Фалшива новина скара Светослав Иванов и Иван Гарелов

Водещият на bTV получи извинение заради твърдение, че е от ромски произход

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това, че нещо е публикувано в т.н. жълт вестник,не означава автоматично,че е фалшива новина,както и че статия в т.н. сериозни издания,непременно е истина.Конкретната статия коректна и Светослав иванов не му прави чест ,че се срамува от произхода си,а какъв е Гарелов,е отделен въпрос,още повече,че той даде за положителен пример колегата си.

стар интригант е гарелов специално обучен как се правят тия работи уж невинно но с добро очерняне нали това е част от работата на бившите сътрудници на дс

като водещ на "Панорама" този казионен журналист, на политиците и управляващите вместо въпроси услужливо им задаваше "отговори". Беше си въобразил, че е голямата работа - човекът "Панорама"... Видя се колко е голяма -от всички частни телевизии му биха шута поради некадърност.

Странно е, че Иванов не е дал под съд вестника, който е писал, че е ром ?!?! Това, което казва Иванов са едни голи приказки.

:...разбрах, че съм направил жестока грешка - Светльо не е от ромски произход и написаното е било лъжа." Т.е. не е млад, надарен, умен и положителен пример. Даа, не е и циганин. Моля да бъда извинен.

Не чух ивановия да съди уйкенд където е прочетено казаното от гарелов???Защо ли???????

Човек да не смее да каже добра дума за добрия ром? Къде живеем боже.

кой не знае, че Светослав е CDRom? Какво се дели от своите?

Доносника Гарелов е доказан мръсник и клепаджия.Поредният донос. Помияр от “класата” на другият ченгиз -Кеворкян.

Той и Гарелов малко един тъмничък, малко и той съмнителен, но може и да се лъжа...

В крайна сметка какъв е ?????

Финландец

Както каза веднъж една медицинска сестра - бащи много майка една, ама напоследък се е променило и това за майката. Та никой не знае какъв е наистина.

Гарелов малко повечко хапнал, диета с марулки няма да му навреди. Иначе така е редно, казваш простотия, после се извиняваш и си признаваш грешката. Не като ББ,Цвък и други елитни.

...и после иди доказвай,че нямаш сестра.

Достойно извинение. Не всеки е способен да се извини, когато е сгрешил.

Гарелов да не би да се има за българин? Може да не е ром, но в някаква степен е ромей.

Ромей е притежание на ГРАЖДАНСТВО в Източен Рим. Две трети от днешните българи са наследници на ромеи. Самият Източен Рим е основан от ромей - българин, който е най-големият български светец и основател на днешна България - Св.Цар Костадин.

не съм циганин вика хахаха

Светославе, признай си!

Никога не е късно да станеш за резил! А този се старае нон стоп! Гнусен човек, нечистоплътен! А защо такъв парцал като Уикенд се смята за свещена крава! И Светльо не си е потърсил правата, и Гарелов си казва, нищо не мога да направя! Тези от Уикенд да не са хванали Господ за шлифера!

Абе хванали са един не точно за шлифера и не точно Господ... само се мисли за такъв иначе е само премиер... И е факт, че и на него и на тия жълтаците им харесва... ах как им харесва-а-ааааа!

Ченгето си е ченге ! Няма бивши ченгета,няма бивши проститутки ! Това е Иван Гарелов. Но да се совериш на вестник Weekend в България, все едно да правиш секс с майка си ! Е,това е Иван Гарелов.

Интересно защо българинът с еобижда само ако го нарекат циганин. Или турчин. И даже не се засяга ако го нарекат швед, германец или испанец. а то е същото - вземат ти националната идентичност. Явно мангасарите са толкова долно племе че даже турците на дават да се издума някой мангал да с еправи ан турчин ( а такива има).

обида да го наречеш "циганин" ! Иначе външно с тънка усмивчица и вътрешно презрение се отнасят с циганите и помаците, които се афишират като "турци" . Това обаче не им пречи да ги използват като електорат...

От писанията на Ламби не разбрах дали някъде казва, че не е циганин. Или, че е някакъв арабин, македонец...така е подскочил, че все едно го е боднал ДС агента в лилавите венци.

Ванка,за чеп за зеле не ставаш ! Що ли те канят да се показваш по телевизора-ама, той и онзи ,дето те е поканил е от същия дол дренки ,та сте си лика прилика !

Сороският стипендиант на Отровено същество как квичи като заклан... Не съм вика ром! Не съм! Брезнишкият индиец не бил ром бе! Нагледно видна цялата цинична притвореност на либерастите на шорош антихриста! Тоя е от "умните" и "красивите"... И са му дали трибуна да ви поучава и учи на толерантност... Отивам да повръщам.

Оди брато,драйфане му е майката за такива като тебе !

Само драйфане му е майката, така ще се изчистиш, от дебилизма!

Светльовата работа стана като оня виц за сестрата и той сега тръгнал да доказва,че нямал сестра.

в"ценностите" на доносника от ДС - задкулистния интригант,лъжец,дезинформатор и мръсник Иван Гарелов/агент Талев/.

Иван е име. Тоя павиан от Брезник е платена подлога. Няма база за сравнение между двамата.

Само ,че са на различна възраст и различни поколения.Ама платените подлоги ги е имало,има ги и ще ги има.Особенно в журналистиката и медиите.

доблест на агент Талев,че се е извинил на момчето.Ами кво правим сега със "Уйкенд" за лъжливата новина.

Е па тя тая новина и оная другата, как спал до 18г с майка си в едно легло я има в поне 10-тина интернет парцала... тя не е само на едно място.

Абе... битият си е бит, а другият си е... такован:)))!!!

Напоследък колкото повече изяви на иначе достолепни и уважавани хора от "старата генерация" гледам, толкова повече се засилва убеждението ми в това, че след определена възраст човек трябва да се поотдалечи от прожекторите, колкото и да ги обича и да е свикнал с тях. Моите уважения към Г-н Горелов.

без уваженията за агент "Талев".

Как се разпознава рома от нерома?Ако косъма на черната му коса в основата е по-светъл отколкото отгоре,значи не е циганин,и обратното.

По лилавите венци. Тях не можеш да ги сбъркаш.

Пресилената реакция на " журналиста " иванов , май намеква , че Гарелов е прав ;)))) Видимо е с просто око. Разбира се и сред коняците има свестни , почти 0.0001 % ......

БХК го уреди това мангалче в телевизията ,а иначе беше репортер ! Спомних си от къде го познавам , приди 4-5 години това неблагодарно черно човече , заедно с председателя на Световния конгрес на Гагаузите , искаха с корабче натоварено с строителни матреали и храни да отидат без разрешение от Израел в Газа , но те закъсняха с гагауза за кораба в Никозия и се върнаха в България , а там кораба го атакуваха Израелския спецназ и бяха убити турци от персонала на кораба ! С това започна пробутването му по стълбичката към петоцифрените заплати и самостоятелната програма в ТВ !

Кой ги чете още тия парцали като "Уикенд" и разни други бе? Божеее.... Семпли хора с две гънки. А Гарелов стига е ходил вече по телевизиите да плаши хората. Човек като даде фира да си стои в къщи.

Абе човекът се обидил, че са го нарекли ром, а иначе говори за интеграция и равенство!

Е като не е ром какво да направи - да приеме че е такъв ли? Русофилите сте страшно малоумни копелета

По полека с извиненията и комплиментите.Нищо против момчето Светльо,изглежда съвестно,но по всичко си личи,че не е от българския етнос-вежлив,любезен,ентусиазиран в работата си,все неща чужди на българина,а освен всичкото е и мургав,нищо против.

Добре де, Гарелов се е насра.., но къде е бил водещият да го корегира.

Какъв водещ е дългия,отдавна превърнал се с дразнещ заядливец със събеседниците,които унижава в 99% от случаите бе?

На циганин може и да не прилича, но мяза на пакистанец или на някой от Бангладеш! Във всеки случай хич не мяза на ескимос или исландец...

Тук ме питат защо не съм мургав, щом съм от България.

Гарелов поначало си е ка.ут. Нещо повече - и доносник на КДС.

Гарелов толкова много са го шибали руснаците че съвсем е изперкал. Кой нормален човек чете Уикенд или гледа телевизия Алфа - само олигофрени

почивка? Сменете новините моля....

Светльо по скоро прилича на индиец от сериалите , но няма значение. То и Иван Костов приличаше на мавър , ама не е.

По физиономия ми прилича на индиец, а по говор - на образован циганин.

Светльо се засяга на "циг анин"... А къде е прословутата толерантност на американската Бтв?

От както го помня Изгорелов, се занимава с измислици и кавги в гилдията...на тавана пазя едно книжле написано от него...казва се "Аз идвам от Израел" От първата до последната страница пълни измислици...Всеки може да провери това, че Изгорелов е бил в Ливан, а не в Светите Земи...Колкото до неговия произход, той е каракачанин - (което се превежда Кър Качан). Селяни, родени и кърмени на къра на нивата). Все работливи хора =, а не интриганти като него.

....се изложи.

Уважавания Гарелов не е било нужно да защитава че и примери да дава, а Светльо не трябва да го раздухва, защото никой не може да обиди човек, ако той сам не се обиди.

Между другото, това е вярно. Този реагира като ужилен, все едно са сравнили с Хитлер.

В това време разделно е разбираемо - току-виж го претрепят някъде, щото го смятат за циганин. Шубето е голям страх.

Да, човек може да сбърка, но да се доверява на "Уикенд"... направо не мога да си го обясня!

Е как не можеш просто старческа деменция

Голяма новина, няма що. А че е мургав - не може да отрече

Ама това обида ли е, навремето Иван Костов казваше, че би се гордял да е циганин или турчин, само българин да не е, а се чуди сега защо българите не искат и да чуят за него.

Я, ако обичаш, по-полека с обобщенията, идея нямаш колко много българи обичат Иван Костов. Това просто се пренебрегва, пък и мразещите го са по-кресливи, а много от тях и платени, но един наблюдателен човек би могъл да забележи, че Костов има МНОГО привърженици.

150 000 - почти всички реститути, крадци-приватизатори и соросоиди...

от снимката. Чудо голямо станало. Ако продължаватае да държите статията като най-важна новина....ще почна да мисля че сте лично засегнати.

Нормално е агент на бившата репресивна ДС да създава фалшива новина. Гарелов - толкова много съдби сте унищожили, че еди повеч за тебе нищо не значи. Ти хвърли мръсен камък в бистра вода, за да я замърсиш. До Светльо ти си тъмнината.

Ами мръсотия си е да си циганин. Ясно го е казал Гарелов.

Гарелов сбърка и се извини, което считам за достойно. Трябва да се проверяват новините. Не съм съгласен сега да бъде разпънат и анатемосан, за нещо , което всеки може да допусне. Проблема е че у нас някой когато сбърка, ние не искаме справедливост, а директно трибунал и на плаца с камъни. Когато възникне някакъв казус, поне две групи започват, яростна словесна саморазправа, без да има никакъв смисъл. Никой не си дава сметка каква енергия се губи просто...много жалко. И последно да попитам, да Гарелов сбърка, но защо не се говори за изключително важните неща в това интервю, за проблема, който наистина е назрял и в даден момент, може да бъде катастрофален дори....