Седморна съдебна експертиза назначена по делото ”Чората”

Военно-апелативният съд в София ще прави седморна съдебна експертиза за смъртта на Ангел Димитров-Чората.

Обратно в новината

Коментари - Седморна съдебна експертиза назначена по делото ”Чората” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И Чакъря вероятно беше престъпник,защото е престъпял от крак на крак,докато го обстрелват с РПгранатомети. Няма лошо,но не се разчу каква експертиза е назначена по делото"Чакъря"?Може би съдебно-психиатрична ?

Еее,пич, омръзна ми да обяснявам,че стопроцентово Чакъра се е самоубил! Първо се е взривил с граната, след това се е застрелял пет пъти в гърба, след което се е самозапалил и накрая си пуснал и един контролен в главата! Итова ако не е самоубийство, не знам какво е! И най важното - тогавашния главен секретар на МВР - г-н Борисов, който лично ръководи акцията, НЯМА НИЩО ОБЩО със случая! Той е невинен! Даже е разпоредил да доставят на Чакъра бутилка пещерска и две шопски салати, ама оня избързал да се самоубие...

и цялата й съдебна машина! Нищят и разнищват причините за смъртта на убития, но нищо не разнищват за дейността му и за създадените от него причини довели до такива действия спрямо него?! До кога в тази ебана държава престъпниците ще са национални герои?!

Кaк ще кажат от какво е починал човека преди повече от 10 години?Ще има да четат документи,кой от кой по-фалшиви.

Много здраве на майките на всички роднини на Чората! От къде е получил прякора си? Никога ли не е бил уличаван в престъпни действия? Не стига, че е престъпник, ами трябва от джобовете на жертвите да им плащаме вреда на тия наглеци

Куките, които убиха този човек и части от българска власт се борят да скрият едно жестоко убийство в следствие от полицейски произвол. Комунизмът е престъпление, но в случая това не е комунизъм, а убийство на хора с такава принадлежност, които искат произвол, за да продължават да убиват. От ВКС до някои редови полицаи престъпността няма политическа принадлежност. Тя е факт, който живее с нас. Нищо не може да скрие убийството, но потулването може да причини революция.

Майора, Песов да бъде "Невинен", докато съм жиф, каза , Менистера, Цветан, и замина за УСА-Чужбина!

тоз и до съд не успя да стигне , присъдата бе изпълнена на място по съкратената процедура

Добре стана, я виж Поничките и те кат' Чората - герои на капилистическия труд.

Борисов нещо не играе по свирката на ДПС и Пеевски и слугата им Цацаров се задейства. Не е случаен този пореден шум в момента!!!

Интрига ще има, яко след експертизата и ново дело роднините се задължат да върнат парите!? Баба ми казваше : - Кой каквото търсил - намерил!... и не само тя е била права.

В Бг,...МЕМОРИАЛ ЗА ЧОРАТА .

Е не,ще им дадем медал на тъпите рамбовци

Досещате ли се защо всички съдии се натискат да бъдат последна инстанция по делата. Или трите съдебни състава са големи некадърници, или последната инстанция е ..........няма да кажа какво е.

Тия полицаи са същите убийци като убития от тях-никаква милост за тия изверзи!!!

93-годишна жена бе пребита жестоко от крадци в дома си в пловдивското село Ръжево Конаре, където живеела сама. Нападателите взели 100 лв.

докато костов не е премиер, нищо няма да се подобри в страната

Не разчитай-няма да се върне.Не остана нищо за"приватизиране".

Ако е намерил някоя нишичка тоя лисугер ще се върне да ни закопае още.

Чета ви мненията и се питам никой от вас ли няма здрав разум, полицията не е съд ,нито е изпълнител на присъди в каква държава живееме ако полицията съди и изпълнява присъди ,замислете се малко ,той бил престъпник ,утре ще е някой който не е .какво е правова държава или ние сме свикнали да ни тъпчат ,за това има съд и прокуратура иначе се превръщаме в дивия запад

Мислиш ли, че ние сме обратното - "умният изток" ?

Ама къде видяхте ''съд и прокуратура в България???Всичко започва от ченгетата и цацаратурата къде са майстори на фалшификатни обвиненяи за да се стигне до съд ако нарочения не им плати рекета ще има да доказва с години че няма сестра ама видители ченгетата кават че е курва

Аз знам от какво е починал Чората,спряло му е сърцето.Няма човек на който сърцето му да издържи когато е с белезници на гърба и е на земята,а петима полицаи всеки по над 100кила да го налагат с все сила.Който помни случая знае,че полицаите са участвали или прикривали търговията с дрога извършвана от Чората.След като са се скарали за процентите Чората е решил да изпее полицаите и те затова са го убили.

Човече, къде са доказателствата ? Ти готов ли си да се явиш като свидетел?

А ти готов ли си да опровергаеш написаното ?

Няма бивш полицай, както няма и бивш негър. Престъпника, ако е доказано такъв, естествено трябва да отиде в затвора, но да умре докато е с белезници и никой да не е виновен - хайде де! По-интересен е фактът, че след като трикратно са признати за виновни и трикратно са осъдени за деянията си изведнъж при 4-то преразглеждане на делото са оправдани напълно. Изводите за мен лично са 2: Или от първите 3 съдийски състава не става нищо или от четвъртия и ако е така заедно с "бившите" полицаи в затвора да влезе и неграмотния или купен съдия, съдии или прокурор. Лично смятам, че за обществото е по добре да ги застрелят за да не ни тежат на шиите и от затвора, но нека все пак да се придържаме към закона.

При четвъртото преразглеждане имаше силен и явен натиск от цв.цветанов докато беше министър полицаите да бъдат оправдани.

българите са се превърнали в грозни и нахални маймуни, нагли, безчувствени, неграмотни, добре че са на изчезване!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Изчезни тогава простако и не ни слагй всички под общ знаменател

Престъпник ли е бил Чората или да ? Престъпник ли беше 16 годишното момче, убито в парка ? А къде са експертизите за неговото убийство ? Къде е извършителя?

Така си е у нас: Делата за случайната смърт на престъпниците се разследват десетилетия. Делата за жертвите на престъпниците се решават за месец. Условно.

В Бг ,престъпниците са на почит!

Прозвището им е: комунисти.

още не е изсъхнало мастилото за "новината" за пребитата почти до смърт 93-годишна жена, от ромоид-рецидивист (че то други има ли?). преди няколко месеца същите човекоподобни пребиха ДО СМЪРТ пенсионирана музикална учителка в дома й във Видин. снимките на насиненото й лице бяха страшни!!! и още хиляди и хиляди такива случаи...отиващите си от ръцете на скотове баби и дядовци на днешна България!!! но тези свестни, работили цял живот хора НЯМА да заслужат седморни експертизи, във видинския случай дори го бяха писали обикновена кражба, а жената умря в страшни мъки от зверския побой. а този наркотрафикант, който си е намерил точно това, което си е търсил, с какво е по-ценен за света този пък, че ще ни занимават всеки ден с него????!!!!

Полицаите убиват своя източник на доходи, както и циганинът. Очаквате, че ще се възмутят от колегата или ще съчувстват на жертвата му? За това иде реч. Не за Чората. За безнаказаността, която поражда нови ужасяващи престъпления.

и съдебната система. 20 години дело за смърта на един айдук. никога няма да се оправим докато не се закрият и съд и МВР и Здравеопазване и не се почне на ново от нулата с нови стандарти и нови хора

Колко деца е затрил ЧОРАТА ? Защо не попитате това? В Бг стана модерно ,да се правят паметници ,на ПРЕСТЪПНИЦИТЕ . ЧОРАТА Е,..... П-Р-Е-С-Т-Ъ-П-Н-И-К!

ЧОРАТА Е,..... П-Р-Е-С-Т-Ъ-П-Н-И-К Възможно, Но полицаите НЕ ТРЯБВА да бъдат палачи.

то тва дело по- дълго от Далас! сега 7 морна експертиза - да може повече народ да захлеби...

Много си прав, ама сериалът не е "Далас", ами е "Докато свят светува".

И до кога ние ще плащаме на тези алчни бандите?Само за тях има закони и кривосъдие.

Полицията не трябва да е с вързани ръце, а съдът с развързани очи, но и двете са така. Какъв резултат изобщо се очаква от това дело, освен тлъстите адвокатски хонорари? За 11 години наливане от пусто в празно, друго освен унищожаване на човешки съдби има ли на лице?

вече 11 години? Браво, браво!

Сега експертите да му изкарат някое наследствено заболяване и нещата ще си дойдат на мястото:((( Само да попитам тези експерти по кадърни ли са от другите експерти или въпроса става за раздаване на едни пари на всякакви ''експерти'' дето пишат каквото са им заръчали та да има и за другите работа

Шило

Както е тръгнало, скоро ще изтекат давностните срокове.

Близките на Чората имат ли представа заради него колко млади момчета и момичета са намерили смъртта си причинена от свръхдоза от наркотиците...колко момичета са принудени да пруституират...за забогатява техният Чора...но това не се вижда...наглост до безобразие...награди трябва да дадат на полицаите,че са отървали обществото от един гнусен паразит !!!

че като го убиха него, тези неща не спряха, нали? Забелязвате ли? Дали Ви хрумва защо полицаите убиват 2 или 3 такива, а "бизнесът" си продължава да цъфти? За нас и нашите деца ли работят? Или за тези, дето в България са легални бизнесмени, а ни ги искат от чужбина да ги съдят?

Значи за чората може и 10-торна да направите ама за чакъра дето и от Страсбург казаха че боко е убиец даже и пръста си не мръднахте ама от НАШИТЕ пари платихте обезщетението

Ченчетата в тази държава винаги са били говеда, в поведението си, и когато са на работа и когато са в къщи. Докато обществото ни търпи простотията им, няма какво хуваво да очакваме от към престъпност.

за един боклук.! А като знаете убийците на пребитите по селата баби , правите ли нещо повече от регистрация на изродите?!? Само бБандчгите са рахат в тая територия и само те имат права.

За тази смърт е виновен само един, но до момента никой не смееше да назове името му, тъй като се касае за покойния бивш МВР министър Петканов, който тогава разпореди МВР да работи на ръба на закона и малко отвъд ръба. В действителност май когато стана случая имаше и свидетели, които бяха видяли зверския побой, нанесен при задържането на чората, но тава всичко се покри и съдът услужливо на МВР прикри всички безобразия. Далеч съм от мисълта да оправдавам поведението на един наркодилър, но полицията не е правораздавателен орган, какъвто се вживяваше по времето на цитирания министър, който не се съобразяваше съществено с мястото и функциите на ръководеното от него министерство.

Псевдонимът на доносник Петканов беше Страхил.

Колко още има като тоя за ликвидиране.....

Ами ако убият твоето дете и кажат че е член на ислямска държава понеже имали такава оперативна информация ....... тогава друга песен ще пееш боклук такъв !

Моето дете НЕ РАЗПРОСТРАНЯВА НАРКОТИЦИ .Ясно Боклук такъв

А за самоубитият Чочо от Перник КОГА ще има експертиза ??? Да напомним , че последния НЯКАК СИ успя да се самоубие вързан с белезници и охраняван едновременно ОТ ПЕТ ченгета ! Пък после се оказа , че и той самия бил ченге ... Ако такъв сценарий ДОРИ БЪДЕ само успешно ЗАСНЕТ , то тогава биха завидяли и най-кадърните Холивудски таланти ...

Хорейшо в земята, дет' са вика. Ако пък знаете защо го самоубиха, защото не е заради това, което казаха на нас, ще го оцените по достойнство този случай.

'айде стига! Убит е един бандит, голяма работа. Eдинственото лошо нещо в случая е не, че е убит, а за това, че е убит, за да не намесва полицаите-престъпници. Иначе - никаква загуба.

Не е голям проблем. Проблем е, че са го убили още по-големи от него бандити!!!!..с цел увеличение на вноска" спокойствие" или може би кражба на целия му незаконен бизнес!!! И другия проблем е ,че докато се точат дела, експертизи съда и Цв.Цв. ги върнаха на работа (в МВР) и си натрупаха стаж и сега ще напуснат на 45г с 20 заплати...

А ти сигурен ли си че утре някои изрод със пагони няма да убие детето ти по поръчка на други бандити, и после да каже че е имало оперативна информация са връзките му с Ислямска държава. Много си елементарен бе човек, тия милиционерски номера не ги ли разбра вече.

Хм правото изисква ако е бил убит в полицията да има наказани и последствия.но пък ако е дилър на дрога не го съжалявам.знам че е жестоко но тези хора разбиват живота на цели семейства.

Нека си спомним един от първите експерти по това дело Професор Стойчо Раданов, "самоубил се" чрез обесване на детската площадка под блока. Той беше добър човек.

пред този честен и смел човек - много е скъпо в днешна България да си го позволиш! Той плати цената и си отиде с достойнство. Колко от нас имат тази сила?

наблюдавам значително намаляване стойността на медицинските експертизи! човек би си помислил че двойна ще е достатъчна. Ама не, в България са нужни тройни, петорни и седморни експертизи и пак от самото начало е ясно че всички са невинни! предлагам вече всеки гражданин на РБ да си казва мнението като есксперт по тези случаи- така ще се ме абсолютно сигурни че всичко е точно

Ако ще и 50-торна експертиза да нареди съдът на всички ни е ясно, че това ще са пари хвърлени на вятъра от джоба на данъкоплатеца.

седморна експертиза??? след 10 години съдебно протакане? тоя труп се е разложил .. кво ще екпертизвате на кокалите бе съдебни идиоти ???? ГОСПОД да ни пази от правосъдието ви