Б. Петков: Замразена е концепцията за работоспособност

Концепцията за експертиза на работоспособността в сегашния си вид се замразява, работата ще се концентрира в промените в медицинската експертиза.

Обратно в новината

Коментари - Б. Петков: Замразена е концепцията за работоспособност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

лица от това министерство имат фашистки възгледи, както и стил и метод на говорене и нямат квалификация и образование за заемане на поста, а също и раздаването на титли без покритие за политически заслуги е минало всяка граница, както и за политиките на геноцид трябва да се панесе отговорност от политическата и формация в случая ВМРО за които никога повече няма да гласувам и за ГЕРБ също

Хора гаврят се с всички ни. Днес В.С. е заявил.че реформата ще се прокара така както са решили първоначално. На които не харесва да си прави партия и да се оправя.

Б Петков е един противен и лицемерен човек, нзенам за калинките, но видимо Борисов видимо избира най-неподходящите за министри. Номера не мина и сега въпрсоните индивиди, начело с този решиха да "възстанояват диалога с инвалидите". Иначе искаха ако може за преден път да накжат всички инвалиди заради злопотребите на някой, точно на въпроса "как ще бори корупцията с такива решения" въпросният индивид отказа да отговори по БНТ.

Хареса ми коментарът ,че диалогът е възтановен,но разбирателството не,което показва,че недоверието между двете страни трудно ще се преодолее.

Диалог няма, има номер който неможаха да прокарат и за пореден път да се изгаврят с инвалидите.