите по селата ще трябва да платят парното на 1 млн софиянци? А на тях кой ще им плати дървата? А както е тръгнало - дайте да платим също и парното на Русе, Варна, Бургас, Пловдив и т.н. всичките с ТЕЦ-ове и сметки до един?

Нищо повече не искам, само софиянци да си плащат изразходваното гориво за отопление и топла вода. Иначе фалит на топлофикация и всеки да се топли както може , както за всички останали граждани. А в София не искам и да стъпвам , само дето по някога се налага за съжаление.

Ами стой си там където си и обсъждай не София, а твоята си кочина

Топлофикация София е от времето на филма Топло . Социалистически атавизъм . Запомнете щом е общо дупката дъно няма ! И с бобен газ да работи ще краднат боба .

Ситуацията е, че централното отопление струва по скъпо от локалното. Това става все по силно изразена разлика с постепенното намаляване на абонатите. Ефекта на това да имаш 2 милиона абонати и да спаднеш до 1 милион с увеличаване разходите за газ и админстрация. Та проблема е замитан не случайно ... просто в един момент няма да може да бъде замитан повече топлофикация ще фалира и Газпром ще загуби един пари. Другия вариант е всички заедно да кихнем по 3-4 хиляди лева и да спасим топлофикация и да продължим да плащаме неизгодно повече от тези които се топлят с ток. Фандъкова не е виновна просто решете какво праим и да действа.

В коя страна има централно отопление .. вероятно полша и източна германия ..

Търсиш информация за "District heating" в гугъл или направо уйкипедия и четеш .

Хунтата на Радев и Прокопиев е обявила война на София и нейните жители! Не е случайно, че се използват Булгаргаз и БЕХ , където работят като парашутисти децата на служебния премиер Янев! И парите за София бяха отрязани драстично в Плана за възстановяване! Тези от Хунтата са по-диви селяндури и от ГЕРБ!!!

Стабилност... Пак ли Радев е виновен за управлението на Топлофикация София?!?

За какво кой да е виновен. Топлофикация е неизгодна и ще фалира. Въпроса е кога. Положителното е че не гражданите а Газпром ще загуби пари от това. Благодарение на Борисов и Фандъкова.

Точно това исках да кажа. Защото те двамата все се оправдават с други.

Защо намесвате държавта?! СО да изкара пари от бюджета си и да плати за социалните придовбивки на софиянци. За лошо управление трябват наказания, а не даване на пари!

Истината е че топлофикация е неефективна ... въпроса е че за да се разбута много хора ще го отнесат. Много фирми също ... като всички пиявици по веригата на Газпром например. Проблема е отлаган дълго по политически причини.

Ама Фандъкова удобно "забрави" да спомене от кога са тези задължения. Пак ли служебното правителство ги направи?

време е тази елементарна гербаджийска подлога да я изчегъртаме. Последните избори не ги спечели честно, затова сега хората не я понасят заради измамите и лъжите. Съсипа София с безумни и некачествени ремонти. НАГЛА .

Софиянци, да спрат да се правят на много зелени и да викат затваряй, това, затваряй онова, че замърсява, защото сега ако не е БЕХ да опрости задълженията на Софийската топлофикация ще зъзнат цяла зима. А БЕХ е група от държавни дружества които са кредитори на топлофикация София. Така, че....... И аз мога да кажа.... защо да плащам на някой си парното? Ама няма да го кажа!

Благодарете на ЕДНОКНИЖНИЯ ВОЖД за дето спря Белене и Южен поток сега и НЕ РЕВЕТЕ!!!

До "Баткофф"..: Прав си, друже - държавата не е само София !! Не можете да понасяте софиянци, нали ?? А чий го дирите тогава всички тука !??

Ако в Горно Нанадолнище имаше работа със заплата като в София, нямаше да се натискат в мръсната, пренаселена кочина. Не случайно който има повече пари живее встрани и само ходи на работа до София- град.

Довиждане Фандъкова! Лек път към Самоков.

Госпожо Фандъкова , държавата не е само София и софиянци останалите хора плащат предварително дърва и брикети ако искат да се топлят. Какво може да се направи за оставащите 5 милиона които не живеят в София?

отопляват на ток и газ и те ли предварително плащат?

Не плащат предварително , но една сметка да не плати и ток спират и газ спират ,а цената от тях се определя.

май ще карате зимата на Парадев тракайки зъби на лицеви опори за сгряване...

на служебното правителство за здравословните перспективи и напълно безплатния фитнес за всички! Да живей Парадев!

Зимата няма да е на Парадев а ще е на Буров, който е казал на времето, че българинът ще стане европеец когато се научи да си плаща за това което е употребил,изял и т н.